Colectia de toamna-iarna 2005 (219)
Raspunsuri - Pagina 5
felicia74 spune:
aaa, sa va mai dau un filmulet super:
http://www.youtube.com/watch?v=NbwpgyRUv5g
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
catutza spune:
hello pe seara!
Fee , succes la examenul pentru permisul auto! 
Meems , tin pumnii sa rezervi locul pentru ziua Riannei, suna bine ce spui tu acolo!
eu sunt tare happy, se pare ca am rezolvat cu gradinita Biancai, maine mergem dimineata la baby expo apoi la gradinita sa ducem actele si sa vedem...cred ca luni cel tarziu marti va fi prima zi de gradi
am emotii de mor pentru ca de adaptarea ei depind si eu cu serviciul...o sa merg tot de luni/marti sa lucrez cateva ore...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Bic spune:
Vladut de Xandra. Sa fii sanatos mai inti de toate si sa ai o noua petrecere cu multe distractii. Iar pe termen lung, sa ai numai bucurii!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
lavi02 spune:
catutza felicitari pt inscrierea la gradi!
Succes!
La fel si pt intoarcerea ta la servici!
Alinush mai tre' sa zic ce frumoasa si eleganta e fiica-ta? Cred ca e suficient sa zic ca m-am uitat la poze, si cele de mai sus se subinteleg. 
xandra sanatate multa lui Vlad, sa va reparati pana la ziua lui!
--------
Eu sunt cam chiauna
ca am fost aseara la ziua unui baietel tare scump, poreclit el Tzitzi
; pe drumul spre casa ii povesteam lui Virgil ca m-am simtit tare bine la care Silvia: "mama s-a cam distrat!". 
Noki te asteptam la interval!
ce mai face ochisorul lui Sarah?
Mihaelutat spune:
Lavi sunt la fel de chiauna, sunt la a 2 cafea si nu imi revin. am serbat aseara ziua lui Titi din cauza de negasire de loc fix de ziua lui, dar a iesit super mistoa. Barbata-miu care nu prea stie gasca de pe forum a fost impresionat de ea, de mamici si de copii, eu m-am distrat pe cinste si fi-miu nu mai zic.
Marea absenta a fost Sarah, reprezentata cu succes de mama ei.
ma duc sa mai beau o gura de cafea sa ma trezesc.
Mita
Noki_Lara spune:
Mneata, rapid o postare inainte de a pleca la biblioteca, deh...a venit sezonul tocitului.
Io-s mai cheauna decat voi toate la un loc,
ca dupa ce am ajuns aseara acasa am descoperit in barul propriu (Anda + Lavi ;)
)una din cele 2 sticle de vin rosu de care va ziceam. Asa ca m-am gandit ca ar fi pacat sa nu inchin si eu un paharut in cinstea lui fii-miu (pe cale de extrapolare, daca Tzitzi e fratele bufnitei, io-s mamica lui si Mitza e mamica bufnitei...
)
Problema ca e mi-am zis ca beau si io un pahar, acolo, pana ajunge Adila...si cum el a venit pe la 1..cred ca e usor de dedus ce s-a intamplat cu sticla.
Ma rog, 3/4 din ea.![]()
Mitzo, ti-am facut cadou site personal de poze, (ai detalii pe mailuri) am asteptat cu interes incarcarea lor, timp in care am dat o fuga pana la Abbate
, iar acum ti-am dat de lucru, ca trebe sa le redenumesti. Nu-s multe, doar in jur de 250.
Acum ma duc sa-ti emit factura. ;)
Acestea fiind zise, in 2 cuvinte suuuper party, ma duc sa mai cladesc o caramida la baza-mi intelectuala.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
mitza ati desfacut aseara tot mormanul de cadouri pana la urma?
.
Ca sa nu aveti un soc la vederea pozelor trebuie sa va povestesc cum a fost cu pictura Nataliei pe fata: dupa ce i-a pictat pe toti copiii pe fata, s-a dus si Nati. Eu atat am vazut, animatorul parea cam lipsit de inspiratie, i-a tras Nataliei o dunga rosie pe fata iar Nati avea o moaca cam pleostita. Apoi mi-am vazut de ale mele si mi-a povestit mai tarziu Silvia detaliile.
Animatorul i-a propus Nataliei sa o faca Alba ca zapada. Dupa ce i-a tras dunga respectiva pe fata Nati, nemultumita, a zis ca nu vrea Alba ca zapada, vrea maimuta. Si maimuta a facut-o.
Am avut cu toatele un soc cand am vazut-o, cert e ca a fost super-fun. O sa vedeti si voi pozele. 
Noroc cu Silvia ca a venit sa ne previna ca a pictat-o pe Natalia maimuta si nu arata prea bine
. Daca o vedeam direct neprevenita cre'ca faceam stop cardiac.
Noki_Lara spune:
Am uitat ceva elementar: saru' mana muuuult de tot de urarile de sanatate adresate ochisorilor bufnitei! Sunteti de milioane!

Si sa stiti ca au avut efectul scontat, ca e car mult mai bine, a dormit ok la mama si deci suntem pe drumul cel bun. Plus ca e cuminte si coopereaza cu mama la activitatea de oblojire a ochiului.
Feli, prima comjunctivita a facut-o cand era proaspata pe lume, in jur de o saptamana avea. De atunci la vreo 2 raceli minore mai mult netratate decat tratate i-a mai curs ochisorul, dar fara un diagnostic clar de conjunctivita. deci ofical sunt "doar" la a doua. Astea oricum se iau ca naiba, deci toate-s pescuite d epe la alti posesori. ain ca te-ai apucat de mesterit pe acasa. Am zis io ca e fun daca ai timp.![]()
Gata, amu chiar ca fug. Pup!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Da da...faza cu Nati a fost faza anlui, dupa parerea mea. Eram toate pe jos de ras. ![]()

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
ioana_77 spune:
La Multi Ani, Maria, pui mic de Alexandrina! sa cresti mare, sa infloresti si sa ai parte de sanatate si bucurii!
Mami, sa-ti traiasca cei doi copii minunati si sa fiti fericiti!