Gravidute prin FIV (26)
Raspunsuri - Pagina 20
miki-miki spune:
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor!!!
Madutz multzumesc pt urari.
Nusy vezi ca stau cu ochii pe tine
Liana astazi avusai de gatit ca mi-a venit sotulache si ii tb o ciorbita calda la stomacel. Mi-a rasp o mamicuta care a nascut cu Ebanca si mi-a spus ca a fost f multumita de ea. Calangiu aia de care spui tu e cumva directoare de la Spitalul 1? Ei bine acum a intrat in politica, nu cred ca mai profeseaza .
ZisaCami ce face burticul? pe aici nu mai intri?
Mirela1 mai ai putintel si iti tii printesa in brate. Rasufla usurat acum sotul tau ca nu tb sa mai faca anal cu batzul.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki 6+
Liana30 spune:
miki pune muma oculariiio zisai Cotarcea.pai tu faci cum crezi..dute si vezi cu ochii tai..te convingi singura..ca stii cum e..degeaba numi place mie..daca tie iti place.puppp
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
andicu spune:
Va multumesc mult de urari, sunteti niste dragute ca inca ma aveti "in vizor" !
La multi ani! si din partea mea celorlalti Andrei/ee, sa aiba parte numai de bine si de bucurii!!!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
Micky2007 spune:
Andicu as vrea sa imi povestesti si mie un pic cand ai timp cum a fost nasterea la Euroclinic. Multumesc.
Micky 14+ + (asa spune dr.)
miki-miki spune:
Liano, scuze de confuzie, aici e votarea si de ... Pai sa stii ca e cam greu sa aleg ceva care sa-ti placa si tie ca doar ai plecat si nu mai vrei nimic made in Ro. Fiecare alege ce-i place
Miki2007 te rog modifica la mine DPN-ul 20 iul 2009.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki 6+