FIV 202
Raspunsuri - Pagina 12
cristal1995 spune:
Betty: ai inceput tratamentul? 
Ioana: ma bucur ca te-ai hotarat. Anul nou te va prinde graviduta, cu sau fara Dracea. Imi pare rau ca nu am ajuns la intalnire, dar stau foarte prost la capitolul timp. Abia daca reusesc sa citesc tot ce scrieti.
Pupici
Aly-"Inca mai sper..."
medamaya1 spune:
Cristal, multa multa bafta si tie, 
, sa ne vedem toate toate gravidute, apoi mamici fericite,....la mine e fiv nr 4
vally spune:
ana_p super!cred ca a fost minunat sa-i vezi si sa-i auzi pe samburei!!!doamne, ce frumos!!!!sa-ti traiasca,sa creasca mari acolo in burtica la mami!!!cu simtomele cum stai?
Ioanatugs iti tin pumnii 
anto te astemtam luni cu rezultatul pozitiv!
azi am avut punctia;mi-a fost teama...
dar a meritat 7 ovocite!!!
acum trebuie sa se iubeasca...
daca totul decurge bine,luni ET ![]()
de-abia acum m-a mai lasat si burtica
multumesc tuturor ppentru sfaturi si incurajari !
sa ne ajute DD sa reusim toate!
http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"
andicu spune:
Meda, Doamne-ajuta!!! 
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
Liana30 spune:
suntem aci si va tinem pumnii stransi.
medaaaaaa pactul e pact!!
cristal ai sa vezi ca va fi bineeee stie olteanca ce spune,,te pup
Ioana multa bafta.
antoooo pumnii sunt stransi.te pup
valy sa se iubeasca toti.si luni multa bafta.
ana iti spun si aici.ma bucur mult.
nusy pup eroul..sa fii cuminte da?sa intri si tu pi'colo ca vreau sa vb ceva cu tine..te puppp
va pup pe toateee

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Ioanatugs spune:
Nadejda73 era primul tratament de fiv nu?? Se mai intampla, multe fete au patit asa ceva si la mine a fost la fel la primul FIV. Si aveam FSH de 7 atunci, iar peste doua luni cu un FSH de 19 am obtinut 4 ovocite, dintre care trei au fost mature si au rezultat 2 embrioni si unul s-a prins. Sa nu renunti, sa mergi inainte si sa nu lasi prea mult timp sa treaca. Eu, dupa punctia alba am luat doua luni Cyclo-progynova si am avut rezultate mult mai bune la al doilea tratament. Nu fi trista si mergi inainte!
Medamaya ce ma bucur ca vom fi colegute, eu sunt in a 2 a zi de stimulare si pe 28 merg la prima eco. Multa bafta iubita!
21ali multa bafta iubita si tie!
Antosit da... ai rabdare nu gluma, mie mi s-ar fi lungit urechile pina luni. Sa stii ca si eu am facut testul intr-o sambata si mi l-au dat la urgenta la Bios la ora 13. Trebuia sa insisti. La Victor Babes poti face beta HCG dimineata, chiar si duminica pina in 10 si la pranz ai rezultatul.
Multa bafta iubita...
!
Cristal1995 multumesc de urari
Si-ti urez multa bafta sa faci FIV-ul anul acesta!
Claudia79, Nusy, Iana_mari, Liana30, Kora, Elenada, Daniela74 va multumesc frumos!
Nusy o sa fie bine iubita!
AnaP. felicitari pentru inimioare!
Elenada cand faci testul?? Eu vin cu majoretele...

Moniland multumesc frumos iubita!
dariaioanaxx spune:
Ali- deci suntem de impreuna in a 4 a zi de stimulare; nu mai stiu ce ti a dat tie si in ce doza, mai imi spui te rog ! eu fac 100 ui puregon/zi si simt intepaturi in ovare si chiar uneori la frig, simt durere care se lasa in jos spre picioare;eu monitorizarea o am marti la ora 16 tot la Gynera si atunci o sa vedem ce voi face mai departe; in legatura cu mancarea, am inteles de la fete ca este f. buna carnea de curcan, ca are f. multe proteine si suplimentar mai iau si capsule cu ulei de somon;poate ne mai vedem !
pupici si bafta tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Ioanatugs spune:
Dariaioanxx si tu esti deja in tratament?? Multa bafta i-ti doresc!
Sa fie FIV-ul norocos!
Si eu mananc carnita de curcan, iaurt gras si cate un ou fiert pe zi. Eu deobicei mancam cel mai slab iaurt, cel cu Bifidus de la Prodlacta, acum am intels ca ar trebui sa fie mai gras si mi-am luat chiar iaurt de oaie si bivolita, care e delicios.
Moniland spune:
Dragele mele, la mine au inceput deja starile de
cu dureri de cap si luat wc in brate de 4 ori in 3 ore. Sper sa fi fost doar un caz izolat si in rest sa fie mai bine.