Pepenasi de iulie-august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

mada - stai bre, cand pleci? tre sa ma pun dincolo, ca's pe laptop

yael - e cu bid, da' nu e nimeni interesat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo1980
Aaaaa si cum sunt alea "snitele turnate" ?

noi
un fulguletz
un pepenash

'
pieptde pui taiat cubulete se amesteca cu oua mustar, sare piper si faina pina devine ca o smantana mai groasa.Se incinge uleiul si se iau cu lingura gramajoare din compozitie si se toarna in cratita.

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

yael - e cu bid, da' nu e nimeni interesat

-se poate, insa stai sa vezi batalie la ultimul minut! sau NU! BAFTA! Oricum, poti daca e sa pui orice suma, sa zicem 10 -daca nu e nimeni, oricum il iei cu 0.99 -sau cu 5 daca a pus cineva 4.99; probabil stii

I, J5v, N 3.6v & E4kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

POZE CU CHELIE SI CU PLETE
Madaaaaa gataaaa!!

Yael - multu' Stie fata Eu sunt mare fan cumparaturi online... Majoritatea bargain-uri de-adevaratelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

mda....va dc a nu ma roaga nimeni sa mai scriu...asa ca incep singura, na!
1. Pe mine m-a "enervat" (sa zicem, desi nu asta e cuvantul, o sa intelegeti de ce)SUN , demuuuuuuuuuuuult tare./ cand intrasem io pe la odisee prima data. (de fapt ma enervau toata ca nu ma prea baga nimeni in seama). Ea mi-a pus o intrebare la un moment dat si mi s-a parut ca ma ia la mishto. ca sa o citez pe nebuna de SOR'MIA : "PFUOAAAAAAAAAAAAAAAAAAI!!!" Dar ..pentru ca nu eram sigura, ca vorbele scrise e mai grele de interretat, am dat un raspuns...evaziv, cat s anu fie nici la mishto da s aimi dau seama si ce urmareste. Si dupa aia nu a mai scris nik. Ceea ce imi intarea faptul ca a facut michto de mine sau ma rog...ceva de genul. Da am tacut si am incercat sa mai intru in vorba cu ea, poata poate imi8 dau seama exact daca e cum cred io, sau prind fluturi. Acum cred ca prindeam fluturi. de aia colorati mishto. Mai ales pt ca am cunoscut-o si in persoana.
In rest...nu cred ca m-a enervat cineva (o excludem pe SOR'MIA care ma enerveaza de trei ori pe zi si intre mese si oleak pe IRLANDEZIA care e mai paranoia decat am fost io vreodata.)

aaaa sa nu mint...DANANGIE ma enerva ca nu vedea ce indercam io s aii explic, apropo de episodul trsit al ruperii. Trageam amandoua ca doi boi in jug da in directii diferite. Si am ales sa ma "cert" cu ea prin PM ca sa nu creez nebunie pe forum, ea nu m-a inteles, io nu am inteles-o, dar ne-am spus punctul de vedere si ne-am despartit...normal, zic io.
Crek gata.
Nu se pun si alte forumuri, nu???ca acolo as avea fratele meu! mai ales la "despre salarii" unde am imbatranit 10 ani incercad sa le explic duamnelor un alt punct de vedere...pana m-am deshteptat ca nu am ce cauta acolo.

Sunt curioasa care a pasul doi duamna SUN. ca pe asta il trecui cu brio. sau...nu????
hai ca mai am de scris cate ceva . Poate mi se arde mancarea....

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Eeee Anka probabil erai la servici...nu mai stiu, era spre weeck-end parca si povesteam ca Alex nu mananca carne, doar daca-i pasez in ciorba si in schimb mananca Mc puisor de la Mc Donalds...aici ti-au venit dracii si ai tinut morala

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Multam Vio de reteta, o sa incerc

Eu nu stiu daca mai scriu azi ca o sa vina soata si vrea si ea la calculator si sunt si baietii pe trezite si urmeaza iar papa, spalat, etc...

Seara frumoasa!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anka aha vazui. Ce fain ii statea cu parul mai lung.
Acusi plec ca noi stam la 5 minute de gara da cu Ari pe jos si carutzul ne ia vreo 15 minute. Si ca sa fiu sigura ca nu pierd trenul ala rapid de e numai o oprire plec din timp ca deh plus pana ne echipam toate trei, bine la asta mica merge rapid caciula si pisica si gata da la Ari da-i pulovar da-i hamleti ghete geaca caciula, ca bate extrem de tare vantul, geaca inchei-o ca nu sta convinge-o sa lase pigletul acasa ca nu mergem cu el si tot asa plus pe drum se tot uita pe garduri si se tot opreste deci fac o vesnicie pana la gara si acolo ia bilet vezi sa nu fuga copilul pe peron apoi iesi din statie traverseaza la bariera care nu stiu cum se face ca ii bat pe aia intr-o zi de inchisa o tine cu sferturile de ora da deschisa cinci minute si nici bine n-am ajuns la partea ailalta ca ding ding ding si incepe sa coboara aia asa ca iau pe asta mare in bratze si are si 15 kile plus toate hainurile de iarna si fug rapid impingand cu o mana carutzul. Ce mai aventuri la malul marii la noi.
Da deh si culmea ca nici nu slabesc frate la cate din astea fac. Something is very wrong here.
Edit: Yael poze???
Vio super suna reteta n-am mai auzit de ea si orezul ala sarbesc cum s eface? Sau cum ai zis tu ca se cheama?
Aaa si inca ceva weekend placut tuturor ca deh e vineri nu?
Hai fiti active cand ma intorc shcimb iar capitolul poate.

Mergi la inceput

Hai ca iar am uitata ceva...totusi i-a stat bine Elizei cu parul scurt!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Mey, pe mine ma "enervarati" toate astea care stati in Bucuresti si v-ati putut intilni, ca io n-am pe nimenea aici si ma plimb singura cuc pe vai si dealuri cu copilul in burta/pe spinare (depinzind de perioada)
Si m-au "enervat" slabanoagele de anaxena, sun care se pusera la regim ca sa nu se-ngrase, ca sa nu mai zic ce ma inerva oanasm cu sportul ei si c-arata siecsi in continuare si-n luna a noua.
A, da, si la-nceputuri ma enervau fetele astea cu dpn-u' in iunie care se bagara la odiseea de iulie-august in loc sa mearga la odiseea lor, si-n consecinta cind io eram inca plina de greturi ele vorbeau deja de carucioare, suturi de bebe si altele asemanatoare. Noroc ca mi-a trecut

flo, mi-amintesc si io ce te sutuira fetele astea cu mincarea lui alex
vio, poate reusesti totusi sa gasesti o solutie ca sa si repari dintii si sa mai si continui cu alaptatul. Ca nu poti sta asa nici cu dantura pina termini cu alaptatul
mada, ce de aventuri ai cu fetele si cu mersul la magazine. Si io tot incerc sa-mi fac curaj sa merg cu Mara cu trenul s-ajung la civilizatie, adica pina-n Zurich, dar inca nu ma-ncumet. Mi-e teama ca n-am ce sa fac cu ea daca se-apuca sa plinga-n tren, hmmm, tu cum te descurci la faze din astea?
Cu masina nu merg singura cu ea ca urla de nu se poate in scoica, nu-i place de nici o culoare si de obicei ori conduc eu si barbatu-meu sta in spate sa-i impinga suzeta in gura, ori invers.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput