Pepenasi de iulie-august 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
Yael spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada_mxm Yael poze??? |
trimis PM

I, J
5v, N
3.6v & E
4kk--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
ariadnabr spune:
Asa...am pacalit pisica...
Moni Parca tu ma intrebai de intoleranta la lactoza. Ea nu a avut probleme mari, insa pe la 2 luni asa, eu nu am mai avut lapte deajuns pt ea, si i-am bagat formula (biiig mistake, pe care o regret amarnic acum da' asta e) ei bine, de atunci a stagnat...apoi a luat ff putin in greutate, f multe gaze la care a rezistat eroic si well...nu diaree, dar kk foarte apos. Papa putin...trebuia ragaita de vreo 5-6 ori, regurgita des. Dupa ce i-am inlocuit laptele nu mai are gaze, kk e pastos, nu mai regurgiteaza dar mananca cam aceleasi cantitati. In schimb, a pus pe ea binisor. Asta ar fi. A nu se confunda insa, intoleranta la lactoza, cu alergia la laptele de vaca, nu e acelasi lucru!
si bine ai venit si de la noi, sorry ca n-am zis-o pana acum, m-am luat cu teoria chibritului useless si eram supi cu fata ca nu papa...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Caprioara spune:
Moamaaaaa, facui doo nefacute azi
.
Ileanoooo,
! Felicitari si tie! Eram asa de ofuscata ca Xena nu a luat locul I, ca am uitat sa te felicit... Da ma iertzi tu, nu-i asa?
The_Andreea, trebe sa recunosc ca era vorba de A.cicel in mesajul meu
. Da e valabil si pentru tini, daca ai brombleme si te putem ajuta
! De fapt, e valabil pentru oricare dintre noi, si toate stitzi asta, daaaa
?
Oooo, Profa, bine ai revenit. Zici ca ai crezut ca a facut Sun misto di tini
?
Flo, si la faza cu MC Donalds io nu am comentat nika
?
Violeta, sper sa reusesti sa repari dintzii fara sa renuntzi la alaptat. Tin pumnii si
.
Ashea, cu enervatu. Pai si pe mine m-ati enervat cu amandinele voastre, ca io nu eram fan si acu am ajuns
. Si cel mai tare de fapt ma enervau fetele de isi luau jucariile sa plece
si ma faceau sa pierd vreme sa le conving ca e o prostie si ca-i pacat sa faca asta. Da macar bini ca in procent de 99% s-au razgandit
.
Si o faza calda: mai, nu-s cum se face, da mereu patzesc sa bag masina sa spele si apoi citesc aici ca e sarbatoare
! Si ma nervez raaau, na! Azi, again am patzit ashea...
Fug ca am de rezolvat ceva.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
MissJJ spune:
Turtu pai iexista si aici strategii.
Unu la mana stai la usi sa fii aproape cand cobori si nu are rost sa te asezi jos ca bebe oricum nu va sta cuminte. Daca e drumul lung poti sa o scoti din carutz si sa te pui jos cu ea daca nu ori o tii in carutz si te strambi la ea lalai canti faci fetze, da se uita unii urat da le trece, ori o tii in brate si va uitati pe geam etc. Well si daca chiar e pusa pe plans ata ete te rogi sa treaca mai repede sa ajungi in statie.
Asa si pt ca vine weekendul si nu vreau sa plec fara asta va dedic aceasta melodie sper sa va placa. 
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Noi avem zile taaare grele, nu stiu ce se intampla dar Miruna e foaaarte plangacioasa si maraita si toate cele...daca o las 2 secunde jos incepe sa urle, parca vrea numai in funduletz...Aaaa si se screme si se intinde tot timpul...face tare urat, sper sa nu fie ceva grav...Cred ca e constipata, ca nu face kk decat cu supozitor si ala e destul de grosutz...E adevarat ca sucul de para ajuta la constipatie? Ce pot sa-i mai dau??
Asa, in rest noi progresam cu suculetele, papa mar acum, azi a papat din bibe. Nu se omoara dupa el, da' e tare persistenta, nu-i place da' tot deschide gurita de fiecare data, chiar daca dup-aia il scuipa si se stramba.
In alta ordine de idei, am citit conflictele din ultimele zile, si si eu ca si Anka am ajuns sa visez ca scriu pe forum. Ma afecteaza oarecum toate certurile astea...
Discutii in contradictoriu eu sunt pentru ele, atat timp cat sunt fara jicniri, deoarece atunci cand combati pe cineva dai si argumente: sunt sau nu de acord PENTRU CA... iar aceste argumente ne ajuta pe restul mai bine sa alegem una din variante, pt. ca sunt argumentate...did I make any sense??

