Pepenasi de iulie-august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

da ce pletoasa e Eliza! asta e parul cel nou?...ce artista ai acolo... Erika balerina

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Bey anko, ce mortala-i fii-ta cheluta, iar costumatia de balerina e super. De eclere nu comentez, c-am devorat si io azi ultima bucata din tortul cu castane ce-l aveam acasa si-acuma sufar ca-n curind apar reducerile si io n-am slabit la targetul stabilit
Si-apropo de licitat pe ebay, spune-mi si mie cum merge treaba ca de ex. eu am ochit niste carti de annabel karmel asta si nu stiu cum sa procedez, licitatia se-ncheie doar in 2 zile, deci sa nu ma bag inca sa licitez? Cum se procedeaza?
mada, mersi de info, cu trenul am de mers 45 de min. pina-n zuric, de-aia sint in dilema, dar pin' la urma cred ca-mi iau inima-n dinti si iau fata la plimbare. Daca la tine se poate cu 2, tre' sa se poata si la mine cu una singura

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Care par bre Oano?
La Eliza, ambele ipostaze sunt din 2006, inainte si dupa tuns.
Si tot Eliza e balerina
Erika e aia mica

Mergi la inceput

Turtu - ai cont pe ebay deja? Ai si cont Paypal?
La fiecare produs ochit tre' sa te asiguri ca expediaza international si la ce cost. Daca nu scrie costul, trebuie sa intrebi.
Sunt vanzatori care castiga si de la transport o lira doua.
Mai e indicat sa te uiti si la ratingul vanzatorului - ce feedback are, chiar daca e powerseller. Langa ID apar niste stelute si niste procente.
Eu sunt foarte multumita de comertul asta pe ebay. Mi s-au parut toti (sau, cu foarte foarte putine exceptii!) foarte seriosi, implicati in relatia cu cumparatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetelor...toate imi sunteti foarte dragi..va pe toate...va multumesc ca mi-ati fost alaturi...am avut ocazia sa cunoasc personal atatea fete...si nu mai spun de numarul celor care m-au sunat...si care mi-ati scris aici..pe forum..

Eu am un pupic imens pt Bujo si Filip...pentru ca mi-au fost alaturi de cand ne cunoastem...iar Filip...prin el il vad mereu pe Darius..de cate ori imi zambeste el...parca imi zambeste Darius...

Sper sa nu va mai suparati...nimeni pe nimeni...am ajuns toate aici cu un scop...nu cred ca nimeni nu-i mai presus decat cealalta...poate una stie sa scrie mai frumos...dar toate suntem la fel...si ne leaga o imensa iubire fata de copii nostrii...ne leaga o prietenie...nu cred ca cineva a spus ceva cu rautate...pur si simplu refuz sa cred caest lucru.

V-am vazut copilasii..toti sunt extraordinat de frumosi si de ..dragalasi...sper ca DD sa aibe grija de toti..sa creasca toti mari, frumosi si destepti....
Alina...ma rog la DD si la Maicuta noastra sa aibe grija de micutul Rayan ..o sa fie bine...ai sa vezi...dar mergi cu el la spital...

Xena pt mine...esti NR1...esti foarte frumoasa...meritai NR1..dar nu fi trista...nu asta este cel mai impostant!

The_Andreea ma bucur f mult ca ai inceput sa scrii..

Mina....cum adica...pai pe mine nu ma mai cunosti scumpa?????

Sun..nu esti vinovata de nimic...nu ai cums a fii vinovata de ceva...

Eu...sunt bine...din martie voi incepe sa lucrez la un bebe...sper ca DD sa fie alturi de noi...de mine si de Cris...si sa avem MACAR un copilas...pt ca eu as vrea mai multi...as vrea ca casa noastra sa fie plina de copilasi frumosi...sanatosi si destepti...aaaaaaaaa...si norocosi!

Luni merg la un control la cardiologie...se pare ca as avea ceva la inima...nu cred ca este ceva grav...

..si mai voiam sa va spun..ca eu si Cris ne intelegem foarte bine...
..mai bine decat oricand...nu-mi vine sa cred...sper ca DD sa ne binecuvanteze si pe noi...sa ne intelegem bine toata viata ...

Si o sa mai scriu...am un ingeras deosebit acolo in cer...care se roaga pt parintii lui...si pentru colegii lui de odisee...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-atzi prins cam nashpa cu noul nostru joc,adiq nu stau bine cu nervi dupa ce am vazut clasamentul de care de altfel eram conshtienta cu muult timp in urma

problema mea e ca nu shtiu sa pierd,asha ca aviza amatorilor cu bb-ei in zodia leu,acu is acra si tare miorlaitoare si le-ash scrie pagini intregi la moderatori

hai sa terminam cu mine la jocul asta:ca doar user-ul meu incepe cu A...recunosc ca ma vait foarte mult si nici nu ma scuz in vreun fel,asta sunt si d'aia ma iubitzi voi asha mult,nu???

m-a terminat psihic clasamnentul!!si nu ca-s pe locul 2 si pt ca mi-au dat 1,35 la voturi,pana si aia cu apus de soare are 1,13,pai se compara!!!cata nesimtzire!!!aaaaaaaaaaa si la cealalta poza am 0,85..adiq chiar asha de tzarani sa fie?!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

anka, cred ca barbatu-meu are cont pe ebay, il intreb deseara parola. N-am pay-pal, nu merge cu cartea de credit? Inteles, stelute, transport. Si cu licitatul ce sa fac, s-astept pina-n ultimul moment sau sa m-apuc sa licitez de pe-acuma? Adica iegzista vreo strategie ca sa nu dau nici prea mult nici prea putin? Mersic
xena, ti-am citit mesajul de la mirese, si mie mi s-a parut mult prea mare discrepanta de puncte intre tine si mireasa ailalta, prea miroase toata treaba asta. Imi pare rau ca asa s-a ajuns, io eram sigura ca o sa fii pe locul intii.
ile, felicitari pentru clasarea in primele 5, mi-a placut mult poza ta.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Aloooo miorlaiciuleeeeeeee
Nu cred ca te va consola cu ceva, si nu imediat in orice caz... Dar zau daca am vazut vreun astfel de concurs in care sa nu domine subiectivismul!
La tine era clar de la o posta ca pozele sunt iesite din comun, absolut deosebite, dar ABSOLUT deosebite! Probabil ca asta nu convine... or fi vrut sa te puna la locul tau, eu stiu? Nu vreau sa pun paie pe foc, dar e clar ca nu a fost corect.
Nu te mai supara insa, zau daca are rost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

va multzumesc muuult pt felicitari!!!

imi pare rau ca s-a hotarat asha,nici nu pot sa ma bucur!

acum am nervi,6 voturi la 1,35...nu pot sa-mi revin!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Turtu - foarte putini vanzatori accepta altfel de plati, mai ales internationale. Nu e mare lucru sa faci cont pe PayaPal, se face rapid, pui acolo nr card. Practic, paypal trage banii de pe cardul tau si ii pune in contul respectivului, cam asa merge. Totul e sa nu depaseasca 100 de euro pentru inceput.
Cu licitatul... depinde de produs...
Cand sunt produse de mare interes si se baga mai multi la licitat, se practica licitarea pe ultimele secunde. Dar poti pune un pret mai mare inca de la inceput, nu cel mai mare, ca de afisat se afiseaza cel minim.
Adica, de ex, pretul merge sin 20 in 20 de centi
Si unu liciteaza 2,4
Tu poti pune pret mai mare, 3,5 sa zicem
Dar ti-l afiseaza treptat, intai 2,6
Pune altul 2,8
Se afiseaza automat inca 20 de centi din pretul tau, devine 3...
Si tot asa

Mergi la inceput