FIV 202
Raspunsuri - Pagina 11
andicu spune:
Ana_p, felicitari pt inimioare! sarcina usoara si bebei sanatosi!
Sheri, Kora, imi pare rau ca n-a mers! sper ca urmatorul sa fie cu noroc!
Moni , incercari pt bebe nr.2 SIGUR vor fi, dar peste 1an jumate'- doi. Nu m-as descurca cu 2 mici, si vreau sa profit la maxim de primii ani de bebeluseala ai lui Filip! apoi sa-mi impart atentia cu tratamente, fivuri si alt bebe..in plus ,abia ma intorc luna viitoare la servici, asa ca am de stat macar 1 an.
Anto, !!!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
kineta spune:
[size=2]IOANA[/size=2]ma bucur pt tine,sa fie cu noroc,si sa primesti cel mai frumos cadou de craciun. ANA P felicitari pt gemenasi si sarcina usoara
9+
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antosit Buna dimineata! Multumesc fetelor pt pumnii stransi! ...am fost dimineata la Bios si m-am intepat dar,....rezultatul il am abia luni pt ca azi nu faceau nici o analiza cu taxa de urgenta!Norocul meu. Nadejda imi pare rau ca treci prin asa ceva!Eu stiu ca la Giuly daca nu se ajunge la et(din lipsa de embrioni) ti se restituie 300de euro, iar la a doua procedura ai reducere 300 si la a treia si urmatoarele cate 600! Ana doua inimioare... ce frumos!Bine ca te-ai linistit, dar dr. ce au zis de valoarea aia mare la hcg? Moni sa nu obosesti majoretele de azi ca abia luni voi sti cum stau...sau daca ma iau dupa simptomele de cm care nu ma lasa neam poate mai repede! Anto "Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!" www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
Antosit draguta poti sa faci testul la www.cdt-babes.ro/contact.php" target="_blank">CDT Babes si primesti rezultatul in 2-3 ore. De ce atata chin sa astepti pana luni? Eu una l-am facut in 24 decembrie in ajunul craciunului si mi-au dat rezultatul in cateva ore.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
nusy spune:
Moni: mii de felicitari,bravo,ma bucur enorm pentru tine.Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara ,la termen si la anul sa legeni bebeii frumosi si sanatosi!
Sheri: imi pare rau ca n-a fost sa fie...multa,multa bafta in ianuarie!!
Ioana: bafta multa,draga mea taurica!Mos Craciun sa-ti aduca mult-asteptatul cadou!
Anto: tin pumnii, sa vii cu vesti excelente!
Multa,multa bafta tuturor fetelor aflate in tratament sau asteptare!
Eu am fost ieri la Gynera,la dr.Rotaru si totul e foarte bine, bebelul a mai crescut fata de marti si s-a descoperit si adevarata cauza a sangerarii. Un hematom,bineinteles, de 8 mm, dar care nu este langa bebel, e la distanta ,insa aproape de col. Asa ca nu am voie efort fizic( oricum nu faceam). Imi este rau, am mereu greata,imi vine sa vomit(uneori reusesc ), ma doare capul si obosesc foarte repede.Astazi ma simt mai bine...De dr.Rotaru mi-a placut foarte mult,e tanar si foarte,foarte vorbaret...iti explica o gramada...am stat aproape o ora in cabinet...mi-a placut ca mi-a dat nr. personal de telefon si mi-a spus ca pot sa-l sun oricand e nevoie. Asa ca..ma simt psihic in siguranta ca il pot contacta oricand ar apare ceva...Sper din suflet sa fie bine si in continuare...pana trec de 12 saptamani inca ma stresez...
Nusy 8+
KoraPop spune:
Anto bafta muuultaaa!Doamne ajuta!
Ana_p te felicit si aici!Nici nu imi pot inchipui cat de fericiti sunteti tu si sotiorul tau!Si eu sunt foarte curioasa ce a zis dr. Dracea de valoarea enorma de bhcg?!Ai grija de voi!
Ioanatugs bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
antosit spune:
Bettymerci de sfat!Acum faptul este consumat, asa cum am zis a foste ghinionul meu ca sa intamplat asa pt. ca si la Bios se lucreaza in regim de urgenta analizele dar acum cica au pus in functiune un nou aparat si asta ar fi motivul pt. care momentan nu mai fac.
Kora, Andicu,Nusy,...si toate-toate va multumesc!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
medamaya1 spune:
Ziua 1 de stimulare....
Ioana, Ali, se pare ca ne vom tine de minuta si la punctie si la Et, doamne ajuta sa fie bine
Va pup cu drag pe toate
antosit spune:
Mada sa fie cu noroc!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
cristal1995 spune:
Medamaya: sa te ajute Dumnezeu sa fie bine pana la capat!
Anto: ne mai fierbi pana luni, da? Asta a fost unul din motivele pentru care eu nu mi-am mai facut testele la Bios: nu se tineau de cuvant. La unul din fiv-uri, nici nu mai stiu la care , am sunat joi sa-i intreb daca fac teste beta si sambata in regim de urgenta, mi-au zis ca da, m-am infiintat la 8 la ei si cand am ajuns acolo mi-au zis ca de fapt, nu mai fac in regim de urgenta sambata . Eu toate analizele le fac la Medlife, care, desi nu au taxa de urgenta, le au pe fetele de la receptie extrem de dragute si intotdeauna mi-au trecut pe analize "urgenta", deci, chiar si la beta, recoltam la 7-8 dimineata si la 13-14 aveam rezultatul.
Nadejdea: Ioana cred ca stie cel mai bine prin ce treci... Data viitoare probabil ca vei avea alt tratament la care vei reactiona mai bine.
Ana: felicitari pentru cele 2 inimioare!
Moni: imi vine sa te felicit pe toate subiectele de pe forum. Recunosc ca reusita ta (a fost al 5-lea fiv, nu?), imi da si mie sperante, ca tot de al 5-lea ma pregatesc si eu...
Mie mi-a aparut CM azi, mai devreme de cat ma asteptam eu, adica la doar 31 zile. Vad ca tratamentul de tiroida si-a luat rolul in serios si ma regleaza... Tocmai acum, cand eu voiam sa-mi intarzie. Asa ca luni ma duc la analize si apoi voi vorbi cu prof. Feichtinger sa vad daca il conving sa ma primeasca.... EXACT de revelion . La cum am calculat eu, cam atunci pica punctia. Sper sa lucreze si sa fac si Revelionul in Viena cu ocazia asta. Daca nu, va trebui sa aman o luna...
Kora: pupici
Catalina: pe unde umbli, femeie? Nu mai dai nici un semn?
Va pupic pe toate
Aly-"Inca mai sper..."
Anita76 spune:
nadejdea73, eu la primul FIV facut la Giulesti cu prof. M, nu am avut nici un ovocit din cei 11 foliculi pe care-i aveam. Atunci mi-a dat toti banii inapoi, la FIV-ul acela am platit doar medicamentatia, restul nu am platit nimic la Giulesti.
Anul urmator am facut inca un FIV cu un ovocit , un embrion de 10 celule, foarte buna calitate dar nu s-a prins. Al treilea an, in acelasi loc si cu acelasi medic, 2 ovocite, 2 embrioni de slaba calitate. Si de la al doilea FIV ai reducere 300 EUR iar de la al treilea, 600 EUR.
Acum m-am mutat cu dsarul la Dr. Bucur care mi-a facut o foarte buna impresie la prima intalnire. Acum am 2 luni AC si in ianuarie incepem stimularea.
In toate cazurile analizele mele au fost foarte bune, si totusi, fara ovocite asa cum ma asteptam.
Ce sa zic, felicitari tuturor celor care au reusit si succes celor care incearca!
Stiu ca intr-o buna zi va veni si vremea noastra. Trebuie doar sa fim optimiste si sa nu cedam.