Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Adriana nu-l pun pe burta pentru ca se crizeaza rau, plange si urla si apoi greu il mai linistesc. Sta cu capul la cutie, desi vad ca poate sa si-l ridice si plange acolo in cearsaf. Asa ca prefer sa nu-l pun.

Simonix bravo pentru job! Felicitari, bafta la gasit cresa acum. Mama ta pleaca?

Simonix Miss m-am linistit, deci nici voi nu i-ati pus pe burta si s-au intors singurei. Asa ma gandeam si eu, ca daca ii e sa se intoarca, se intoarce el.

Simona lasa ca tu esti slabuta, probabil ca ai metabolism bun. La mine se vede imediat cum mananc aiurea. Si se vede ceva dupa muuuult timp de tinut cura. Nu am sa pot niciodata slabi cateva kilograme intr-o saptamana. Mie imi ia luni de regim si exercitii din pacate.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

am intrat numa sa zic Doloress ca si Beatrice exact asa face ca si Patrick cu statul pe burta dar ea a reusit de aprox o saptamana vreo trei intoarceri burta-spate dar de pe perna

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

ainigriv wellcome!!

Miss, te inteleg cu nesomnul.. Eu am mai spus ca nu cred ca as rezista programului pe care il aveti voi, fetele care alaptati exclusiv. Eu intotdeauna i-am dat Sarei, dupa baita de seara, bib cu formula si mi-a dormit de la 2 luni toata noaptea. Si acum , cand mai are Sara vreo noapte mai agitata, a doua zi sunt terminata Acum eu o alaptez pe Sara la masa de dimineata si ii mai dau sa suga intre mese, oricand vrea ea. In rest, fructe, supa si lapte cu cereale.
Stimulente nu am mai baut, cu toate ca mai am putin Galactogyl in cutie. Dar parca am lapte mai mult de cand nu ma mai stresez cu producita de lapte
Dar tu trebuie sa faci cum crezi ca e mai bine pt tine si david. Tine cont totusi ca mai presus de toate, David are nevoie de o mamica sanatoasa, si fizic si psihic
Am postat si mai devreme un mesaj in care iti uram, cu intarziere , La multi ani! fericiti si senini de acum incolo

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh mie mi-a venit azi comanda LR. Sunt super toate chestiile. Imi place ca am luat combinatia ASTA si pentru Mati si pt Mirci si planuim sa-i imbracam la fel...Mai au ei lucruri la fel, dar astea sunt mai trendy fancy asa...
Sper mai incolo sa apuc sa citesc din urma ca azi numai pe fuga am fost

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

mai fetelor, nu mai pot sa-l adorm pe Iusti...cand mananca i se inchid ochii si cand il pun in pat incepe sa planga rau..sa urle si nu mai pot face nimic..el e obosit si nu doarme, eu sunt chiauna ca nu stiu ce sa-i fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Sunt varza, nu mai pot. Azi noapte n-am dormit bine, m-a trezit si Vlady de cateva ori. Azi am alergat cu el de dimineata sa mai rezolv niste treburi, apoi am fost la ginecolog si el m-a asteptat cu tata in masina.....nu si-a facut somnicul de peste zi drept care.........urla de vreo doua ore si nu reuseste sa adoarma.

Laurita, multumesc mult, inseamna ca la mine probabil n-o sa mai ajunga comanda....pacat! Imediat ma uit si la poze cu ce-ai luat,

Simonix, am citit cam pe diagonala, am inteles eu gresit SAU VEI LUCRA LA COMISIA EUROPEANA???????? Daca da, jos palaria! Felicitari!!!! Si LA MULTI ANI lui Robertel scump!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

F frumoase lucrusoare, Laurita, sunt de LR ca eu nu le-am vazut....?

Stefany, exact asa a facut si Vlad pana acum o secunda cand in sfarsit a adormit. Urla cu ochii inchisi......dar a mai facut asa cand nu si-a facut somnul....

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

missP, io i-am dat intr-o sear afetei formula. sperand ca doarme mai mult. S-o crezi tu.
acu, la 6 luni im[linite, mi-a mai facut 2-3 nopti varza, ca de 1 sapt sa doarma cu o singura trezire. E ceva, nu?
deci tot cum vrea ea.
a, sa nu uit. Io am incercat sa te sun azi de la multi ani. Ieri, dupa c azatura, nu am mai fo om. Woama.

noapte buna fetelor.

felicitari simonix de job. Suna tare bine ce zici acolo, si sotul stie el ce zice. pupupu

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna fetelor. nu am apucat sa citesc nik. daca va vine sa credeti acu sunt cu fata in brate...nu a mai dormit asa tarziu de ceva vreme. scriu rpd ca-s obosita, suparata, etc..numai belele pat..si colac peste pupaza, nu-mi mai ajunge pachetul ala. prin ce il trimit? fan curier cumva??? aia stiu ca suna inainte ca am mai facut comenzi prin ei, chiar am colaborat o vreme cand lucram la firma...gabitzule tu stii ceva?? s-o fi suparat anca k am sunat-o s-o intreb de incurcatura facuta???mai numa mie mi se intampla, sunt asa d suparata...suntem si in pragul unui proces cu niste vecini carora le-am imprumutat o suma maricica d bani asta vara si nu vor sa ni-i mai dea, tot ne-au tot dus cu zaharelul, asa ca facem plangere la pol..altceva ce naiba putem face???

edit: adormi pupaza la mine in brate

ma dyc sa dorm, daca oi putea ca sunt la pamant cu nervii...

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Azi a fost zi mare! L-am surprins pe pustiulica in 4 labe...vroia sa inainteze, dar nu stia cum...si a preferat sa tipe, ca sa fie bagat in seama.Era o jucarie printre jucariile din tarc! Tare mandra sunt ca am flacau mare!
Dintisorii inca nu vor sa iasa si il chinuie teribil. Balutele sunt non-stop prezente la gurita lui si nu iarta nimic din ce prinde.Inelele pentru dentitie nu-si fac efectul, dar ca sa il conving ca tare bun e morcovelul, ii dau cate unul sa-l roada.Poate-poate prinde drag de legume asa...
Va pup si va doresc noapte buna!

Adidana
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput