Gravidute prin FIV (26)
Raspunsuri - Pagina 19
Ginger00 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rami 73 . Inca ceva, fetelor, am intrebat-o pe dra. mea si pe prof daca trebuie sa fac Dexametazona (parca asa se cheama) preventiv, pentru maturarea plamanilor (am vazut ca multe ati facut) si mi-au zis amandoi ca substanta respectiva are efect doar 48-72 ore, dupa aceea e egal cu zero daca le-ai facut sau nu. Au zis ca se fac doar in caz de declansare prematura a nasterii, si se asteapta 2 zile sa-si faca efectul. Voi ce stiti de asta ? [ |
Rami-nu ti-au expicat bine.. Dexametazona e pentru maturarea plamanilor si isi face efectul dupa 24-48 de ore.Eu am facut njectiile in saptamana 28(2 fiole) si in saptamana 33 (inca 2 fiole la 24 ore distanta una de alta).Asta se fac in caz de nastere prematura pentru plamanasii copiilor sa fie in stare sa respire singuri.Eu am nascut la 35 sapt. cu sarcina oprita din crestere la 33 si copii mei au respirat singuri fara masca datorita acestor injectii
Moniland-ma bucur enorm de mult ca ai reusit.
Eu din pacate nu prea am timp sa intru,citesc doar in fuga ...copii mei incep sa umble si vai de capul meu....
andicu spune:
Marush, Felicitari mamico de gemenasi grasunei! Le doresc viata lunga, usoara si sa aiba parte de tot ce-i frumos in lume!
Miki-miki si Ayda, felicitari si sarcini usoare cu bebei sanatosi!
Buluna, insanatosire grabnica!
Andrada,Carmen, Manumanu, v-am citit povestile, m-ati facut sa plang ..si sa-mi amintesc cum a fost si la noi...ce a trecut timpul!!! va doresc o viata frumoasa impreuna cu bebeii vostri, sa va bucurati de ei in fiecare moment al vietii!!
pt Burtici si Mamici.
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
miki-miki spune:
Andicu multumesc pt felicitari. Imi place numele baietelului tau, nu stiu de ce dar presimt ca si al meu o sa aiba putzulica si am ales cateva nume de baietei care imi plac printre care si Filip Gabriel . Acum am vazut ca baietelul tau are numele acesta. M-am uitat la poze si cred ca e tare smecheras.
Nusy unde ai invatat tu asa repede toate astea? Eu pun semne de carte la ce vb voi pe aici ca sa stiu unde gasesc apoi ce-mi tb.
Olteanco tu unde nasti? La austrieci? Eu imi tot caut dr pe aci si nu stiu la care sa ma duc, mi-a recomandat-o cineva pe dr Ebinca Elena , tu ai auzit de ea? Dr Tudorache e prea aglomerata , parca nu prea as vrea la ea.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki 6+
Liana30 spune:
miki Ebanca NU..e invechita rau..chiar daca la prima vedere pare o tipa de treaba..io iti spun nu la ea..Tudorache e buna ca ecografista,e chiar cea mai buna de la noi..dar ca ginecolog e jale..nu stiu ce sa'ti spun..io am fugit de ei..ca dupa cum stii i'am luat la rand,i';am testat pe toti
auzisem ca Cotarcea are suflet mare si cica e si buna..pe ea am ratat'odar am prietene care au nascut cu ea si vb ff frumos de ea..
io aci nasc .ca n'am unde
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
miki-miki spune:
Liana ma bagasi in ceata de tot. Mie mi-a fost recomandata dr Ebanca de catre dr Vancu Mihaela in care am mare incredere. Am gasit 2 fete pe DC care au nascut cu Ebanca , le-am scris pe PM si astept sa vad ce-mi raspund. Oricum am o progr la Tudorache dar sa vad dc ma duc sau nu la ea.
Auzi Liano, tu facusi bb la unguri, il nasti la austrieci dar pediatru unde il iei?
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki 6+
Madutz spune:
Marush felicitaaari ! Sa-ti traiasca dolofanii si sa fiti sanatosi cu totii!
Miki - bine ai venit! Sarcina lina si bebe sanatos!
Madi 36+ Papadia
Andrada.P spune:
Marush felicitzri pt bebeii grasunei!!!! Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii! Sper sa bati recordul si la alaptat. Pana acum n-am auzit de nici o mama de gemenasi de pe DC care sa alapteze 2 bebei.
Bebe Ada si bebe Alexel bine ati venit pe lume! Sa aveti o viata minunata!
Ramica am vazut ca m-ai sunat dar n-am apucat sa te sun inapoi. Incerc maine!
Mirelusha ma bucur enorm ca esti in sapt 36!!!! Ai vazut ca ai reusit? Iti tin pumnii sa mai stea bebelica si sa ajungi la data programarii!
Kitty tu cum te descurci? Maine sper sa reusesc sa te sun.
Eu de 3 zile am iar probleme cu sanii! Ma dor, s-au umflat si inrosit si am temperatura intre 38-39. Nu mai merge nici o pompa, nu e eficient decat mulsul cu mana. Bebelicile au dureri de burtica ca ne-a spus pedisatra sa nu le dam infacol la fiecare masa. Acum le-am bagat iar la fiecare masa si sunt mai bine ca aseara cand ne-am chinuit vreo 3 ore sa le adormim.
Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)
Povestea nasterii
nusy spune:
La Multi Ani tuturor Andreelor si Andreilor si , in special,tie, ANDICU!
Miki: am invatat din mers...
Andrada: imi pare rau ca ai probleme cu sanii...curaj si nu te lasa,alaptatul e foarte important
Nusy 9+
Liana30 spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor!
La multi ani Andicu!
miki daca ai timp intra pe mes ..pediatru tot aci il vom avea.
Andrada te pup..sper sa treaca.
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...