ORADEA (36)
Raspunsuri - Pagina 2
cristina22 spune:
NINGEEEE!!!
Daria-puteti veni acum, ca azi se implinesc 6 ani de cand a venit la mine, in mare graba, nazdravanul meu
!!
cristina si Andrei
szivarvany spune:
ANDREI 

Cris, sa-ti traiasca feciorul, sa aiba parte de tot binele din lume !

Mercedes, ninge ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
andy.p spune:

ANDREI

Sa-ti creasca nazdravanul mare si sanatos!!!!
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
Gabi_K spune:

La multi ani Andrei!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
adi2003 spune:
La multi ani, Andrei! Sa cresti mare sanatos si sa ai noroc in viata! Are mami baiat mare, de 6 ani. ![]()
Daria, multam de intrebare. Am o zi ocupata azi, trebuie sa mai scriu niste dvd-uri (arhiva de poze), sa mai bibilesc niste flori, sa le stropesc cu insecticid. Apropos - mi-am luat masca ca sa nu ma intoxic ca data trecuta.
La Maria n-am timp sa ajung pana pe dupa-masa. Ii smechera ca a invatat mersul pe jos si nu mai vrea sa paseasca. Asa ajunge unde vrea ea, nu unde o ducem noi. Acuma ar vrea sa traga tot de prin dulap,de pe masa...Trebuie sa fim dupa ea cu ochii in 4.
I-am gasit pentru mos niste jucarioare. Un iepuras muzical din plastic, un "hopa mitica" rosu (ce-mi place!), un plus cu parul scurt tip caprioara care scoate sunete, iar de Craciun ne-am gandit sa-i luam un carucior sport, pentru ca pe cel care il are e prea mare si greoi. Oricum asta se si pliaza si e mai usor de purtat cand merge la drum, numai ca trebuie folosit de la primavara incolo, cand se face vremea buna, ca nu are invelitoare pentru vreme rea.
Ah,,,are si un ciorapel pentru cadouri de mos Nicolae. ![]()
Mai vedem ce mai adaugam pe parcurs la sacul mosului. ![]()
Album 1 + Album 2
Mercedes spune:
daria-a nins da dar nu s aa depus
dar tot nu stie inca pezia asa ca..mosu vine mai incolo.
cristina-ce tort i ai facut? si noi avem un sarbatorit in familie, i am luat un tort mai micut .
cristina22 spune:
Merce-ai scapat
!
Cred ca si voua trebuie sa va cantam laaaa muuulti aaani!! Hm...e ziua d-lui Tata?!
Tortul lui Andrei a fost cu Thomas.Voi pune poze, da' nu stiu cand, ca iarasi mi s-a anuntat un mosafir
cristina si Andrei
Mercedes spune:
cristina-vai de viata mea cu thomas-ul acela am fost la carrfour si bia a vazut trenuletu thomas si restul adiacentelor ....acum ii tb casa, calu si thomas.Ramane de vazut .
cristina22 spune:
Va multumesc inca o data pentru urari
!
Merce, hi-hi.Thomas e o mare investitie.Stiu foarte bine, ca bagam la bani...A primit de ziua lui, gara si niste prieteni.Mai avem un pic si-i avem pe toti friends-ii.
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Buna dimineata 
Mey, daca o tine iarna asa, we-ul viitor mergem undeva la sanius ? ![]()
Na, ce probleme am si io 
Cris, pozili ??? ...
Siminel, hehehe, deci ati luat cadouri pt printesa mica 
Noi aseara ne-am simtit tare bine, sarbatorita a fost multumita de cadouri
, voi pune diseara link cu poze de la ambele petreceri 
Duminica faina tuturor ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)