ORADEA (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

oh, ya, pozilii

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

La multi ani , Andrei !

Am luat ieri pentru sacul lui Mos Craciun rochite de Belle (are doua fetze : aurie si rosie) si de Aurora ,ca cea mare a fost lesinata dupa cea de Aurora. La inceput mi s-a parut aiurea sa iau haine cu care nu au unde sa mearga,dar apoi m-am gandit ca si asa ele nu se joaca cu papusi, macar o sa fie in loc de jucarie,prin casa,sa se joace da-a printesele... Am prins reducere 30% la Lotus.

Baiul e ca Alexia a scris pe scrisoarea catre Mos "papusa Barbie cu aripi". Acuma trebuie sa-i sugerez sa completeze scrisoarea,ca altfel...va fi bai,ca nu i-a citit mosul scrisoarea. Poate ma indur si cu papusa,desi n-o va baga in seama mai mult de 20 de minute in total.

Am fost la homeopat cu ele,pentru bronsita. Ciudat...atatea intrebari mi-a pus, ca la urma sa-mi dea niste granule de dizolvat in apa sa bea,dar nu mi-a zis nimic ca replica la atatea intrebari,concluzii...ceva...Le-am dat de cateva zile,dar nu-mi dau seama de schimbari.Alexia nu mai tuseste,dar cred ca nu tusea nici cand am fost la el.
Va mai tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

moama ce fecior mumos am vazut, super petrecerea

Si noi avem cateva pozici

Ally, sa fie cu folos tratamentul Sa foloseasca sanatoase fetele, cadourile

Pup trupa, ne vedem maine

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Am vazut si io pozele, sunt faine de tot:)
Si sarbatoritu, si tortu, si donshoara Giulik

www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">Cateva poze de la petrecerea de azi dupa masa...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am reusit si eu sa intru asa mai spre seara...ff frumoase pozele.
Andrei- e ff frumos,tortul nu mai zic
Giulia -exact ca o printzesa..chiar zilele trecute m-am uitat la pozele voastre si ma gandeam cat de frumoasa poate fi..m-am distrat la clipul in care dansa,e ff dragutza
Gabi- vazut si pozele voastre tare frumusica lili.
Am mai pus si eu cateva poze sa vedeti cat am mai crescut.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Vad ca in seara asta "ninge" cu poze cu copii frumosi. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Eu am fost in sat cu nepotica.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Ally-mersi!
Io zic ca le poti imbraca cu rochitele acelea (nu cunosc cine-i Aurora, deh, n-am cultura, is specializata pe tot ce e motorizat) la ziua lor de nastere sau alte evenimente.Am vazut la gradi, ca aniversatele vin imbracate in printese sau alba ca zapada.Mie mi se par tare dragute.

Daria-iar ma faci sa ma zgariu pe ochi, ca io n-am o papusa ca a ta, sa o imbrac cu paltonas rosu, sa-i pun palarioara si alte accesorii faine...Giulia e copil din reclama!

Gabi-ce activitati faine au copiii acolo!
Ce ditamai barbatu' s-a facut Robi, iar Lili mi se pare ca e tare finuta si gratioasa. Iar culoarea ochilor...no comment

Andy-ce fac copilasii?

Dupa ce am scapat si de ultima tura de musafiri (aleluiaaa!!), am fugit in carrefour sa cumparam nu stiu care personaj din cars, ca altfel nu se putea.Avem noroc ca la multe jucarii primite e nevoie de muuulte completari.Asa ca nu ne plictisim!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la mine, moamaaa ce friggg
Ce faceti, cum sunteti cu totii ?
Andy, superba, cat a crescut
Gabik ... Lili merge cu pasi usori si devine domnisoara Ce frumoasa e cu parul asa mai lung

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

No, faine poze am vazut de daria, gabi si cristina, ma bucur ca v ati distrat.Ce cresc copiii ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hey si de la noi.Acuma ne-am intors de la vaccin,Alexia a vreo 3min si apoi s-a potolit.Acuma doarme.Sper sa trecem cu bine peste noapte,i-am pus un supozitor cu paracetamol preventiv si acuma o tot verific sa vad daca nu-mi face febra.
Daria,Adi multumesc ptr aprecieri
Cristina deci voi tot la cumparaturi,acusi vine Sf Andrei
AA si daca tot am fost la cabinet ne-a si cantarit ...avem 6.200 kg

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput