Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Carla sa-ti fie rusine! Pai ce-ti mai trebuie alaptat, nu i-a ajuns? deja nu mai e bun laptele!( stie pana si bunica mea asta!)

Si eu am avut o experienta funny oarecum cu Matei care se juca la raionul de lactate urmarit de ta-su. Si o cucoana incerca sa-i atraga atentia sotului meu ca o sa ne raceasca odorul cu capul gol si era foarte sucarita ca nu o baga in seama. Acum ce sa-i faci, daca nu stie romana si drept urmare nu se prinde cand e apelat insistent "Domnule, domnule!"

Timi multumim de interes! Suntem bine si crestem! Tocmai ce am aflat ca Matei are 82 de cm. Ultima oara avea 78, cand a crescut atat?

Cafera, urata faza cu prietenii tai, dar o metoda buna de a-i tria. Acum insa te rog sa nu te superi pe mine, dar eu una ma enervez cand primesc mailuri de genul asta, nu conteaza ce scrie in ele, le consider spam si nici nu stau sa le citesc. Mai ales ca majoritatea informatiilor care circula astfel sunt legende urbane. Chiar am gasit un site interesant unde toate aceste mituri sunt disecate si vezi ce e pe bune si ce e gluma proasta. Poate mai sunt si altii carora nu le place sa primeasca si se enerveaza.

Mada, bine ai revenit de la italieni. Stiu ce zici cu mancarea! Si e buna a naibii! Am fost la un moment dat cu un grup mai mare si baietii au infulecat cat au putut la aperitive si n-au reusit sa mai inghita nimic nici la primo si nici la secondo. Doar la desert ce s-au mai golit burtile lor. Pupici lui Emily sa devina pupacioasa!

fianna cu printisorul Matei

Despre Minunea mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Musso, chiar asa, ce treaba au altii daca tu si copilul va simtiti bine cand el vrea sa se tavaleasca prin magazin?
Pai nu pun la suflet, dar ma enerveaza pe moment, se uita la mine de parca ar trebui sa intru in pamant de rusine cand eu simt ca ar trebui sa fiu mandra de asta. Si e vorba de oameni cu pretentii, facultati, doctorate, nu doar de babute de la cotul strazii.
Fianna, mor de ras numai cand imi imaginez fatza impasibila a lui Sean si indignarea crescanda a femeii ca nu e bagata in seama. Chiar asa, mai, o sa vedeti voi ca raceste!

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Chiar asa mai fetelor auzi ce tupeu la noi sa mai alaptam si acum?! Si eu ma confrunt cu asta. Dar deja am dat ignore la greu ca nu mai suport sa aud "Rusineeee fata mare si vrea tzitzi!"

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

Chiar asa mai fetelor auzi ce tupeu la noi sa mai alaptam si acum?! Si eu ma confrunt cu asta. Dar deja am dat ignore la greu ca nu mai suport sa aud "Rusineeee fata mare si vrea tzitzi!"

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Si daca era baiat era in regula?

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

oooo pai daca era baiat era si mai "nepotrivit".

Mergi la inceput

Brrr deci daca va uitati la Maruta...Doamne nu imi vine sa cred! Mi s-a facut pielea gaina! Nu stiu daca e normal sa invite omul sa vorbeasca asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Dar cine a fost invitat la Maruta? despre ce e vorba?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput

E invitata Marijuana...si vorbeste...aiurea. Cred ca e cu mari probleme cu capul saraca. Si in loc sa o scoata din emisiune, o lasa sa se faca de ras. Nu e normal.

Mergi la inceput

Deci mesajul e clar "Spuneti NU drogurilor!". Nu am mai vazut asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

nu m-m uitat poate o sa ma uit in reluare maine DAr oricum Maijuana e terminata demult..Ar trebui oricum sa termine u dorugrile si sa multumeasca lu DD ca mai este inca in viata.

Monicabo..poveste nashterii pe cand?Sunt fff curioasa cum a fost nashterea la al 2 lea bebe.

Mergi la inceput