Colectia de toamna-iarna 2005 (219)
Raspunsuri - Pagina 7
felicia74 spune:
Mda, si Ilinca a reusit sa raceasca. Stiu si de la cine - soacra-mea e virusata cobza. Nici nu mai stiam cum e sa ai copilul bolnav, nici medicamente nu mai aveam in casa, of, of, ce bine era
Hai ca trebuie sa plec
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
mai, cam miroase a zi de vineri pe-aici:(
Mihaela, sper sa-ti regasesti locul, poate nu o fi dracul atat de negru!
aveti o familie de nota 10, fii-tu e tot taica-sau.
Mandy, condoleante! sper sa iesi cat mai repede din perioada asta gri
lavi, am pandit in poze sa o vad pe nati "maimutarita", dar degeaba![]()
Feli, sanatate multa!
Cata, tinem pumnii sa va acomodati si tu si Bia. E serviciul vechi sau in alta parte?
Noki, pupam si noi ochisorii convalescenti! Ai o alura de fotograf profesionist in pozele Mihaelei![]()
Mimi, cand nasti?
Cata, Cami, asteptam recenzii baby expo.
De mult succes ce-au avut targurile astea la noi, nici nu s-a mai organizat in toamna asta nimic
Ce-i cu letargia asta aici?
Mihaelutat spune:
Ioana esti prima care zice ca fi-miu seamana cu tac-su. La fel zic si eu dar toata lumea ma contrazice.
situatia de la munca are perspectiva de explozie pe termen lung, ca la bomba nucleara, efectele se vor vedea in viitor, asa ca acum vreu nu vreau trebuie sa ma linistesc si sa gasesc solutii de avarie.
Mita
mandyksch spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari.
Mi-am mai revenit din socul initial, dar tot neputincioasa ma simt. Sunt multe fete aici care si-au pierdut recent mamele sau tatii si ati fost atat de tari.
Eu nu stiu cum as supravietui...sau in acele momente Dumnezeu iti da putere si tarie de care nu te credeai vreodata in stare?
Maria ,de Alexandrina,
si de la noi sa cresti mare, sa ai parte de mult noroc in viata.
Ioana, o sa incerc sa mai scriu, chiar daca uneori am senzatia ca ma descarc prea mult aici.
Noki, pupam ochii micutei tale Saraline, sa se faca bine cat mai repede posibil. Iar tie spor la invatat.
Feli, sanatate Ilincutei, vad ca din ce in ce mai putini copilasi reusesc sa "sara" boala in perioada asta. De cancer nu stiu ce sa iti spun. E o boala perfida si necrutatoare. Eu anul asta am facut in primavara testul Papanicolau, iar mamografie am facut o singura data cand eram in facultate.
Mihaela , si la voi au aparut probleme? Eu credeam ca totusi e cat de cat sigur pe acolo.
Catutza , felicitari pentru inceperea jobului. Tot la vechiul loc de munca mergi? Iar Biencuta sunt sigura ca se va adapta rapid la gradi.
CristinaN , imi pare rau pentru situatia sotului tau. Din pacate toata tara sta prost si tare multe locuri de munca se vor pierde din cauza crizei financiare.Sa speram ca nu o sa tina mult.
Tania , la Cluj eu am fost cu Kriszti la Neurologie Infantila la profesorul Cristea. Mie mi-a facut o impresie f buna. Am inteles ca mai e acolo o dna dr f buna la care ,erge unul din fostii mei colegi de munca. Daca vrei pot sa fac rost de niste numere de telefon.
Hai ca trebuie sa plec, ma striga Kriszti sa ma duc sa ma joc cu el cu plastelina. Revin mai tarziu...poate reusesc sa ma vad si ceva poze.
meems spune:
Mandy, condoleante! Prea multe pierderi ai avut in ultima vreme...
In continuare, sanatate bolnaviorilor! Si Rianna muceste usor, sper sa nu fie nimic serios.
Alexandrina, LA MULTI ANI! pentru Maria ta, sa va bucurati de ea mereu.
Mitza, frumoase pozele! Nu am apucat sa le vad pe toate pe indelete, dar am remarcat sarbatoritul – e mortal in camasa aia!
Dar nici cu mama lui nu mi-e rusine, tare mult imi place bluza ta. Iar Anda si Noki parca-s niste pustoaice de liceu.
catutza spune:
Alexandrina, LA MULTI ANI! pentru Maria 
Mandy , condoleante 
Lavi , exact cum sta Nati a ta cu picioarele stanga-dreapta , sta si Bia mea
ca in poza 83 de la Mimi
Mimi , ce drag mi-e de burta ta!
mai ai mult pana nasti?
Felicia , multa sanatate Ilincai si soacrei!
Mihaela , frumoase poze si frumoasa petrecere!
iar voi sunteti toate tinerele, pustoaice ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
eu nu incep in acelasi loc de munca, asta e un stres in plus...colegi noi, un domeniu nou...sper sa fie totul bine si sa ma descurc! O sa fiu in perioada de proba si de la 1 ianuarie angajata cu acte in regula.
Ce e bine ca daca Bia va raci si va sta acasa pot ramane cu ea atunci cand e Mihai la servici, asta pana cand ma angajez, apoi nu stiu ce vom face!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
camelia_daniela spune:
Hello!
Maria de Alexandrina, LA MULTI ANI, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de o viata plina de bucurii si noroc!

Am ajuns cu bine acasa! Ma bucur mult ca am reusit sa o vad pe Catutza, macar asa in fuga mare!
Era cu Bianca, bineinteles! Bia e o dulce zambareata si cu ochi minunati!
N-am apucat decat sa schimbam doua vorbe, dar mi-a parut tare bine!
Cata, bafta multa la gradi - cu acomodarea - si tie multa bafta la serviciu! 
Despre BE nu stiu ce sa zic ... se gasesc cam detoate pentru toti. Eu am luat cizmulite pentru pitik, din piele, cica imblanite cu blana naturala, dar nu de cine-sti-ce firma, am dat 120 roni pe ele. Am luat pijamalute de la Kara (18 ron), maieuri (4 ron) si pantalonasi de casa (10 ron),fularas dublat de la pitikot, i-am luat un xilofon de la casa retro, un saxoflute si siropel cu calciu Osteocare. Cam atat cred ! Aaaa si ciorapei cu 10 roni si sotetute mai grosute (nu mai stiu cat).
Am vazut la Varuna multe modele de Lego - frumoase si bunute la pret, jucarii Clementoni, ce sa mai ... muuuulte!
Mandy, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Cumplita boala....
Feli, eu am facut o mamografie parca inainte de a ramane insarcinata cu Daria, pentru ca simteam niste mici noduli, care se pare ca erau mici calcefieri ... acum parca s-au dus...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
catutza spune:
Camy , si eu ma bucur ca ne-am intanlit chiar daca nu am stat mai mult de cateva minute 
Si noi am luat de la Kara hainute : halanca, pantaloni si body. Eu as vrea sa mai ajung maine sau duminica dar nu cred ca am cum ca Mihai lucreaza si singura cu Bia nu ma duc ca nu fac fata si sa fug dupa ea si cu gecile.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
crissy77 spune:
A batut ieri un vant...
nu am avut net.
alexandrina, La multi ani Mariei, sa fie fericita si norocoasa in viata.
catutza, succes la noul serviciu si bafta cu gradinita.
mandy, condoleante
.
Mihaela, frumoase pozele si personajele din ele. Iar Nati
... mortala
. Tzitzi nu seamana cu mama ta mai mult?
Felicia, Noki, meems, xandra, sanatate la puiuti.
fee,
Daniel.
felicia, si pe mine ma apuca elanul cateodata si mai pictez/colorez, desi cand eram copil nu ma prea omoram ![]()
Cristina & Elise-Stefania
roxisialexia spune:
La multi ani, Alex !!! Alex, iti doresc sa cresti mare sanatos, sa ai o copilarie frumoasa si o viata plina de noroc.Sa aduci parintilor tai numai bucurii.
pentru cea mai cool mamy 

!!! Frumoasa petrecere, frumosi toti copilasii.
La multi ani, Iulia!
Micuta carliontata sa cresti mare, sanatoasa, sa ai noroc si fericire. Spune-i mamei tale sa ne mai arate poze cu tine ca nu te-am mai vazut de tare mult timp.
petrecere frumoasa cu multe jucarii si voie buna.