Colectia de toamna-iarna 2005 (219)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

cata,felicitari si succes cu acomodarea in ambele parti si gradi si job.

nu mai tin minte cine si ce intreba de MICUL PRINT ,am gasit azi cartea http://www.miculprint.go.ro/

dau si eu o cafea pt fetele petrecaretecare sau distrat

fetelor de dordia,ina nu mai stiti nimik???

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Tocmai am aflat de zece minute ca a murit nasul meu de botez. Desi stiu ca pana la urma pentru el a fost mai bine asa-avea cancer de colon, depistat la inceputul anului-efectiv nu pot sa imi revin.Nu pot. Nu aveau nepoti si stiu ca il iubea atat de mult pe Kriszti.Doamne. Acum doua saptamani fix a murit un alt prieten bun de familie care statea tot pe aceeasi strada cu parintii mei, avea doar 53 de ani si cancer la gat.S-a dus in doua luni de zile. Si el il iubea atat de mult pe Kriszti.Nu ma pot opri din plans.Nu am cui sa spun toate astea acum si simt ca e prea mult. Va cer scuze daca v-am deranjat cumva cu atata tristete, dar n-o mai pot tine in mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Am trimis poze in contul comun.
Am pus comentarii la vrero jumatate, mai mult nu am avut timp. Promit sa o fac azi sa maine. Pana atunci enjoy asa cum sunt.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria de Alexandrina, sa fii sanatoasa, sa cresti mare, frumoasa, desteapta si cuminte! La multi ani!
Deja a trecut un an?
Parca acum ne anunta mami ca e graviduta...

mandy imi pare tare rau pt suferinta ta. Oribila boala cancerul.

Mitza multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mandy Dumnezeu sa-i odihneasca! Cancerul e una dintre spaimele mele, deja aud de tot mai multe cazuri in jurul meu. Desi incerc sa mananc sanatos (cat de sanatos se poate azi) nu reusesc, mai ales ca sn f.pofticioasa.
Chiar voiam sa va intreb de mai mult timp: voi ati facut mamografii? Cat de des? Eu n-am facut niciodata, nici nu mi s-a recomandat, dar poate ar fi timpul, nu?

Hai ca ma duc sa vad pozele de la petrecere. Abia astept

PS: Catutza ce bine ca ai rezolvat treaba cu jobul si gradi. Lasa, ca va fi bine, vor trece emotiile!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ori nu vad eu bine, ori nu e nciun link in mesajul Mihaelei.

Alexandrina sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si voioasa!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mitza n-ai pus niciun link.

feli sub 40 de ani se face eco mamara, peste 40 mamografie. Ar trebui sa facem una pe an, la fel ca si Papanicolau.

Mergi la inceput

gata l-am pus scuze dar am mari probleme la birou.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa...deci ma pregateam s-o laud pe madam Vecina pentru performanata informatica de a stii sa intre (conform indicatiilor mele pretioase dintr-un mail) pe contul creat de mine, pentru poze. Cand citesc ca a redenumit jumatate din ele. Deschid linkul cu ansamblul pozelor...nu se vedea nicio explicatie, nada. Vorbesc pe mess cu Mimi, o compatimim pe biata Mitza ca poate nu s-a logat, ca poate a pierdut explicatiile etc...cand colo, le descoperim cu stupoare la capitolul "comentarii", nu la "explicatii". Amu nici nu mai stiu ce sa zic...s-o mai laud, sa n-o mai laud????

Mandy- condoleante. Tare trist.

Feli- ce-s alea cancer, mamografii&co? Cred ca ti-am raspuns la intrebare.

Alexandrina- sa-ti traiasca mezina, sa fie fericita, iubita si sanatoasa! Si sa aiba noroc mult, ca trebe' si de-ala in viata!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki zi mercic ca le-am pus chiar si asa, ca la ce am pe cap acum numai de poze nu imi arde.Practic ca si teoretic am popoul in aer si in flacari in momentul asta. sunt la a 3-a cafea si la tigara 20 de la 9 dimineata, iar doua colege plang in biroul de langa.
Mita

Mergi la inceput