Rahova sau apropiere (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Monica, yupiiii, veniti in curand! Asta da veste minunata! Si eu vreau sa-i cumpar lui Dani patine pt. gheata, de Mos Craciun. Pt. mine pot sa inchiriez, desi mi-e asa de frica... pe role am mers o data, iar pe gheata... nu am mai patinat de cand eram de varsta lui Dani... e "indecent" sa spun cat timp a trecut de atunci!
Lexi, ce esti! Ar trebui si eu sa ma apuc de curatenie, dar nu am tragere de inima. Aici am ghimpele (singurul, de altfel) impotriva socrelei. Domnule, e fata buna, gateste bine, are camara si balconul pline de bunataturi, dar nu-i place sa faca curat si e dezordonata. Dupa ce termina ea de gatit zici ca a trecut Katrina prin bucatarie. Acasa la noi se intampla cam asa, sotul face curat, eu fac ordine, iar socrela si cumnatul au grija ca in scurt timp sa "demoleze" tot ce am aranjat eu si sotul. In fine, nu-i frumos ssa ma plang, nu e timpul pierdut, incep de sapt. viitoare!
Vio, nu-mi aduce aminte de matematica, ca ma omori. Peri albi am deja. A fost nu-s ce concurs la lb. romana, vinerea trecuta, a participat si el, a luat 70 de puncte. A recunoscut ca a avut emotii si s-a pierdut pe drum. Nu are nimic, concursuri o sa tot fie. Noi sa fim sanatosi.
fetele, spor la treburi!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Nu-s eu chiar asa de harnicuta, aseara am inceput sa spal geamurile, dar nu am reusit sa termin ca misuna fii-mea printre picioarele mele si nu ma lasa deloc. Sper sa reusesc sa le spal pana plec. Apropo de geamuri, pe cel de la camara nu l-am spalat decat pe dinauntru pentru ca pe dinafara, chiar pe rama geamului e un cuib de viespi si mi-e teama sa deschid geamul. Daca-l deschid le distrug cuibul si sigur vor navali peste noi. Nu stiu cum sa fac sa scap de cuibul ala nenorocit...Aveti vreo idee?
Si mai am o intrebare: am inteles ca la Prosper Center s-a amenajat un loc de joaca. A fost vreuna din voi acolo? Cum e? Ca ma gandeam sa facem intalneala ori acolo daca e OK, ori la Piticot. Cum vreti voi, ca voi stiti mai bine care e mai frumos.
Monica, ce rau imi pare ca te ratez!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Lexi, trimit raspuns pe PM legat de viespi, bine?
fetele.

Mergi la inceput

Vicky, multumesc mult!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,
Karli,m-ai intrebat de chec...am facut si s-a terminat de atunci
Monica,nu am mai fost la patinuar ca inca a fost cald,nici nu stiu daca au dat drumul,iar asta de la mall-ul de langa noi e atat de mic(ceva mai mare decat un lighean) ca tb sa te duci dimineata sa te programezi(asta in weekenduri) iar in cursul saptamanii nu avem timp...
Vicky,felicitari lui Dani pt concursul de la lb. romana

va pe toate

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hello fetelor
vicky, vio...deci clar mergem la patinoar
lexi, si mie imi pare tare rau...dar lasa..ca tot ne intalnim noi cumva
azi am fost cu alex la ortodont...stiti ca el cand a fost mic i-am scos 2 dintisori din fata si acum astia definitivi avand loc liber atata timp ies cam in fata...dr zice ca-i impinge si el cu limba...dupa ce am fost la ortodont ne-a dat trimitere si am mers sa facem radiografii, mulaje si alte nebuneli sa vedem ce fel de aparat dentar trebuie sa poarte...saptamana viitoare mergem din nou la ortodont sa vedem ce o sa citeasca de pe aceste teste...
aici nu-i nici un stres, nu e ca la noi acasa sa rada copii uite-l si pe-ala are aparat...dimpotriva aici toti adolescentii au, chiar si oameni de 50 de ani vor sa aibe acum la "batraneste" un zambet frumos...asa ca alex abia asteapta sa=si indrepte dintisorii
ruxi vineri are si ea serbare si apoi nu o mai duc..ar mai fi cateva zile...dar o las acasa sa stea in compania fratiorului ei

va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Monica, succes sa rezolvati repede cu aparatul. Asa e, nu-i nicio rusine sa porti aparat, din contra, rezultatele sunt foarte bune. Si aici vad ca 90% dintre adolescenti poarta.
Eu deja am impresia ca timpul s-a oprit in loc, nu se mai face odata sambata sa plecam acasa. Nu mai am niciun pic de rabdare. Cum mai e vremea in Bucuresti? Ca nici nu stiu ce sa pun in bagaj, vad la TV ca inca e cald iar eu am pus pulovere, pantaloni de fas, caciuli, etc...

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Ah, uitam ce era mai important: 2 perlute de-ale Mariei de-aseara.
M-am apucat aseara sa spal baia si evident fii-mea misuna pe langa mine. Descopera sticla cu balsam de rufe (care balsam are o culoare galbuie si o floare portocalie desenata pe eticheta) si zice: "Uiteeee! Lapte cu foi!" (= lapte cu flori)
A doua faza: se juca cu degetelul aratator ca si cum ar fi atentionat pe cineva. Ma uit la ea la care ea ma ameninta cu degetelul "ai ghija!"
Cred ca in curand o sa deschid un subiect cu perlute ca incepe sa le scoata

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

sa zic buna dimineata pe la pranz!
Vio, la pationoar la Unirii au dat drumul de pe 3 dec, iar cel de la Mall, da, ai dreptate, e mic. Multumim pt. felicitari, desi nu s-a calificat, dar mie nu-mi pare rau, e primul concurs din viata lui.
Lexi, asteptam subiect cu perlute de Maria.
Monica, pe tine si ieduti.
Eu am reusit ieri sa merg sa ma tund si... mi-a venit asa o inspiratie si mi-am facut suvite... imi place la nebunie rezultatul. Din pacate o sa ma vedeti "pe viu", ca nu am aparat sa ma pozez!
Va , abia astept sa ne strangem si sa ne vedem, cu Lexi si apoi cu Monica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara,

Am intrat sa va spun ca noi suntem pe aici prin preajma, fara noutati, am citit ce ati mai scris si acum fug repede sa ii fac niste spanac piciului pentru cand s-o trezi din somn.Va pup pe toate.

Aaaaaa, astazi m-am intalnit pe strada cu andre_ea si cu Tudor cel frumos. Noroc ca m-a tras ea de maneca ca in baza mea ....

Gata, fug, revin nitel mai incolo. Pup

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput