Colectia de toamna-iarna 2005 (219)
Raspunsuri - Pagina 9
soanso spune:
neata,
zi de sarbatoare in colectia nostra...doi copilasi frumosi Iulia si Alex-Mihai

sa aveti o copilarie fericita,multa sanatate si mult noroc.LA MULTI ANI!
cata,noua nea trecut tusea cu sirop de patlagina si propolis.
de ieri tuseste iar Sorana ,pe langa siropel ii mai dau cu tantum verde(spary).
Mandy,trist ce scrii tu dar din pacate tb sa mergem mai departe , ranile din suflet nu se oblogesc nici macar in timp,asa cum scria Lavi si pe mine ma apuca plansul dupa tatal meu decedat in 2005.
nu deranjezi pe nimeni cu mesajele tale triste ,ar fi prea frumos sa fie mereu numai bucurie,sanatate,fericire in jurul nostru.
Dumnezeu sa-i odihneasca...
Lavi,noki,mitza,anda...aratati foarte bine!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
catutza spune:
Tania ,
multumesc pentru sfaturi, azi nu am unde sa merg cu ea dar luni o sa o vada sigur cineva sa-mi spuna daca e doar tuse sau si altceva. Tu ce faci, cum se simte Stefan? ai mai gasit doctor?
Anca , multa sanatate Soranei, multumesc si tie de sfaturi 
Mandy , multa sanatate lui Kriszti !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a folosit cineva www.pharco.ro/content/news_det.php?id=2" target="_blank">BARAKA ?
eu am inceput de azi sa ii dau lui Bia, vad ca prima pastiluta a inghitit-o fara probleme, sper sa le ia pe toate !
P.S : uras ploaia asta care-mi bate in geam azi, am spalat si nu pot tine geamul deschis sa aerisesc ca-mi ploua in casa, fac si mancare si am geamul la bucatarie edschis si tot adun la apa de pe jos 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
camelia_daniela spune:
Sanatate multa Biancai si lui ginerica, Kriszti!!!
Mandy si Catutza, sa auzim de bine cat mai curand! 
Noua la tuse ne-a mers bine cu tonsilotren si homeogene9 si mai am bagat siropel Prospan si aerosoli la greu!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
felicia74 spune:
Fetelor, atentie va fi teledon ptr Sonia!!!
Mai multe detalii aici:
www.helpsonia.com/povestea-soniei
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
meems spune:
Iulia scumpa, La Multi Ani! si multe, multe bucurii!! Miha si Dani, sa va traiasca printesa, un pupic special de la noi 
Alex, Multi Ani fericiti pentru tine, sa te bucuri mereu de afectiunea si atentia de care ai parte acum. Mitza, sa-ti traiasca feciorul!
proadelina spune:
La multi ani! 

pentru Iulia si Alex-Mihai!
Multa sanatate la bolnaviori!
Noi am tinut-o de cateva zile in petreceri, nu am avut de ales, deoarece suntem multi scorpioni in familie. Acum am terminat cu petrecerile si ne ocupam de treburi mai serioase.
A dat si pe aici prima ninsoare, am iesit afara si ne-am bucurat de primii fulgi de zapada de anul asta.

Albert a fost foarte incantat!
Adelina si
Albert
felicia74 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei - frumosii dl Tztzi si Iulia cu ochi ca cerul!
ce frumos trebuie sa fie in oraselele mai mici unde ninge acum, dar in Bucuresti tare nu-mi doresc, ca la cat de aglomerat e, asta ne mai lipseste...
Catutza sanatate Biei! N-am incercat Baraka, dar sa stii ca nu-si face efectul asa repede. Noi cand e bolnava Ili ii dam Imunogrip, mie mi s-a parut ca o ajuta, parca se face bine mai repede.
Noi am fost la Targul de carte la pranz, fara Ili bineintels, dar am venit cu carti tot ptr ea. Si un puzzle cu Scufita Rosie.
Dar am luat si 2 carti "ptr mamici" - una intitulata "Eu te-am facut, eu te omor?" scrisa de o tipa de la editura Coresi si cealalta a lui Super Nanny (prima tipa, irina petrea, ca a doua e ciudatica rau).
catutza spune:
Felicia , si eu as fi vrut la targul de carte dar singura cu Bia nu am avut curaj sa ma duc. Aveau ceva promotii la carti?
Cu baraka stiu ca nu va avea efect imediat...dar sper totusi sa aiba
Ilinca cum se mai simte, a mai trecut raceala?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
bianca_mo spune:

LA MULTI ANI , ALEX! Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata, sa fii sanatos si fericit!
LA MULTI ANI, IULIA!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
felicia74 spune:
Catutza oho, numai promotii, nu mari, in jur de 20%, dar tot nu pleci cu mana goala sigur
. Din pacate a fost balamuc, parca la noi criza financiara nici nu a venit. Sau poate ca nu (inca
).
Ilinca e ok, mai muceste putin, dar daca ar intelege sa nu mai boceasca s-ar insanatosi repede. Nu ma mai lasa nici sa-i pun picaturi, nici sa-i spal nasul, of, si ce cooperanta a fost cand era mai mica. Noroc, ca sta la aerosoli, sper sa treaca cu asta.
De fapt, i-a spus ieri lui Doru: "sunt putin racita, dar nu ma simt groaznic".
Acum am pus muzica de Craciun, am intrat deja in spiritul sarbatorilor
. Ma mir ca mai stie de bradul de Craciun de anul trecut (cand nu prea a fost impresionata de nimic), ca ne-a zis ca era "verde si plin de buculete"![]()