Pepenasi de iulie-august 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
Kimmy spune:
Am uitat s-o felicit pe Anaxena!Fata esti tare,esti nr1 tentru toate!
Si mai vroiam sa urez sanatate lui Ryan,Alina sper sa se fac bine puiul!
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
anaxena spune:
eu tzatze???bey am tzatze dar nu poci sa le arat ca-s urate si acu cu vergeturile astea ma transformai din leoaica in tigroaica
vreau si eu jumper pt bb,ia sa vad ce si unde gasesc..nu de alta dar sa ma mai relaxez olek ca prea m-am aprins
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
ariadnabr spune:
Diana Pi mini ma nervezi fata! Esti tot timpu' calma si stapana pe situatie si stai si cu mine cu orele si-mi bati pe spate fiecare pitic, si-i dai si suturi in cur sa nu se mai intoarca! De aia te umbesc io de mor
da' tot ma nervezi na! 
Ano Si tu ma nervezi, ca ai cupil frumos si care papa inca tzatzi si nu-i razvratita ca a mea! Aaaa da si ca esti slaba si ca ai un corp de zana! Si ca ai parte si de fufu...si...si...Na si tie!
Fug, revin cu alte nervari...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
kamelya spune:
ce m-am enervat sa va spun de ce: am facut si eu un cont separat pe picasa si am pus niste poze si am invitat-o pe matusa sotului din G... sa le vada si mi-a trimis un e-mail de toata frumusetea
INTREBARE in afara de mine care stiu parola si persoana caruia ii trimit LINK SA VAZA POZELE MAI POATE VIZUALIZA CINEVA ACELE POZE?
noapte buna si va doresc weekend placut
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
anaxena spune:
aoleu,cand DD se facu wichend??bey ce mai trece timpul!!si eu imbatranesc!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
ariadnabr spune:
Kamelya Din cate stiu eu, le poate vedea oricine are intregul link si e logat pe picasa. De ex. eu, le pot vedea, logata pe pepenasi 
camy Ma bucur nespus de mult sa te aud mai happy...
Iti doresc din suflet sa ti se indeplineasca dorinta si sa ai in brate un bebel cat de curand!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Carmenela spune:
Buna fetele din nou,
Nu pot sa nu scriu, ca am fost provocata de sormia. Adica ea se da sanatoasa la cap si trebuie sa va spun ca nu e. Adica ea zice ca IO o inervez....iar IO va zic ca ea ma-nerveaza, ca vorbeste asa de repede ca ma pierde la fiecare conversatie, na. Si cine ma mai-nerveaza? Irlandeaza, ca e nebuna si nu vine la 6 dimineata pe mess (ca cica la ea e 4 ...Pai ce imi pasa mie??)dar e mea, asa ca na..ata ete... Si m-a mai enervat si Ile, ca m-am rugat de ea sa imi dea ID-ul ei si s-a facut ca nu ma aude...si cand l-am gasit pe forum...nu a explodat de fericire, Na, ca o spusei si pe asta. Cine ma mai-nerveaza? Ma nerveaza fetele slabele care se plang ca este grasele, ca ma fac sa ma simt ca o balena ucigasa si zau ca intru direct in frigider dupa aia...si inchid si usa dupa mine si inghit si cheia. Asheaaaaa...ce ma mai nearveaza? Cam atat...Na, ca am dat cu batzu in balta. Lipsesc o viata de aici si acu' dau cu mucii peste tot...
In rest imi place tot... V-am zis de ziua mea ca aici e o familie si am vorbit serios. NU o declaratie din asta din telenovele. Uneori esti obosit de familia ta, si ai chef sa fi singur, alteori te enerveaza unii membrii ai familiei tale, dar in general...o familie trece peeste toate cu bune si cu rele.
Anaxena, no comment pentru clasament. Nu iti pot spune decat ca de obicei in situatii din astea trebuie sa te bucuri ca inseamna ca ai fost cea mai frumoasa si au murit de invidie, asa ca a trebuit sa te fure pe fatza.
Vio, Flo, Tecky multam de pupici, ii intoarcem si noi. Daca am uitat vreo fata care mi-a scris, va rog scuze, nu am citit chiar tot...
Urez si io bun venit fetelor noi si mai ales urez tuturor mamicilor sa le traiasca bebeii.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
monalac spune:
JJOVANA si codrin are un usor strabism,dar am inteles ca pana la 1 an nu ai ce sa i faci ,decat eventual sa i plimbi un obiect prin fata ochilor ,pt a si plimba pupilele stanga -dreapta.un fel de gimnastica oculara.doar daca ochiul sta in permanenta ''aiurea'' se efectueaza operatia mai devreme.
ALINA MARIA,la voi nu se gasesc solutii de rehidratare orala pt copii?sau glucoza,ceva?ca i poti pune lui rayan in ceiut sau laptic.va doresc multa sanatate!
TECKY,m am gandit la ceva.tu ii dai ralucai vreun aliment alergen?adica banana,ou,portocala?ca eu stiu ca daca are alergie la ceva,alergia se poate manifesta mai tarziu.de ex,ii poti da copilului capsune de 2/3 ori,copilul papa si nu are nimic,dar dupa ce mananca a treia oara,de ex,sa faca alergie.te intreb asta pt ca mi se pare putin ciudat sa faca alergie la dovlecel.
A CICEL,sper ca lucrurile sa se rezolve cu bine.
CAMI ,ma bucur mult ca e totul in regula cu tine si cristi.sa dea dumnezeu sa va tineti cat mai curand in brate copilul mult visat!
monalac spune:
si eu sunt de acord ca personalitatea copilului se formeaza din primii ani de viata.multe lucruri care mi s au intamplat in copilarie se repercuteaza si acum asupra comportamentului meu.
nu stau sa detaliez.
insa asta nu inseamna ca daca un copil nu merge la gradinita la 3 ani sau doarme cu parintii cand e mic,va fi un copil mai putin inteligent sau un copil neadaptat din pct de vedere social.
chiar citeam de curand la cabinetul de psihologie un subiect despre gradinite,sau ,ma rog,despre faptul ca unii copii nu se pot adapta la gradinita,devini apatici,regreseaza in comportament.
daca sunteti curioase,puteti citi aici.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127496&whichpage=1
ariadnabr spune:
Mdea...
Ma mai nerveaza si tzatzele lu' madam profa! Asa...m-am liberat si di asta...![]()
Ma nerveaza si Mada ca gateste yum yum si are timp de toate alea si io sunt inca ametita de cand s-a nascut Julia...![]()
Sonia si bebe Julia