ORADEA (36)
Raspunsuri - Pagina 4
Gabi_K spune:
Andy tin pumnii sa nu faca febra!
Dar maaaare s-a facut bebelina!!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
gabi_j spune:
Acum ajung si eu sa ma uit la pozici. Crisitna, La Multi Anishori, cu intarziere de la mine... Andrei e f dragut; imi plac pozele de la gradi cu clovnul, se vede ca s-au distrat de minune. Apai de Giulika ce sa mai zic - ca e o fashionista?!
Si Lili cred ca o sa fie gospodina buna daca invata deja de acuma cum sa gateasca...
Ally, asta ma enerveaza si pe mine la tipul asta ca nu pune 'diagnostic'. Pe de alta parte, chestiile homeopate pana sa functioneze dureaza mai mult decat la tratamentul alopat.
Noapte buna.
szivarvany spune:
Buna dimineata oradeni 
Cine vine la o cafea matinala ?
Asa, ca pe o zi ploiasa ... ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Daria-daca dai vreo 2l de cafea, vin eu, ca am o oboseala in mine...offf!
Andy-cum e bebica?
Gabiciu-multam
!Tu esti schimbul 3, de scrii in nocturna
?
cristina si Andrei
Mercedes spune:
io o ceasca mare, mare vreau.
andy-sper ca ati trecut cu bine noaptea dupa vaccin.
Ieri fata mea a fost la teatru de papusi si imi spune ca nu a vazut nimic din cauza celor din fata...
Mercedes spune:
pai a spus acasa ... acolo daca ar fi spus nu stiu daca gaseau solutia potrivita , ma gandesc ca a fost plin de piticoti mai mari si mai mici.
szivarvany spune:
Ce cuminte e Bianca 

Btw ... unde naiba pot gasi online programul teatrului Arcadia ???
Cica a fost premiera duminica trecuta 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Mercedes spune:
daria-da f. cuminte
. Ieri cand am fost la logoped imi spune ,, mami gleu bia foate gleu,, la care logopeda a fost pe faza a schimbat rapid mersul orei si a fost ok apoi.
andy.p spune:
Buna dimineata.
Si eu vreau o cafea mare,mare ca sunt zombi rau.
Noaptea a trecut taaare greu,la ora 1 avea 38.3,ardea de numa asa ca i-am pus un supozitor cu paracetamol si a scazut.acum de dimineata o-am tot luat-o si are 37.3.sper sa nu mai faca febra.Mi-e ciuda ca nu-mi mai amintesc daca se mai face febra si a doua zi.Voi mamicutze cu copii mai mici poate va amintiti mai bine.
Se mai face febra si a doua zi?Sau seara?
Gabi,Mercedes,Cristina
sunteti dragutze.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia