FIV 202

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Fetelor, gata...i-am vazut, sunt 2 samburei de 6 saptamani cu 2 inimioare care pulsau. Emotii mai mari nu am avut niciodata..

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadejda73 spune:

cadoul meu de 35 de ani=0 ovocite la punctie (9 foliculi)
si eram un caz de infertilitate masculina (trebuia sa facem icsi)
doctorul a zis ca a fost surprins,nu se astepta avand in vedere dozarile mele hormonale:
FSH=9,7
LH=4
ESTRADIOL=38,69
PROLACTINA=12,58
mi-a recomandar sa fac inhibina b la bios-diagnostic si va rog sa ma ajutati spunandu-mi cum ajung acolo din gara.astept sa-mi vina menstruatia sa fac analiza.
in alta ordine de idei,stie cineva daca acesta se considera un fiv nereusit la giulesti? la urmatorul am vreo reducere?am cheltuit o gramada de bani pe tratament si drumuri.
ce pauza e recomandata intre 2 stimulari? sper sa am puterea sa mai incerc odata.
FELICITARI PROASPETELOR GRAVIDUTE!
PUTERI SPORITE CELOR CARE NU AU REUSIT!
MULT NOROC CELOR CARE SUNT IN TRATAMENT!
ma cam invinuiesc ca nu am dozat estradiolul pe perioada stimularii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anetta3076 spune:

Buna dimineata!
Felicitari din tot sufletul Moni, cred ca esti in al 9 lea cer., sa-ti ajute D-zeu sa ai o sarcina usoara si sa fii cea mai fericita mamica, dar te rog sa nu uiti sa tragi piciorul sa ne iei si pe noi cu tine la odisee.
Blanche25cum iti este ca noi suntem de mana, nu?
Pe mine ma doare mijlocul si din cand in cand o durere usoara de burta asa ca si cum mi-ar veni , ceea ce ma ingrozeste.Sanii sunt super sensibili si colac peste pupaza am descoperit si un mic nodul...la mine asa trebuie sa fie toate gramada Eu pe 27.11 (joi) fac beta, de la tine am inteles ca pe 01.12., bafta multa iti doresc.
Fetelor, ne spuneti si noua cam ce simtome ati avut, ca ma mai obsedeaza si ideea ca am ridicat ceva din cada care era ud si cred ca avea vreo 4 kg, si acu piticul e acolo, stiu ca am gresit
Va pup si va doresc succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anetta spune:

Buna dimineata!
Felicitari din tot sufletul Moni, cred ca esti in al 9 lea cer., sa-ti ajute D-zeu sa ai o sarcina usoara si sa fii cea mai fericita mamica, dar te rog sa nu uiti sa tragi piciorul sa ne iei si pe noi cu tine la odisee.
Blanche25cum iti este ca noi suntem de mana, nu?
Pe mine ma doare mijlocul si din cand in cand o durere usoara de burta asa ca si cum mi-ar veni , ceea ce ma ingrozeste.Sanii sunt super sensibili si colac peste pupaza am descoperit si un mic nodul...la mine asa trebuie sa fie toate gramada Eu pe 27.11 (joi) fac beta, de la tine am inteles ca pe 01.12., bafta multa iti doresc.
Fetelor, ne spuneti si noua cam ce simtome ati avut, ca ma mai obsedeaza si ideea ca am ridicat ceva din cada care era ud si cred ca avea vreo 4 kg, si acu piticul e acolo, stiu ca am gresit
Va pup si va doresc succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

AnaP, felicitari ptr gemenasi, sa creasca mari si sanatosi
Nadejda, imi pare tare rau
Ioanatugs,sa fie cu noroc , iar peste 9 luni sa-ti tii fericita copilul(i) in brate, doamne ajuta
Antosit, se impune o galerie, te asteptam cu o veste buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Multumesc fetelor pt pumnii stransi!
...am fost dimineata la Bios si m-am intepat dar,....rezultatul il am abia luni pt ca azi nu faceau nici o analiza cu taxa de urgenta!Norocul meu.
Nadejda imi pare rau ca treci prin asa ceva!Eu stiu ca la Giuly daca nu se ajunge la et(din lipsa de embrioni) ti se restituie 300de euro, iar la a doua procedura ai reducere 300 si la a treia si urmatoarele cate 600!
Ana doua inimioare... ce frumos!Bine ca te-ai linistit, dar dr. ce au zis de valoarea aia mare la hcg?
Moni sa nu obosesti majoretele de azi ca abia luni voi sti cum stau...sau daca ma iau dupa simptomele de cm care nu ma lasa neam poate mai repede!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

ana p , felicitari si sa de-a Dzeu sa ai o sarcina dusa la termen si bebeii sanatosi, 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna dimuneta,of nadejda imi pare rau de esecul tau ,daca tu la 35 ani si ai avut 0 ovocite,eu la 40 cine stie ce o sa gaseasca, sunt in a-4 zi de stimulare si nu simt mai nimic doar usoare intepaturi in ovare si putin la sini,e de bine asa sau de rau?Ma bucur ca nu ma doare capul deocamdata,fetelor ce trebuie sa maninc sau sa beau sa am oua multe si bune?Ei na intreb si eu .............ptr. ca am asa o frica !!!!!!!!!!Fetelor cu reusita sa va bucurati de comoara-rile voastre iar celorlante fete sa aveti credinta in Dumnezeu ,va veni si rindul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ana-p, fellicitari pentru inimioare!!!
Ioanatugs, s-a rezolvat. Am deschis lista pentru decembrie si tu esti in fruntea ei . Mult noroc si fizic si psihic
21ali, in ziu a4 de stimulare e normal sa nu simti nimic. Imi amintesc cand am fost eu la prima eco si imi zicea un dr.din tara ca nu am raspuns bine si ca daca nu e obligatoriu sa fac FIV in luna aceasta pot sa intrerup stimularea ca nu am decat 1 folicul bun. Asta era dupa 4 zile de stimulare. LOa punctie s-au gasit 27 ovocite.
Tu cand faci prima eco? Vezi ca esti trecuta pe listuta de pe prima pagina
Anto, bine ca te-ai grabit cu testul ca sa ai rezultatul tot luni. Sa ai un we linistitor cu simptome de
Andicu, am retinut ideea . Tu pe cand juniorul II?
nadejda, imi dau seama cat de nasol trebuie sa fie. Dar au mai fost fete cu punctie oarba si la FIV-ul urmator s-au gasit ovocite. Probail e nevoie de alta schema de stimulare. Nu renunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Moniland multumesc draga mea ,ce bine-i sta babei in frunte!?Stiti voi acu suflu si in iaurt si orice intepatura ma intreb e de bine ,e de rau?Eu am prima echo pe 27 cu dr Codreanu si cred ca pe 1 dec. punctia,Moniland ce ai papat la o asa productie?Sa nu rideti dar mi-am facut o oala mare de supa cu cocos de tara,fara sare si maninc fara sa fac mofturi-atit de mult imi doresc copilasul incit nu conteaza sarea din mincare.Daca pina acum va stresam cu dr. si anze acum sunt la capitolul -OUA DE CALITATE,CUM SA FAC?-ici la toate fetele !!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput