Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
Reallaura spune:
mi_bebelina Deliutzei!
Simonix luI Robertzick si felicitari pentru job, esti cea mai tare!Cat despre fostii colegi, ramaneti
prieteni! In plus, faci ceea ce iti place si la ce te pricepi!
Bratafel al meu papa asa: dimineata pe la 6-7-8 daca reusesc sa-i bag un bibe de 100 ml, daca nu doar san.
Pe la 10-11, masa de fructe in jur de 150ml uneori cu cereale. Apoi san. Pe la 1-2 piure de legume cu carnita, in jur
de 150 ml, apoi san. DAca iesim afara poate mai papa si formula, vreo 80. Seara, cereale, nu f mult,
azi a papat vreo 100 ml facute ca un gris slab asa. si san toata noaptea. Mirci are 6 luni si 5 zile
Miss ce se pricepe Davidelul la cadouri! F misto ca ai reusit sa-l filmezi la prima intoarcere!
Mikaela imi pare rau ca te-au criticat cei din jur...parerea mea e ca mai bine nu le spuneai!
asta nu schimba lucrurile oricum, mai rau te amarasti.CAt depsre piersicuta, nu ii place cea congelata poate...
Mihaser m-ai nenorocit cu tortul ala....cred ca a fost excelent. Misto poze cu migdala ta.
Cleo nici la mine combinatia morcov + dovlecel nu a fost mare hit, de cand am adaugat cartoful a inceput
sa-i placa mai tare parca. Nu cred ca e prea devreme. Succes maine cu noua formula!Ah, super cadourile pt Lucy si socrul!
Te-au pus la treaba!
Nicole imi pare rau ca e ragusit DAvid si ajungeti la aerosoli, dar mai bine decat sirop!
leeloocam aceeasi greutate cu noi aveti!Succes cu eco la fontanela...si noi o avem cam mare...
Ylari mie imi place la nebunie avocado cu branzica! mi-ai facut pofta! Eu l-am impartasit pe Mirci o
singura data de la botez incoace!Unde o duci? Unde ati facut botezul?
jozsaericka pentru Beatrice! Sa se faca fata mare si sa asculte de mami ei! Si Mirci mai
da semne ca s-ar ineca cu mancarea. Eu cred ca atunci nu mai poate, ca si-a facut plinul.
Adriana imi amintesc cum ai spus ca te-ai dus si ai inchis trancaniciul in sufragerie
IUlia imi pare rau de pachet ca vine cu intarziere, dar fii sigura ca vine!
Alysh zilele tale seamana cu zilele mele, fuga de colo colo, lipseste sesiunea din ianuarie. dar sincer nu faceam fata!
Da, lucrusoarele sunt LR, sunt pe acolo. Dar la ce bun..ca nu mai putem comanda!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
mihaser spune:
Laura a fost bun...era cu fructe...frisca era cam naspa...dar avea ceva ciocolata alba si era mai ok...tot ala cu martipan rules!
Am vazut si io camasuta lui Mirci la LR...chiar vroiam sa o comand...dar era ieftina si m-am gandit ca poate nu e bumbacul de calitate...I-am luat lu` Eli asta vara o rochita si era un bumbac nasol...nu mi-a placut! Acum cand i-am luat costumul ptr Craciun ma gandeam ca o sa fie nasol...insa materialul e ok...culoarea e mai ciudatica...dar merge!
Iulia nu te mai stresa...Pe mine ma apucase paranoia cu pachetele LR...ma duceam la posta si cand imi spunea aia ca nu a venit ma gandeam ca sigur a venit si nu vrea sa mi-l dea ....asta ptr ca luna trecuta a venit si nu am primit nimic ca sa ma prezint sa-l iau...nu era in niciun act pachetul!
Sigur o sa-ti vina comanda si o sa fie totul bine!
Cat despre faza cu banii...e nasol! Sper ca aveti acte ca i-ati imprumutat facute la notariat. Si sotul meu a patit o faza nasoala rau anul trecut cu o casa de schimb si am pierdut vreo 2 sau 10 mil la un schimb valutar....A venit verde acasa! dar asta e...cine nu casca ochii deschide punga! Astia aici afiseaza un curs ptr cecuri de calatorie si altul ptr tranzactii...si asa cazi usor in plasa...si culmea...totul e legal!
Va pup!
mihaser spune:
Fetele am fost la control si totul e ok cu piciorusele! Ne-a invatat cum sa-i facem masaj si mai mergem in 18 la control. Eu o sa o duc si la kineto la masaj totusi sa fiu sigura ca recuperarea o sa fie ok.
Acum trebuie sa mai facem vaccinul de 6 luni...Oare ne-o da Pentaximul gratuit? Stie cineva?
Am uitat sa va spun...luna asta nu mi-au dat astia niciun ban indemnizatie, alocatie...de cand am bnascut mi-au platit in 2 conturi alocatia lui Cri si la BCR si la ING...si cred ca abia acum le-a picat fisa...Sa vedeti acum ca trebuie sa fac cerere si probabil sa le intocmesc si nota contabila prin care trebuie sa-mi traga vreo 280 ron din bani ca sa fie ok...ma apuca toti dracii numai cand ma gandesc!...A si bani anu` asta categoric nu o sa vad!
Am patit asa si anu` trecut...din februarie pana in iulie nu mi-au mai dat alocatia de 2 mil si a trebuit sa fac cerere si abia dupa 2 luni mi-au venit banii!
mihaser spune:
Gabitzule! Sa ai parte de multe bucurii si sa iti creasca mari Bubulinii Andrei si Raducu!
cenia spune:
Hai sa spuns is eu rapid: avem infectie la urechi. la ambele. amoxicilina de doaua ori pe zi. na. am facut-o din nou! of. de la muci. urechea interna nu e dezvoltata suficient si mucii migreaza acolo. la primul am fost fost atenta mereu cu mucii: culcat cit mai sus cu putinta, scosi, picaturi. la fata am dat-o in bara. cica e normal. la primul copil am facut infectie la 1, 1/2 ani si ma intrebau cum de e prima oara? na.
noi mincam rau de tot, are 18 lb. nu ma stresez cu greutatea. si lapte abia mincam. si mestecam greeeeu. trebuie sa ii fac zgomote. am o prietena careia nu i-a mincat fata pina la 8 luni. nu vroia sa mestece, doar biberon. noi parca nu suntem asa.
Virgina: wellcome. daca ai poze vrem sa te vedem. eu trebuie sa vad omu la fata ca sa il cunosc mai bine.
bai, am imprumutat un joc wii fittnes. e bestial. aveam sport dar asta e altceva. rezultatul: am virsta 41 (initial 45) ani virsta fitnnes si sunt potato coch adica un cartof de canapea!!!
Nicole1980 spune:
Fetelor eu am o problema, nu pot sa dorm noaptea, am niste insomnii mai ceva ca in perioada sarcinii.
Ma gandesc la servici, la intalnirea cu socrela din weekend (pe care o urasc numai cand ii aud numele)…
M-am trezit la 2.30 si inca nu am adormit.
Se vorbea o data de temperature din casa , noi avem 27-28 grade, este cam mult nu ? Cred ca am sa mai inchid caloriferele. Eu stau in maieu si pantaloni trei sferturi, iar lui bebe ii dau un singur body subtire cu maneca lunga si un pantalonas subtire.
Laura – imi place combinatia. Cu ocazia asta am vazut si pozele noi din album. Ce frumos este costumat Mirci in brate la tati.
Adidana – felicitari pt bebe plimbaret.
Mihaser – ma bucur ca micuta este bine cu piciorusele,
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Si daca tot nu am somn:
La multi ani Gabitzule, sanatate multa, implinire si clipe minunate langa cei 3 baieti ai tai (l-am inclus si pe tati)
La multi ani pt cele 6 lunite TUDOR ANDREI
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
cleo78 spune:
niatsa si Gabitza , sa fii sanatoasa, si sa te bucuri de baietii tai, sa ai parte de nurori mai bune decat noi .
nicole, iaka ma si pe mine mots. M-a trezit, a mancat, a ciripit, ea a adormit. Io, nu. Si nici nu poc tricota, ca e sarbatoare. Fug sa ma mai cert cu mosh ene, poate sunt mai convingatoare.
si dau si . Ca am lapte. Poate pana deseara fac si o prajitura, sa va dau una, virtual.
si sa mai fac o strigare: alexutza75, unde esti? stiu ca e greu cu 2 cupii.... si nu mai stiu pe cine voiam sa strig.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
simonacip spune:
Neata si de la noi...
Sculate tot de la 4.30, din cauza mucisorilor...
Gabitzam, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai minunati!!!!!!!
Cenia, m-ai speriat cu infectia asta la urechiuse din cauza mucisorilor..Sanatate multa ! La voi cite grade sunt acum?
Alysh eu te admir mai ca poti sa faci si master...nici nu mi-ar trece prin capDar ce bine mi-ar prinde si mie diploma aia..
Mihaser, felicitari pt piciorusele Elianei!
SIs, abia astept sa-mi dai si mie bluzitele sa-l probez si eu pe Mati!Pup Mircisor, ca tare scump e!
Nicole, of, nasol cu insomniile astea, sa stii ca nici eu nu dorm foarte bine...dar macar eu nu incep serviciul in curind, asa ca pot sa fiu mai obosita. Tu probabil si din cauza gindurilor...Auzi, miine merg la dentist Undeva pe 1 Mai este dentistul...ce zici? AI putea da o fuga, sau sa ne vedem repede pe undeva, sa-ti dau Exultonul ca poate ai nevoie de el si acum mi-a intrat in cap sa ajunga la destinatie
Stefany, sa stii ca si Matei se cam opune la somnic, dar il pun la san, il legan, il iau pe picioare, incerc mai multe pozitii, uneori nu vrea culcat in pat la san, dar vrea in brate la san...Nu mai zic ca adoarme in 2 minute, numai sa aiba pozitia pe care o vrea...
Adidana, acum incepe sa mearga de-a busilea puiul
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
iulia83 spune:
neatza! noapte horror, de data asta nu cu fata. a dormit cuminte pana la 7, a papat, etc. in schimb, coshmaruri legate de banii aia. deja nu mai stiu ce tactica sa adopt. am zis sa luam cu binisorul dar vad ca nu se poate. faza e ca nu avem nici un act la notariat, ca erau disperati si nu mai aveau timp si sincer nici noi nu ne-am gandit. avem insa martor si inregistrare cu camera in care se pomaneste de faptul ca-s datori 1000 euro la noi. nu stiu cat ne ajuta asta, dar azi vom merge la politie. asta ne mai trebuia acu de sarb. si candte gandesti ca au si ei un copil de 3 ani...in fine. m-am trezit cu o durere de cap...
sa trecem la lucruri frumoase!!!
HAPPY, HAPPY B-DAY GABITZULE!!! sanatate si fericire alaturi de baietii tai! cum va petreceti azi???
ma apuc sa citesc din urma, ca am pierdut ceva, ceva, ca voi scrieti ca pe banda rulanta si revin
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii