Rahova sau apropiere (50)
Raspunsuri - Pagina 10
monica-elizabet spune:
Vio
sanatate
noi am fost la serbare a fost tare frumos, scenete, dansuri, cantecele...stiti voi...
doar maine mai au ore asa ca sa se joace mai mult apoi de luni intra in vacanta...
am luat si fisele de evaluare alex are FB pe linie, m-am bucurat tare va dati seama...mai tineti minte ce-mi tzatzaia fundul prin febr-martie cand a inceput ma gandeam ca nici S nu o sa reuseasca sa ia
fiind in alta limba...dar uite ca DD ne-a ajutat si totul a fost ok...speram sa fie la fel de bine si in ro
va 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
monica-elizabet spune:
Vio
sanatate
noi am fost la serbare a fost tare frumos, scenete, dansuri, cantecele...stiti voi...
doar maine mai au ore asa ca sa se joace mai mult apoi de luni intra in vacanta...
am luat si fisele de evaluare alex are FB pe linie, m-am bucurat tare va dati seama...mai tineti minte ce-mi tzatzaia fundul prin febr-martie cand a inceput ma gandeam ca nici S nu o sa reuseasca sa ia
fiind in alta limba...dar uite ca DD ne-a ajutat si totul a fost ok...speram sa fie la fel de bine si in ro
va 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Vio, ma bucur ca te simti mai bine. Eu am inceput sa beau apa cu lamaie dimineata, sa slabesc, de slabit nu am slabit
, dar nu am racit pana acum, macar efectul asta sa-l aiba lamaia
.
Monica, ma bucur ca a fost frumos la serbare. Alta civilizatie, alti oameni, alt mod de a vedea lucrurile.
Eu sunt tare suparici
, o sa deschid un subiect la "scoli, crese, bone", sa-mi vars sacul.
Va
pe toate, de la cap la coada si de la coada la cap
.
http://community.webshots.com/user/viki39
anangel_lexi spune:
Karli, am aflat si eu.
Dumnezeu s-o ierte!
Monica, felicitari lui Alex pentru rezultatele de la scoala!
Vicky, ce s-a intamplat de esti suparata? O sa arunc un ochi si la "Gradinite, crese, bone". Sper ca Dani e bine.
Sa va povestesc de petrecerea de aseara. Evident fii-mea a fost cea mai nazdravana dintre toti copiii prezenti. Desi nu a fost cea mai mica, a fost singura care s-a speriat de Mos, a inceput sa planga si sa ma bata (asa face cand se sperie, isi infige degetele in ochii mei dupa care ma trage de par), asa ca Mosul s-a executat rapid si a scos cadoul din sac numai sa ma lase fii-mea in pace. Cadoul a constat intr-o punguta cu dulciuri si un ren de plus, foarte haios. Dupa ce s-a linistit a inceput sa se joace cu renul si atata l-a fatait si la dat "uta-uta" ca pana sa plecam de acolo deja i se descususe putin una din coarne si pana sa ajungem acasa, a rupt-o de tot. Ca sa nu mai spun ca m-a facut de ras de-mi venea sa intru in pamant. 4 colegi de-ai nostri au pregatit un program de colinde si cantau de zor (foarte frumos, de altfel). In pauza dintre doua colinde, cand era o liniste de mormant, o aud deodata pe fii-mea zicand tare "shit", astfel ca cel putin jumatate din cei prezenti au auzit-o sigur. Recunosc ca eu zic "shit" cand ma enervez ca nu-mi iese ceva si de la un timp fii-mea cam foloseste cuvantul asta
. Fix in spatele fiica-mi statea seful meu, care mai e si englez pe deasupra. Nici nu vreau sa stiu ce impresie si-o fi facut de noi.
![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
lexi, sa sti ca pe mine m-ai distrat cu experienta voastra de aseara...lasa domne copilashul in pace...ei si ce daca a zis shit...si ruxi a zis o data puii mei(si-mi recunosc vina) iar despre mosh si ca s-a speriat..asa fac astia mici ca mai apoi sa-l iubeasca de nu mai pot
stai linsitita ca e fff normal cum s-a comportat si sefii +colegii daca si-au facut o impresie proasta...ori n-au avut copii ori au uitat cum se comporta unii dintre copilashi in astfel de situatii...
vicky, da ce-ati patit? 
karli
...imi pare tare rau de anca parghel...Dumnezeu sa o odihneasca
restul fetelor pe unde sunteti il cautati pe Mosh Nicolae?
si sa va aduca tot ce va doriti
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
sirimie spune:
As vrea sa ne stringem mai multi copii pentru petrecere de Craciun pe 14 decembrie la Piticot. Sintem deja vreo 8 familii, virste de 3-4 ani dar nu numai.
Costa 300 de lei rezervarea - care se imparte la toti, 45 de lei de copil masa si mosul care se imparte.
Vrea cineva sa vina?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
violeta69 spune:
seara buna fetelor,
noi am fost la sala acum pe seara![]()
desi mie imi era cam rau am zis ca mai bine alerg decat sa stau sa bolesc ![]()
simirie,noi nu cred ca ajungem
va doresc distractie maxima
Vicky,ti-am scris si la scoli,gradinite...
mie uneori imi pare rau ca nu mai e la semi Mihnea....dar numai pt faptul ca acolo era personal competent,doamna noastra nu stie sa rezolve probleme de clasa a 2-a si in fiecare seara stau si corectez temele...
altfel,parca ar fi mai bine acasa....
eu iti doresc ca orice alegere ai face sa fie bine
va
pe toate si maine sa gasiti in ghetute tot ce va doriti 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
Ah Simona ce-as mai veni si eu ![]()
sa va distrati fain
vio
si voi sa primiti tot ce va doriti
sa fiti cuminti fetelor sa primiti cadouri frumoase 
![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Alinutzaa spune:
Fetelor, va pup pe toate
Am citit tot ce ati scris da' nu ma pot concentra sa va scriu mai mult de 2 randuri. Ma doare capul de imi vine sa 

O seara frumoasa sa aveti si multe cadouri de la mos in ghetute sa gasiti 
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor