FIV 202

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

IoanaTugs lasa trecutul in urma ce a afost a fost si nu va mai fi. Fii optimista ca de data asta totul va merge ca pe roate iar rezultatul va fi cel dorit.
Eu marti fac testul dar ma simt foarte optimista si zic eu ca sunt graviduta.
Am inebunit dar am o stare de bine care trebuie sa insemne ceva. nu am nici un gand negativ.
Sper sa fie bine.
Tin pumnii la toate fetele in forcuri si care asteapta rezulate.
Gravidutelor va doresc multa sanatate sarcina la termen si bebei sanatosi.
pupici

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Moni:te felicit din toata inima si cu tot dragul!!Ma bucur nespus pentru reusita ta.Iti doresc sarcina usoara si la termen si bb-i sanatosi.Si chiar daca starile de rau nu sunt doar pasagere..sunt convinsa ca vei trece mai usor peste ele,stiind ca in burtica ta cresc 2 minuni,nu?
Te pup si te asteptam la "gravidutze prin fiv"

------------------
Flori 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, si eu eram vesela si optimista. Asa ca te astept marti cu hcg mare, mare, sa te intrebi su tu daca sunt unul sau doi.
flori, multumesc mult. Voi vedea la eco daca sunt unul sau doi. La inceput vroiam doar unul pentru ca atat de mult imi doresc un copil incat nu vreau sa risc nimic. Si se stie ca sarcinile gemelare sunt cu riscuri. Dar cred ca o sa obisnuiesc si cu doi . Doar sa fie sanatosi in rest nu conteaza nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

nusy
ma bucur din suflet de vestile bune pe care ni le dai , sa dea DD sa fie bine in continuare.Imi place tare mult cum arata bb din dreptul numelui tau , hmmm … frumos !!!
medamaya ,
multa ,multa bafta !!!!
Cristal 1995
draga mea tratament de tiroida iei , ca parca un stiam ca tu ai probleme cu tiroida ? Sa inteleg ca incepi tratamentul ?Mult noroc iti doresc , sa dea DD sa fie bine !!!
Ioanatugs
multa bafta si sa fie cu noroc !!
Oare ce tratament ai urmat la primiul fiv cand ai obtinut 4 ovocite?Pentru ca mi se pare un rezultat super bun la un fsh asa mare si nu stiu daca iti mai aduci aminte si eu am aceeasi problema cu fsh.
bafta multa tuturor fetelor in focuri !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Moniland din toata inima iti doresc sarcina usoara si la termen
te admir pt perseverenta ta...ana la urma ai reusit....FELICITARI!

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Luck eu am ajuns la concluzia ca FSH-ul e relativ si inselator si cred ca tot punctia e sfanta. La al doilea tratament am facut stimulare cu 2 Gonal-F primele 5 zile, dupa care am adaugat si cate 2 Menopur. Acum si eu sunt curioasa la FSH de 13 ce va iesi, mai ales ca si tratamentul e mai puternic. Acum fac cate 4 Gonal-F si 2 Menogon pe zi, inca din prima zi de stimulare.
Elenada si eu cred ca esti graviduta.Abia astept sa deschid calculatorul marti si sa vad un beta HCG mare.
Moniland e de bine iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Ioanatugs
decfi la fiv nr 2 ai avut cele 4 ovocite asa ?
Mi se pare destul de "grea" stimularea ta , eu ultima data cand am facut la Sibiu am avut 3 menogon si 2 gonal si dr zicea ca nu poate sa-mi dea o cantitate mai mare de atat.Te urmaresc pt ca si eu sunt in aceeasi situatie.
Iti doresc din tot sufletul sa reactionezi super bine si sa vii cu cele mai bune vesti , acum in pragul sarbatorilor.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ioana- da am inceput si sper sa fie cu noroc, de, ca fiecare ! dar Dumnezeu hotaraste ce va fi si sper sa ma mai binecuvanteze o data ! eu vreau sa fiu mai optimista si mai putin stresata de data aceasta !ma si vad cu burtica si cu bebe 2 in brate (si sa va spun un secret am si cercelusii pregatiti,unii super cu un patratel ci o pietrcica alba, si daca va fi iar baiat ce, nu ma supar, ii pun lui cerceii !!!!! tu ai inceput stimularea ? poate ne vedem la Giuli !

va pup si bafta la toate !

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Luck multumesc de urari! Mie proful mi-a dat schema de 3 Menopur pe zi, insa cum prima data nu am reactionat bine la tratamntul dat de d-sul, am cerut si parerea altor medici si am modificat schema. De data asta merg pe mana d-nei dr. Dracea si cred ca schema asta e mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

luck: da, iubita, iau L-Thyroxin, varianta austriaca pt Euthyrox, 50 mg/zi, si vad ca isi face treaba (mult prea bine, daca ma intrebi pe mine). Adica din prima luna de la un CM de 45-48 zile am ajuns la 35!!! Apoi treptat, 33 si acum dupa 4 luni de tratament la 31. Maine ma duc la hormonale (sunt foarte fericita ca au deschis Medlife in Dr Taberei ), apoi ii voi scrie un mail profului, dar cred ca sunt slabe sansele sa incep luna asta... Pentru ca ar trebui sa am punctia cam de revelion si el mi-a spus ca intre 20 dec si 4 ianuarie nu (prea) lucreaza. Deci, fac o incercare, dar cred ca mai sigur voi incepe fiv nr 5 in decembrie. Pupici
Va pupic pe toate si sper sa va vad pe toate la Odisee Craciunul asta. Sa va aduca Mosii numai bucurii.

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput