Colectia de toamna-iarna 2005 (219)
Raspunsuri - Pagina 8
Noki_Lara spune:
Mneatza vesela si cu aer de party!
Azi e ziua lui fii-miu.
Tzitzilino drag, sa ne traiesti 100 de ani in belsug, sanatate si intr-un car de noroc! Sa fii mereu la fel de vesel si de poznas ca si acum! Sarah iti trimite un pusy virtual si abia asteapta sa-ti dea si o ventuza live!
Mitzo si Senior Horhe, sa va traiasca Alexutul drag!
Cum adica nimeni nu zice ca Alex seamana cu George? Nu ca seamana, e copy-paste tacsu.
Doar ca nitel mai bine hranit fatza de senior. ![]()
Iulia cea cu ochisorii albastri precum cerul, sa ai o viata plina de impliniri, sanatate cu carul si noroc idem! Miha, sa-ti traiasca printesa!
---
Amu pup colectia, ca fug in Kaufland cu bufnita cu tot si apoi la scoala cu mine, ca asa sta bine unei studente silitoare.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
La multi ani Alex-Mihai-Titi! Sa fii mereu la fel de jovial ca si acum!!! Sanatate din belsug si toate cele bune!
La multi ani Iulia - blondina frumoasa foc! Sa fii sanatoasa si fericta!
Ioana spre sfarsit sunt pozele cu Nati maimutica.
Mitza spor la descarcarea itelor!
Si eu votez ca Titi seamana bine de tot cu George. Cu tine seamana Luana, sustin asta pana in panzele albe. Daca vrei un copil sa semene cu tine tre' sa produci si-o fetita! ![]()
Mandy n-am trecut usor deloc, nu vezi ca inca ma mai plang pe forum?! Aseara a pus Silvia niste colinde in timp ce eu bucataream si am plans la O ce veste minunata! pt ca mi-a amintit de Craciunurile din copilarie si adolescenta impreuna cu ai mei. Dorul ramane mereu in suflet dar efectiv nu avem ce face, asta e soarta, legea firii.
camelia_daniela spune:
Neatza!
La multi ani Alex, alias D. Tzitzi, si Iulia !!! Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si sa aveti parte numai de fericire si noroc! 

Mitza si Miha , sa va traiasca "comorile"! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
crissy77 spune:
La multi ani Iulia-Andreea!
La multi ani Alex-Mihai!
Sa aveti o zi de nastere minunata, in viata fericirea si norocul sa va insoteasca pretutindeni!
Miha2006 si Mihaelutat: sa va traiasca odorurile!
Cristina & Elise-Stefania
lavi02 spune:
Nati de obicei ii zice Silviei "Silvi".
Ieri era suparata pe ea. Cica: "Mai Silvioaico!"
catutza spune:
La multi ani Iulia-Andreea!
Miha , sa va traiasca blondina mica,
si poate mai dai pe la noi!
La multi ani Alex-Mihai!
Mito , sa va traiasca feciorul, sa creasca mare, frumos si sanatos 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bia tuseste ca un magar, sunt disperata ca tuseste , cum o duc eu luni prima zi de gradi cu tusea asta
i-am dat eurospal, o lingurita de miere, ceai caldut...sper sa treaca pana luni. Altceva nu stiu ce sa ii dau ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
crissy77 spune:
Partieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Elise si-a tarait un scaun langa fereastra si sta cu nasucul lipit de geam sa vada cum ninge "mut-mut si ne pimbam cu sania si cu sacu'"
.
Catutza, sanatate Biancai! Poti sa-i mai dai vit. C, 1 cp/zi, suc de lamaie cu miere de albine, sodou ne mai dadea mama, nu stiu ce efect are
(2-3 linguri de zahar faci caramel, adaugi o cana lapte, lasi sa dea in clocot - vezi sa nu scapi in foc - la urma adaugi o lgt unt. e bun la gust
); poti incerca si siropel Stodal, e homeopat (exista si varianta granule). Ceaiul de cimbrisor e bun pt caile respiratorii, la fel cel din muguri de brad / sirop din muguri de brad, ceai de ceapa (sau coji de ceapa) cu coji de nuca
.
Cristina & Elise-Stefania
catutza spune:
CristinaN ,
multumesc pentru sfaturi 
Vitamina C nu ii dau ca am observat ca ii face pofta de mancare si nu vreau
, Stodal mi se pare ca nu are efect la ea
o sa ii dau lamaine cu miere amestecate ca stiu ca ii place asa ![]()
Sa ne trimiti si noua zapada
prefer zapada decat ploaia asta care este acum la noi 
Noki , cum se simte Sarah, a trecut conjunctivita?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
tania-z spune:
Ninge si la noi, ce bucurie!!!!
Che e deja pe afara, inspecteaza zapada, cu incantare maxima 

LA MULTI ANI!!!
IULIA
ALEX-MIHAI - aka Dl. Tzitzi

Mamicilor mandre sa va traiasca si ii vedeti cu visele implinite! 
CATUTZA, la noi, pe tuse seaca, a mers f bine Robbitussin Junior, 5ml/zi (il poti imparti in doua doze, inainte de fiecare tura de somn (5 zile). Daca tuseste f rau, se poate merge 1-2 zile si cu 5mlx2/zi.
Dupa ce se rupe tusea, se trece pe produse pe baza de Ambroxol, respectiv Flavamed, Mucosin sau Ambroxol picaturi. dar numai daca incepe sa expectoreze. Eurespalul e dezinfectant, e ok, dar nu merge singur pe tuse, depinde de cauza. Poate ar fi bine sa-i vada gatul un dr., sa nu fie puroi sau alte belele. Sanatate multa! 
mandyksch spune:

pentru Alex si Iulia sa cresteti mari si frumosi, sa aveti o copilarie frumoasa si o viata la fel.

Fetelor va multumesc inca o data
, adevarul e ca s-au intamplat cam multe in ultima perioada...dar trebuie sa ma obisnuiesc, ai dreptate Lavi, asta e viata...
La noi e un friiig, a fulguit usor azi dimineata. Din pacate de azi noapte si Kriszti muceste, adica il aud fornaind dar nu prea ii scot mare lucru cu pompa din nas.Unde s-o fi ascunzand mucii, habar nu am. Febra nu are, doar muceste si fornaie. Au trecur 3 saptamani de la ultima raceala.Of, sper sa nu o luam iar dela capat.