Rahova sau apropiere (50)
Raspunsuri - Pagina 11
Alinutzaa spune:
Buna ziua tuturor
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
Va pup pe toate 
Sa aveti o zi frumoasa
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Dory232002 spune:
Buna ziua fetelor!
La multi ani pentru toti ce isi serbatoresc azi ziua numelui.
Eu nu prea mai reusesc sa intru pe aici decat foarte rar, noutati nu avem, suntem bine toti, am fost cuminti si a venit si Mosul la noi.
Sanatate tuturor celor care sunteti bolnaviori/oare.
Karigutza, acum am vazut intrebarea ta, din pacate prea tarziu pentru oricefel de raspuns.
Va pup pe toate , un we. frumos va doresc.
sirimie spune:
Am facut rezervare la Piticot duminica 14 la 18:30. Sintem in jur de 10 parinti pina acum. Va asteptam sa veniti.
In plus de ce am zis inainte, Mos Craciun va costa 200 de lei. Si fiecare aduce cadou pentru copiii din dotare. Anii trecut am fost la petrecere de genul asta si a fost ok, piticii se distreaza.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
violeta69 spune:
buna fetelor,
dupa cate vad eu va ocupati tot cu inventariatul darurilor de la mosu'
ceea ce inseamna ca tare darnic a fost anul asta!
lui Mihnea i-a adus un robotelsi o masinuta....desi clar merita o nuieluse![]()
cand s-a trezit dimineata a zis"ei,cred ca nu am primit nimic!"
dupa care s-a auzit un
"mos Nicolae,te iubesc!!!!...multumesc mos Nicolae!"![]()
pe langa asta a mai primit si dulciuri,pe care evident ca le-a terminat intr-o zi
si nu erau putine....
voi ce mai faceti?
eu inca nu mi-am revenit complet
dar tot a trebuit sa fac mancare si altele prin casa,ca deh,asta-mi e meseria
...
azi ma gandesc sa fac un chec ca n-am mai facut de mult!
va
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
simona cred ca o sa fie tare frumos...o sa va distrati de minune
vio
si la noi cam la fel cu dulciurile zici ca nu au mai mancat niciodata sa baga cand vad multe la un loc ![]()

Alinutza sper ca te simti deja mai bine si nu te mai doare capul 
noi ieri am fost plecati sa vedem o cascada de-aici ...de fapt cea mai mare din toata Brazilia...Itiquira se numeste...am prins o vreme superba si ne facuseram planuri sa plecam si azi pe undeva...din pacate...ploaia ne-a oprit asa ca stam acasa spre disperarea astora mici ![]()
va
pe toate si va doresc o Duminica placuta in continuare
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
karligutza spune:
Dory, asa e, prea tarziu, am fost la recoltat pentru PAP si Adeluta a fost foarte cuminte.. s-a jucat cu asistenta asistentei sau ce-o fi fost...
luasem preventiv o carticica de colorat si niste culori doar doar o fi atrasa de obiecte, nu ca s-ar fi pus pe colorat ca nu e cazul inca! ![]()
Alinutza esti mai bine? de ce te-a durut capul asa tare? Sanatate multa!
Violeta ai mai facut checul? de cand zic si eu ca am sa fac un chec sau o negresa, nu mi-a iesit! sotul are o mare pasiune pentru orice prajitura cu nuca multa! e FAN NUCI! ![]()
sirimie noi nu venim la petrecerea de mos pe care o organizati, insa mi se pare o idee tare buna! poate data viitoare venim si noi! oricum, sa faceti poze si sa ne faceti o poftaaaaa irezistibila pentru la anul! Have fun cu MOS CRACIUN! 
Monica pe mine una m-ai facut curioasa de cascada voastra de acolo.. o sa dau un search pe google ca sa o vad, dar mai mult mi-as dori sa va vad si pe voi in poze acolo! se poate sa va vad si eu? daca nu dai linkul in public, se poate in PM? te rog!
pe voi nu cred ca v-am vazut deloc pana acum... am vazut numai poze cu prajituuuuuuuuuuuuuuuuuuuri!
dar voi? tu? ruxi? alex?.............. pls pls pls 
va pupic de noapte buna! gata, acum s-a terminat si cu vizita surorii mele; a plecat azi, a dat examenele cu pricina si le-a luat! acum e NOTAR PUBLIC
sunt foarte fericita pentru ea! sper sa faca o cariera frumoasa in domeniu! si pana sa afle si ea ca a fost admisa in grupul Notarilor Publici din Romania, probabil de emotiile rezultatelor, a cheltuit o gramada de bani pe cadouri cu ocazia Mosului! Adeluta a primit o gramada de hainute frumoase si jucarii si dulciuri si si si... si pe langa ea si eu, ca ma sarbatoresc si eu de Sf.Nicolae ca o Nicoleta ce ma mai numesc!
va pup si somn usor! 
sa aveti o saptamana plina de succes!
miercuri vine sotul!
.......... 
....
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei 
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Am intrat sa va salut si sa va
, ca am multa treaba si azi
.
si sa aveti o saptamana minunata!
http://community.webshots.com/user/viki39
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Karli, la multi ani cu intarziere de Sf. Nicolae!

Sirimie, faina ideea cu intalnirea de la Piticot, as veni si eu cu fii-mea dar deja ar primi cadouri din prea multe parti. Prea multi Mosi asa deodata.
Mai ales ca nici n-a dat pe dinafara de cumintenie anul asta.
Eu am intrat deja in febra plecarii, saptamana asta mi-am planificat smotru in casa, spalat geamuri, faianta, mobilierul din bucatarie... Sa vedem daca reusesc sa fac tot ce mi-am propus. In week-end n-am apucat sa fac decat cumparaturi si mancare.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Dory232002 spune:
Buna noaptea!, se poate spune si asa?
Ca eu ziua nu mai reusesc deloc sa intru pe aici, decat acum ca doarme fata si sunt si eu linistita.
Ma bucur ca sunteti bine cu taote , ca ati fost cuminti si ati primit daruri de la mos.
Noi nu avem nici o noutate, toate-s vechi si noi is toate, cam asa si eu.
Va pupic si sa auzim de bine.
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
va las o cafea
ca de mult n-am mai baut una impreuna
insa de azi intr-o luna plecam acasa...iupiii
mai intai facem o escala de cateva zile la rio si apoi venim acasa asa ca Karli, mai ai putintica rabdare si o sa ne vedem live ![]()
poze cu mine parca am vreo 2-3 in albumul de haloween de pe picassa daca dai monica galery la albumele mele cu astia mici nu mai stiu daca mai sunt pe undeva incarcate dar promit ca am sa pun ![]()
lexi, spor la treaba 
vicky
si eu
vioooo...pe unde esti?
ati mai fost la patinoar? abia astept sa mergem din nou
fetelor abia astept sa va revad...sper sa fim sanatosi si sa facem cat mai multe intalneli...![]()
si fug la nani
pe maine
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post