Rahova sau apropiere (50)
Raspunsuri - Pagina 8
preda_vicky spune:
Vio, sa te faci bine repede. Asa am fost eu sambata, dar am luat repede Fervex si mi-a trecut. Duminica i-am dat cu tuica fiarta, iar ieri nu mai aveam nimic.
http://community.webshots.com/user/viki39
anangel_lexi spune:
Vicky, multa sanatate lui Dani si la multi ani cu intarziere!
Vio, insanatosire grabnica si tie!
Restul fetelor, pe unde sunteti?
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Dory232002 spune:
Buna fetelor!
urez si eu cu intarziere La multi anituturor Andreilor si Andreelor de aici La multi ani!, desi este cu intarziere.
Deci la multi ani! Andrei de Vicky, Andreas de Mirela, Andreeap, Andre_ea. (sper ca nu am uitat pe nimeni, iar daca am uitat este valabil pentru toata lumea)
Si nu in ultimul rand pentru ziua de ieri "La multi ani! tuturor romanilor, oriunde va aflati.
Vicky, sanatate lui Dani.
Vio, sanatate si tie.
Lexi, spor la facut bagajele, pe cat veniti in Ro.?
Mirela, voi cum mai sunteti?
Miria, voi ce mai faceti?
Karligutza, eu una stiu cum este cand esti singura acasa, cunosc foarte bine aceasta situatie.
karligutza spune:
in loc de 'neata... un 'mna ziua!
Dory stii vorba aia "si tu Brutus?"... si tu la fel? si acum? why? eu scap in curand de situatie pentru ca numa' maine nu-i poimaine si pe 10 revenim la normal cu programul... si-apoi din 17 intra sotul in concediu si poate poate ne gasim o cabanuta si-o plapumioara pentru noi 2!
saptamana asta iar is ocupata pana peste cap, chiar azi vine o sora de-a mea de la Botosani si sta pana duminica asa incat am treaba ca si ea si cumnatul meu sunt amorezati rau de tot de Adeluta! oricum ma vad cu ei printre picaturi, picaturile fiind 2 examene profesionale pe care le da surioara... sper sa nu ii stricam noi pofta de invatat!
si-apoi as vrea sa ma programez sa fac un test papanicolau, caci dupa nastere nu am facut si din primavara cand trebuia cica sa vin, iaca am ajuns in decembrie! sper sa ma programez maine pentru joi dimineata! apoi mai am si o amenda de pus la posta....... prea multa treaba si iote asa v-am insirat ordinea mea de zi (de saptamana asta)....
Adeluta e putin racita, dar putin, niste mucisori aposi si cateva stranuturi si sper eu sa ne oprim aici, caci deja am intervenit! io sperietoarea de raceli...
karligutza
sunt mamica Adelutei
Alinutzaa spune:
Ola
Vicky La multi ani si lui Dani. N-am stiut ca il cheama si Andrei ca altfel il strigam si pe el la catalog duminica.
Lexi spor la facut bagaje. Cand veniti?
Karli ce frumos ca vine sora ta!!!!! Cel putin mie tare imi place cand vine sor'mea la mine. Numai ca ea vine cam rar si sta foarte putin. Mai mult ne vedem cand ne ducem noi acasa, la Focsani. Bafta multa la examene ii uram!
Mi-ai adus aminte de Pap. Si eu de cand tot zic ca ma duuuuuuuuccccc, dar dupa tot ce am tras la nastere si mai ales dupa nastere....zau daca imi mai vine sa mai calc intr-un cabinet ginecologic. Dar ca si tine, zic ca azi ....zic ca maine...si tot asa trece timpul.
Noi....nimic deosebit de raportat. Sanatosi, voiosi, voinici...pe langa casa.
Va pup
Sa aveti o saptamana frumoasa
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Dory232002 spune:
Karlingutza, sa-ti raspund la intrebari.Am spus ca stiu si cunosc situatia prin care treci pentru ca si sotul meu din mai-iunie anul acesta pana sapt. trecuta inclusiv a fost in delegatii de cate 3-4 sapt. pe luna.Acum cred ca au luat sfarsit delegatiile pe anul asta , lucreaza dar este in bucuresti, nu mai pleaca, si mai are si 2 sapt. de concediu de luat, sa vedem daca si le mai ia sau nu.
Sanatate Adelutei.
karligutza spune:
Alinutza da, de data asta m-am hotarat sa ma duc, eu nu am traume psihice cat de mici de pe urma nasterii, insa pana la urma am sunat azi si deja am sunat de 4 ori?! ca sa prind asistenta! sa ma programeze.... nici urma de asistenta... sunati intr-o jumatate de ora! sunati intr-o ora! sunati intr-o jumatate de ora, o ora! sunati intr-o jumatate de ora! ........... aoleooooooooooooo nu se mai opreste telefonista aia sa imi zica aceeasi replica? acum si asistentele sunt mai ceva decat doctorii cand e vorba sa ii gasesti!
pana la urma cred ca ajung la locul faptei si ma executa pe loc... dar joi dimineata la ora 7 nu mai tarziu! uite de asta ma satura pe mine birocratia.... nu ca as fi eu prima cu care ar trebui sa discute cineva, dar nici chiar asa cum am aratat mai sus!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
Dory intr-adevar greu cu singuratatea asta; bine acum ca sotul a ramas in Bucuresti pentru ca e altceva... stii macar ca la sfarsitul zilei vorbesti si tu cu cineva! multumesc, sper sa se faca bine adeluta ca deja nu mai are semnele atat de pronuntate... deci e spre bine!
Alinutza multumesc, sper sa ia examenele astea cu note mari ca de fapt asta e problema, sa fie note de 9 si 10 nu doar sa le ia.... au mare importanta pentru ea si automat ma bucur mult daca va reusi.
karligutza
sunt mamica Adelutei
anangel_lexi spune:
Dory, Alinutzza, venim pe 13, zi cu noroc! Oricum cand vom pune de-o intalneala o sa rog pe una din fete sa va anunte, mi-ar placea sa va cunosc pe toate!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
catus76_ro spune:
Buna seara!
Azi in sfarsit a fost o zi mai frumoasa, fara "traditionala" ceata, dar,ca niciodata, piticul mi-a dormit vreo 2 ore jumate tocmai de la 12...asa ca pana am papat, ne-am imbracat s-a facut 3 si un pic. Am mers fuguta pana in parc la leagane si apoi am luat cartierul la picior pana la Teius si apoi acasa...sa-l vedeti si acum ce obosit e....iar doarme!
De obicei nu prea doarme ziua, doar reprize scurte de max 30 minute dupa ceas, insa zilele astea cred ca l-a tras ceata la somn
Si eu ma bucur ca pe 16 decembrie vine sora mea din Germania si sta 3 saptamani, apoi va mai sta si sotul acasa de sarbatori ca se inchide firma lor....va fi party time
Pupici
Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!