Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)
Raspunsuri - Pagina 5
mychydutza spune:
am vazut si eu...penibil.e dusa rau fata. pacat de ea ca e o fata frumoasa. oricum nu inteleg de ce au invitat-o. asa cum tot penibila mi s-a parut si marilena nitzu, fosta lui cozma. jalnic. zau , oare chiar asa am ajuns? eu am schimbat postul ca mi-era jena sa ma uit.
mai, de cateva zile ma musca andrei de m-a albestrit toata. cum ma prinde cum ma musca. ii ies dinti, dar parca totusi e prea de tot. si mai e ceva care ma .......apasa: toata noaptea se dezveleste. cum pun plapuma pe el , cum da din picioare si o arunca cat colo. imi vine sa i-o cos de pijama, zau!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
CarlaV spune:
Fiindca tot e subiectul la ordinea zilei, nu se putea sa nu ma sune mama si sa spuna ca a vorbit ea cu o doctorita care are fata in America, a nascut acum cateva luni, si americanii spun ca trebuie intarcati copiii mult inainte de 1 an, ca dupa aceea se strica laptele, si fata ei trebuie sa-si puna sare pe sani ca sa nu mai vrea bietul copilas sa suga
Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
brazuca25 spune:
mychy este la fel si in cazul nostru. Nici vorba de invelit. Cum simte ca o acopar, cum se foieste pana se trezeste. Asa ca nu mai insist. O culc cu body cu maneca scurta pe sub pijama, plus sosete in picioare, si gata, o las sa doarma cum vrea ea. Noi nu suportam sa dormim fara sa fim inveliti, oricat de cald ar fi in camera. Nu stiu cu cine o semana.
De muscat nu stiu ce sa zic ca nu am ajuns inca acolo...nu are cu ce sa muste asa mult.
Problema mea este ca in ultimele zile, sta la san de 'nspe ori pe zi. Nu de foame, nici de sete, nu stiu de ce. Pur si simplu, cand ne jucam si noi mai frumos, o apuca pofta de tzitzi, se urca pe mine si ma cauta in tricou. Si afara daca suntem, se agata de picioarele mele sa o iau in brate ca vrea tzitzi. Sper sa nu fie o etapa prea lunga, ca m-a zapacit de tot.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
mychydutza spune:
eu stiti ce le ziceam celor care imi tot bateau capu ca e laptele rau????????????? sa-l guste frate!!!!!!!!!!!!!!!!. ca la un an si o luna era dulce de ziceai ca are zahar.....................
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza eu stiti ce le ziceam celor care imi tot bateau capu ca e laptele rau????????????? sa-l guste frate!!!!!!!!!!!!!!!!. ca la un an si o luna era dulce de ziceai ca are zahar..................... decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! |
Esti tare!
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
da cum vine aia ca se strica laptele,nu inteleg...stiu ca nu mai asigura necesarul de hrana si trebuie completat cu papica solida,dar sa se strice,asta chiar e greaaa...si sare pe san,pai stiu ca rinchii nu pot prelucra mai mult de nu stiu ce cantite,oricum foarte mica...nooop,asta e si mai tare.carla fii tare pe pozitii,lasa-i sa vorbeasca...iar cu mama sa-ti mai povestesc una,eu n-am vrut sa merg sa-mi citeasca popa dupa ce am nascut caci nu cred in asta,nu vrei sa stii ce-am auzit,ca arde pamantul pe unde calc eu si altele,am stat zid in fata tuturor,mai putin cand a venit mama care chiar nu le are cu biserica si la care nu m-am asteptat caci e tare libertina in gandire si mi-a spus"mama trebuie sa mergi"...
ma duc la nanel,culc cupilu si poate am timp de sot
mi_a spune:
Am revenit si eu, cu o stare mai buna , cred!
Cafera, asa cum spunea cineva mai sus, poate e si asta un mod de a tria oamenii de langa noi si de a nu ne irosi energia cu cei ce nu merita. Stiu ce inseamna sa fii gresit inteleasa, asa ca imi imaginez ce e in sufletul tau! Uite sa te simti mai bine. (cand ne mai pui poze, ca ne e dor de voi)
Oana de la Iasi- vb despre timpul pt sufletul nostru si ma gandeam sa-ti propun sa incerci sa "asterni pe hartie" cum se spune gandurile tale, asta asa, pt sufletul celorlalti dar si pt al tau. Iti spun acest lucru pt ca ai un stil aparte de a scrie,care mi se pare cald si plin de sensibilitate,amuzant in acelasi timp, iar uneori emotionant. Cred ca nu multa lume are darul de a-i face pe cei din jur sa simta " ceva" cu doar cateva randuri .( fie ele si despre pilaf)
CarlaV, iti inteleg bucuria atunci cand schimbi saptamana de sarcina. Eu am considerat o victorie fiecare zi in plus care ma aducea mai aproape de minunea pe care o asteptasem atat de mult.Cu alaptatul si eu am aceeasi problema, zici ca cine stie ce crima fac fiindca ii mai dau sa suga si acum. Deja nu ma mai enervez, dar tare mult mi-ar placea sa-si tina fiecare parerea pt el!!!
Anto, ma bucur sa te recitesc!
Oaana, am vazut baietii in poze si sunt superbi. Carliontii sunt fenomenali!
Monicabo, abia astept amanunte despre fete! Cum merge alaptatul?
Mykhy, multumesc pt incurajari si pt retete, dar daca ai vedea punga cu medicamente, ai plange cu vorbe. N-am avut curajul sa-l tratez altfel decat a spus dr. pt ca am intrat oarecum in panica fiindca nu am mai trecut printr-o raceala si dupa o noapte in care s-a chinuit sa respire si se ineca datorita mucozitatilor, eram in stare sa fac orice, numai sa-i fie bine si sa nu se mai chinuie mititelul!Iti spun sincer ca m-a depasit situatia, adica n-am fost in stare sa-mi asum de una singura sa fac altfel decat a zis dr. Prin urmare avem asa: augumentin si ketof la 12 ore, eurespal de 3 ori pe zi, nurofen daca face febra si pivalone in nas de 3 ori pe zi , dar eu am inlocuit cu apa de mare. E spre bine dar haraie de la mucozitatile din gat si cand tuseste- foarte rar, dar o face- expectoreaza de zici ca-i fumator inrait. Asta e! Aaaa, tii minte cand ziceai ca Andrei se freaca la nas si imediat dupa aceea a racit? Aceeasi problema a avut-o si M, inainte de a raci se toooot freca la nasuc, zici ca-l gadila ceva. Probabil ca era iritat pe acolo si il deranja.
Brazuca, parca tu intrebai de nr. dintilor. Mihai are doar 5 la 1 an si 3 luni iar al saselea trebuie sa iasa curand. Asa ca nu sunteti codasi!Cu invelitul avem aceeasi problema iar eu m-am lasat pagubasa! Il imbrac la fel cum o imbraci tu pe Deni si in casa am mereu 23 de grade, asa ca poatesa stea si neinvelit! Si Mihai a stat atarnat de tzitzi cateva zile, exact inainte de debutul racelii. Deci e clar ca il deranja ceva, eu am crezut ca sparge un dinte gingia, dar de fapt era de la raceala.
Mihai si mami
CarlaV spune:
Musso, esti cool! Si eu am aceleasi convingeri legate de popa si biserica, am avut norocul sa vina un popa in salon la cateva ore dupa ce am nascut, a citit ceva acolo si am putut sa spun lumii ca sunt ok, am facut ce TREBUIA. Eu m-am lovit de gura lumii (inclusiv a mamei) cand am plecat la mare la 6 saptamani cu fata nebotezata.
Mi_a, acum astept cu mai multa nerabdare sa schimb saptamanile de sarcina, pentru ca am o dizgravidie puternica si simt ca nu mai rezist pana cand se vor diminua simptomele. Asa cum ziceai si tu, sa-si tina fiecare parerea pentru el, oriunde are chef sa si-o puna . Eu ma enervez doar cand imi zice mama, care e cadru medical si imi cunoaste parerile, mi se pare ca face special impotriva .
Imi pare tare rau pentru raceala puiului, dar nu pot decat sa te felicit ca nu i-ai pus pivalone. Este un corticoid si sunt sigura ca se poate inlocui cu ceva mai putin periculos .
cafera spune:
Va multumesc mult pentru cuvintele pe care mi le-ati adresat.
Vai, fetelor, dupa ce am citit despre cazul sarmanului baietel P, am urlat de mi-au iesit ochii din cap. Eu oricum eram intr-o stare emotionala vai-vai, acum sunt si mai si.
Doamne, cum o batjocoresti asa o minune? Cum sa incalci tot ce-i sfant si sa strivesti viata unui biet copil? Ce mama poate fi aceea?
Sa ne rugam sa nu se mai intample in veci asa ceva si pentru acest sufletel nevinovat, care acum cred ca e ingeras scapat de cuplitele chinuri prin care a trecut.
Doamne, ai grija de micut acolo unde e. Sa aibe parte macar in cer de liniste, caldura si iubire.
cafera spune:
Ar putea cineva sa deschida un subiect la "sufletul credintei" despre acest baietel? Un subiect unde sa "aprindem" o lumare pt el.
Multumesc!