Andreea sper sa reusiti sa depasiti repede problemele si sa vi se faca dreptate!!!
Sun sunt chiar dezgustata de ce ai patit. Ce oameni is aia sa dea in cineva care deja e la pamant??? Rusine! Iar tie iti doresc sa ai puterea sa treci peste toate si daca se poate, sa fii din nou vesela ca inainte!

ooka nici eu nu am stiut ca esti sora lui Ale. Eu chiar ma intrebam cum se face sa sora unui moderator nu e inscrisa, ca banuiesc ca stiai ce si cum desprfe site-ul asta...
Ma bucur ca esti bine!
Capri cand ii prinzi parul, sa ne pui si noua poze!
pletoasa mica...e numai buna de rockeritza! 
Hai ca il trimit pe asta si revin cu restl...
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
oanasm spune:
da' ce bleaga sunt..am trimis mesaju la capitolu trecut..dupa ce constatam ca s-a deschis capitol nou 
pruncu doarme....
moni is zapacita rau...eram sigura ca ti-am raspuns
..am nascut in fehergyarmat..un orasel mic mic..la 30km de mine...debrecenu e la 100 si nu m-am riscat
..da spitalu de aici e ff ok, dr la fel..si e aproape de noi...io acolo merg si la pediatru..doar vaccinurile le facm la romanica
kimmy deci va mutati la casa noua! faina treaba
sa va fie de bine noua locuinta
oana imi pare cam devreme diagnosticu asta..adica strabismu la bebei pana-n 6 luni nu e considerat o boala
ana a io ii voi da cereale cu lingurita..citisem ca e bine de folosit biberonu doare la lapte/ceai 
sibylle nici io nu-s prea constanta pe DC...am perioade si perioade...si ma enerveaza uneori treaba asta...eram activa la aspirante in schimb
; legat de Vladimir...sanatate muulta va dorim si succes marti!aaaa...si nu-l mai compara cu altii chiar asa....ca si ceilalti nu stiu probabil sa faca ce face al tau...
..si mie-mi place de tine..deci nu-s io aia de pe lista ![]()
tecky merci frumos
mada si io ca tine la faza cu motzu...imi pare o chestie asa...no..nu le am cu obiceiurile astea si pace
capri
pai daca nu vrei s-o tunzi...pune benditza cum ziceau fetele....fa-o karatista cum e si noram mea![]()
ana a poate gasesti la magazin husa de ploaie pt carucior..de aia universala..de insecte stiu ca este universala...sanatate multa puiului!
vio off mai...dintii aia ai tai....tin pumnii sa gasiti pe cineva care sa-ti rezolve dantura cat de cat...macar asa partial, cat alaptezi 
na bun..am incepu sa scriu mesaju asta la capitoul celalalt..
ruxule hielaauu 
mada spor la shopping
..ca vad ca ai de fiecare data cand e vreo oferta....si io is tot asa de belea 
anka da ce diferenta cu si fara plete! e o scumpa oricum..da cu plete e o scumpa foc
turtu
fata enervata!![]()
no..am terminat de cetit finally
mai..io nu stiu ce naiba...da tot ne iesie pipi din scutec..lateral spre spate

asta de cand am trecut la nr 3..ca 2 deja e mic....si daca pun io scutecu si daca pune cipri..tot o patim amandoi..bine..nu de fiecare data...dar cam des...
un sfat..ceva? sa fac un filmulet cum pum io scutecu
poate nu fac bine ceva?
..na...dupa 3 luni ma trezesc mai mula ca la inceput! 

Oana
de
Raul
ankalaura spune:
CE CREDETI CA AM FACUT NOI AZI???
Apai eu i-am cumparat lui Ovidiu niste rulouri cu branza si stafide care sunt mortale foc.
Pe langa amandina pe care mi-am luat-o mie
Si il inteb suav
"Vrei niste rulouri proaspete?"
Si el imi raspunde si mai suav
"Da' tu vrei niste ECLERE CU CREMA DE NESS?"
AM ECLERE CU CREMA DE NESS!!
anaxena spune:
am draci si cred ca shtitzi de ce
revin
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2