Rahova sau apropiere (50)
Raspunsuri - Pagina 9
monica-elizabet spune:
Buna seara fetelor
sanatate vio si dani
sa va faceti bine repede
noi...mai behaim nitel doar ziua...noaptea asa...cine stie cand si de ce...dar...oricum nu-mi fac sperante ca scapam ca la oi se tin lant ![]()

va
pe toate si pe copilashi
numai bine
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Dory232002 spune:
karligutza, bafta la gineco.
fetelor, ma credeti ca eu nu mi-am facut niciodata papanicolau??![]()
lexi mai ai putin si esti acasa, 13 va fi o zi norocoasa, stai linistita, 
catus76_ro, in ce parc ai fost azi?
monica, sa dea DD sa fie bine copii ca voi chiar at i tinut-o lant, 
karligutza spune:
Dory si nu vrei sa mergem impreuna?
tu stai cu Adeluta cat timp intru eu si eu stau cu Alexa cat timp intri tu... ca am asa o curiozitate ce-o sa faca Adeluta prin cabinet cat timp eu ma urc pe masa aia! 
va salut si va pupic pe toate! buna dimineata nu v-am dat, va dau acum!
'neatzaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! 

un pupic special sa va faceti bine bine bine de tot si voua MONICA.... ce intalnire? ce 13? ca mi-a sarit "amananuntul" (foarte important de altfel) asta din discutii...
hai hai, trezirea! in-vi-o-ra-REAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()

karligutza
sunt mamica Adelutei 
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Aici ninge, ninge, ninge...Ar fi frumos daca n-ar fi flescaraie pe jos.
Maine avem petrecerea de Craciun la servici si o sa vina Mosul la copii. Nu stiu ce-o sa ne facem ca fii-mea nu stie nicio poezie.

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
karligutza spune:
cred ca o sa fie suficient daca o sa ii zambeasca mosului....

karligutza
sunt mamica Adelutei 
MIRCLAU spune:
buna seara fetelor
noi stam acasa si abia avem timp sa va citim dar sa scriem.....
va multumim la toate pt urari si felicitari
deja suntem in febra pregatirilor de craciun,pregatim: felicitari,braduti si diverse decoratiuni,am luat deja toate cadourile pt mos craciun,noi la mos nicolae nu punem decat dulciurele si fructe,multe fructe ca sa fie bucuria mai mare de craciun si mai ales pt ca asa am fost noi invatati,ce sa-i faci nebuneala.....
altfel suntem bine,bubitele s-au uscat,de luni incepem serviciul si gradinita pt ca ne-au sunat sa venim ca sa ne pregatim pt serbare,pe 18 avem serbarea,zi cu care incheiem si anul,intram in concedii pana pe 5 ianuarie,abia astept
astazi de dimineata am fost si eu la spital la giulesti si mi-am facut si eu papanicolau,dupa 3 ani de la nastere
,asa ca nu va mai plangeti voi dupa cateva luni![]()
va pupic pe toate si abia astept sa ne intilnim,imi este dor de voi toate,chiar si de cele pe care nu le cunosc
si sanatate tuturor
MIRELA mami de andreas nazdravan
preda_vicky spune:
sa zic macar buna seara pe ziua de azi
. Am fost dupa-masa, pana acum am lucrat si m-am gandit eu sa iau o pauza, sa va citesc.
Mirela, ma bucur ca sunteti bine
.
Lexi, abia astept sa ne vedem, ada si niste zapada, ca pe-aici inca nu a nins
. Si eu zic la fel, cred ca la cat de dulce e Maria, e suficient un zambet si o sa franga inima mosului
!
Dani e tot racit, doar stranuta si e cu nasul in batista, abia asteapta sa vina Mosul, azi dimineata am fost si eu tot intr-o alergatura sa cumpar ceva simbolic pt. toti ai casei... Eu nu mai astept Mosul, ca am primit deja o gecuta de fas, lunga pana la genunchi, asa cum imi doream
. Ei, daca mai imi aduce ceva, eu nu pot refuza
...
Abia astept sa vina Lexi si Monica, sa reusim sa ne intalnim, mi-e dor sa ma vad cu voi.
fetele!
http://community.webshots.com/user/viki39
anangel_lexi spune:
Karli, Vicky, multumim, om vedea cat de impresionabil va fi Mosul ![]()
Azi nu mai ninge, a dat-o pe ploaie. E uraaaat!![]()
Vicky, sa porti sanatoasa gecuta!
Monica, tu nu mai zici nimic?
Restul fetelor? Ce mai faceti? Multi
de la noi.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
noi azi avem serbare la alex la scoala aici se fac f devreme fiinca ei calatoresc f mult in per asta si deja pleaca...
la ruxi habar nu am cand o sa fie...dar sigur o sa primim biletel..
azi noapte incepuse iar ruxi sa behaie, m-am trezit si i-am dat o lingurita de miere cu propolis si i-a trecut pe loc...eu nu stiu ori se inecase ori ce...dar bine ca i-a trecut ![]()
fetelor si eu ca dory...n-am facut niciodata testul
poate cand vin acasa sa-l fac si eu
vicky, sa stapanesti sanatoasa gecuta, sanatate lui Dani 
Mirela, ma bucur ca sunteti mai bine
ce fain ca ai terminat deja pregatirile
noi abia am luat pentru Mosh Nicolae si am facut calendarul acela de advent(in care in loc de ciocolatele /bombonele asa cum este el de boicei am pus mici jucarioare)
ei se bucura si deschid in fiecare zi...
lexi zi-i si tu sa-l ia in brate pe mosh si sa-i dea un pup si sigur primeste cadou ![]()

vio
ce mai faceti?
karli, ALinutza, miria, simona, cris, andre-ea, andreap
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
violeta69 spune:
seara buna fetelor,
azi parca imi e mai bine ![]()
am avut o stare atat de proasta pana acum..cred ca e si cum e omu'![]()
monica sa te duci sa faci PAP-ul cand vii in tara...si eu ma duc luna asta ca tb sa-l fac de prin august
altfel ma ocup de scoala ca am muuulte de facut,ba teme,ba fise,ba mape cu tot felul de poze si ....de lipit omizi(din hartie
)...
cand o sa mai termin si eu scoala?!
(a se citi -pana in ce clasa tb sa am eu grija de toate?!
)
mire
sa-ti iasa bine PAP-ul
Vicky sa satpanesti sanatoasa geaca...si poate mai vine mosu' si cu alte daruri![]()
va
pe toate
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!