Gravidute prin FIV (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

NUSYma bucur ca sunteti bine.
ZISACAMItu ce mai faci??Ce mai sti de baietei Valeriei?
LIANA cum stai cu saderea in pat??Eu ma uitam sa nu deformez salteaua

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Miki si Ayda felicitari si sarcina usoara

Marush felicitari si multa sanatate/b]

[b]Buluna si tie iti doresc sanatate ,sa scpi repede de gripa.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

NUSYma bucur ca esti bine,si tu si bebelul,dar despre ce vb-bitest-ce este ala,si la cat se face,stiam ceva de triplutest,dar nici ala nu stiu la cat se face,ca Marinescu vad ca nu spune nk,decat ca suntem bine si m-a chemat pe 16 dec.IAR morfologia fetala cand se face,ca am vazut ca ai pomenit si de asta?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor multumesc pt primire, sper sa trec cu bine peste ac 9 luni de sarcina. DOAMNE AJUTA!
Mirelus , s-a intamplat la Neuwied ( Germania), am scris povestea la Azoospermie. Am sa-ti dau un link la pag respectiva.
Nusy da, am apucat-o pe ultima 1oo m pe Mirelush
Cami tu ce mai faci?
Aurel Cris ce bblina frumoasa ai.
Amzulica mai poti?
Liana

Vad ca suntem 3 Miki aici, o sa ne cam incurcam. Cred ca tb sa ma ajutati cu datele ca nu stiu cum sa calculez, eu credeam ca am 6 sapt si 4 zile dar la ecograful de acum 2 zile mi s-a spus ca ar fi sarcina de 6 sapt si 2 zile. Ori bebica e mai mic ori nu stiu eu sa calculez. Deci punctia 24 oct , ET 27 oct iar DPN imi iese 21 iul 2009 .

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

miki te-am trecut pe listuta, mai imi trebuie sa imi spui locul unde ai facut FIV si eventual cati bebei ai, daca stii.

Micky 14+ + (asa spune dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Miki2007 , am facut FIV la Neuwied (Germania)

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Salutari tuturor burticilor noi si vechi si felicitari proaspetelor mamici
Manumanu, andrada,carmendu multumesc pt povestile voastre despre nastere, m-au emotionat, conteaza ca visul vostru s-a implini, sa va traiasca si sa va bucurati de ei .
Marush felicitari pt bebeii grasunei, astept poze
Liana ma bucur ca sunteti bine si ca esti mai activa aici, multumesc pt ingeras, e superb, va pup si mie dor de voi
Despre mine ce sa va zic, de cateva zile am si contractii dureroase si cele ne s-au mai indesit, miercuri mergem la control si vedem atunci mai exact cum stam.
va pe toate

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cris, Liana, Kineta: va

Kitty: multumesc inca o data pentru utrogestan,o sa-mi poarte noroc,ca e de la tine!!!

Kineta: sunt 2 ecografii morfologice fetale: prima in trim.I,adica intre 12-14 s, a doua in trim.II, adica intre 20-24 s. Bitestul si triplul test sunt analize din sange,dar se interpreteaza impreuna cu ecografia. Bitestul se face intre sapt.11-13 si triplul test intre sapt.14-21.
Eu,de exemplu,mi-am programat asa bitestul cu eco morfologica de trim.I: pe data de 18 dec.,cand am 12 sapt. si 2 zile, ecografia morfologica la ora 9 si testul de sange(bitestul) la 9 si 20.Ele se interpreteaza impreuna.

Triplul test inca nu l-am programat,voi vorbi cu dr.meu pe 18.

Ieri am luat si rezultatul la urocultura si la sumar urina si sunt bune toate, cel putin la urocultura ma asteptam sa iasa ceva,avand in vedere ca in luna aprilie cand am mai facut-o imi iesisera E-coli 40.000( fiind sub 100.000,era considerata ok,insa era ceva acolo), iar acum a iesit sterila. M-o fi ajutat plicul de Monural pe care mi l-a prescris Dracea pentru asa ceva, inainte sa fac FIV-ul. Oricum,m-am bucurat ca n-a mai iesit nimic de data asta.

Acum,astept rezultatele la toate analizele alea(toxo,listerie,rubeola,CMV,herpes virus),pe care m-a pus dr.sa le repet(desi le facusem in august,inainte de FIV, mai putin herpesul pe care nu l-am facut niciodata),deoarece am IGG-urile negative si nu am anticorpi.Dureaza vreo 2 saptamani...

Apropos,daca va intereseaza vis-a-vis de analize si ecografii morfologice cu ecografe superperformante,va dau link-ul clinicii la care profeseaza si dr.meu,eu m-am uitat pe site si mi s-a parut foerte interesant: www.medicalcity.ro. Este situata in zona clinicii Gynera, pe langa statuia Aviatorilor.

Nusy 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

'neata buna burtici si multi multi
Marush sa-ti traiasca dolofanii si sa fiti sanatosii cu totii sanatosii si fericiti
Julia in cautarea unei creme cat mai bune impotriva vergeturilor, am intrat la Boots. Si cum magazinele sunt cam goale, deh, criza financiara bat-o vina, am intrat in vorba cu farmacista si ea a fost prima ce mi-a spus ca nu-si prea fac efectul deoarece vergeturile sunt cauzate de cresterea secretiei de cortizon, hormon produs de glandele suprarenale iar cremele nu influenteaza productia glandelor. Mai bine sa folosesc ulei de masline ptr hidratarea burticii si prevenirea craparii pielii. Apoi aceeasi parere am gasit-o si in cartile destre sarcina scrise de americani. Ce-o fi, o fi! am renuntat la a mai cauta crema minune si folosesc uleiul.

Bianca 28+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput