Gravidute prin FIV (26)
Raspunsuri - Pagina 12
buluna spune:
Fetelor, am si eu o intrebare. Voua vi s-a facut vreodata rau dupa ce ati luat pastilele? De cateva zile, dupa ce iau pastilele: gravida, acid folic, magne B6, utrogestan, vitamina C am o stare de ameteala...si mi se face rau. Imi trece repede dar...ma intreb daca este vre-o problema.
Astazi, dupa ce am luat pastilele am si vomitat...sau poate ca nu de la ele...A fost prima data cand am vomitat...
A...si mai sunt si putin racita, dar nu am luat nimic decat ceai de tei cu miere si lamaie. Cam stranut si tusesc de 2 zile. Credeti ca ii face rau lui bebe chestia asta?
Va pup. Pa.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
10+
Moniland spune:
buluna, s-ar putea sa fie utogestanul problema ca el da ameteli daca e luat pe cale orala. Incearca-l vaginal. Eu stiu ca mierea cu lamaie e foarte buna.
Micky2007 spune:
buluna draguta mea eu de la gravida vomitam. Dar tu tot asa de multe pastile iei? Eu am renuntat la ele de cand am aflat ca sunt insarcinata. Am luat numai acid folic si cand imi aduceam aminte vitamine. Te si imi este dor de tine.
moni hai de abia astept sa te trec pe listuta.
Chiar feletor nu se mai stie nimic de Valeria?
Micky 14+ + (asa spune dr.)
carmendu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirela_1 Andrada, de unde ai luat Infacolul si cat. Vreau si eu sa iau. Mirela 35+ |
mirela- infacol poti sa comanzi de aici http://www.pharmacy2u.co.uk/list.asp?page=1&level=3&ref=283723
vine cam intr-o saptamana.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
kittyke spune:
Mirela poti comanda si de aici din Romania dureaza 2 zile :)
florinchirana@yahoo.com
Kittyke mamica lui Fanni si Mark
http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU
aurel_cris spune:
Mirela pot sa iti trimit eu niste infacol caci vine tata acasa pe 13 decembrie.Numai ca trebuie sa il ia cineva a doua zi de la mine din Tineretului caci pleca la tara.Deci daca ai pe cineva sa il ia,poate se duce sotul tau,nu prea merge pus in plic,ce zici?
Acum la mine nu prea a mers asa infacolul,mai bine a mers dentinoxul,acum depinde de copil.
Pupici
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul 18.11.08
aurel_cris spune:
MINILAND,ANAscuze fetelor am uitat sa va spun bine ati venit la gravidute
BULUNAsi eu pateam este de la utrogestan,starea de voma poate fi de la bebe
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul 18.11.08
ana_p spune:
Fete dragi, eu nu am simptome deloc, sunt in saptamana a saptea (de fapt, 6 saptamani si 3 zile...) si deocamdata nimic-nimic, doar sanii putin tensionati. Daca asta inseamna sa fii graviduta...suuuper.
Voiam sa va intreb in a cata saptamana se face prima ecografie morfofetala si cand voi auzi prima oara inimioarele? Luni merg din nou la eco, iar pe 18 dec. am programare la Gynera la domnul dr. Rotaru, pe care am avut ocazia sa il cunosc deja si, sincer, mi-a intrecut orice asteptari, m-a incantat de-a dreptul...
O zi buna tuturor!
Ana
Liana30 spune:
ana daca ai 6 sapt si 3 zile deja se poate vedea inimioara..morfofetala depinde de doct..unii o fac intre 12 si 14 sapt prima..aici asa fac..apoi a 2 intre 18 si 20 sapt/
va pupp
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...