Colectia de toamna-iarna 2005 (219)
Raspunsuri - Pagina 10
madau spune:
Seara buna!
Noi acum ne-am repatriat, am tras o fuga pana la Rucar la un test-drive Mercedes GLK...bine, io in calitate de insotitor, tati in calitate de participant
. Dar a fost superb, a nins, ne-am plimbat nitel pe munti cu masinile, aseara a fost foc de tabara...haios. Ne-a prins bine iesirea. Maimutza e inca la mama, maine o iau, asa ca acum suntem home-alone...am comandat pizza si bere, ne facem de cap

Uram si noi LMA sarbatoritilor...sa creasca mari si sa aiba parte numai de bucurii!!!!!!!
Maine as vrea sa ajung si eu la BE, sa vad la cat m-oi trezi![]()
Pupam
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
La multi ani Rachel, frumoasa si (fosta) Pufoasa de Ina! Sa traiesti ani multi, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de multe lucruri bune!
Ina de abia astept sa mai vad poze, sunt curioasa cum se mai prezinta Pufosel punk-istul la 5 luni si daca Rachel e la fel de frumoasa si finuta. 
Distractie placuta!
proadelina la multi ani tuturor scorpionilor din familie, sa va fie de bine petrecerile.
Aseara am facut choux a la creme dupe reteta lui bb_alinus! 
Silvia a insistat desi eram franta pe la 6 seara dar ne-am mobilizat, ne-am dus amanadoua la Mega dupa ingrediente (sora-sa si ta-su dormeau
)
Partea funny a fost ca s-a luat curentul in timp ce amestecam la crema sa se ingroase, asa ca am umplut gogoselele cu seringa la lumina lumanarii parfumate
. Drept e ca la unele a mai iesit crema pe cate o crapatura ca le umpleam mai mut pe pipaite, pana simteam ca se umfla, dar ce conteaza, au avut mare succes.
Au iesit super, am facut portie dubla, mi-au iesit 41 ca am pus-o pe Silvia sa le numere.
Ai avut dreptate, ies cam 20/portie.
Au mancat fetele ca sparte, a zis Silvia ca e cea mai buna prajitura! Si mie mi-a placut reteta ca e cu putin zahar si nicio chimicala in afara de zaharul vanilat. Si foarte buna ideea sa le umpli cu seringa, eu le stiam taiate si umplute apoi.
In concluzie, multumim de reteta 
lavi02 spune:
Apropo de mame de fetite cu ajutor la bucatarie
: vineri am facut pizza si fetele ma ajutau: eu taiam gogosarii pe blat. Nati lua gramada de feliute de gogosari si ii ducea la masa unde ii cam indesa pe o zona din pizza. De acolo ii prelua Silvia care ii imprastia pe toata suprafata pizzei. Zicea Nati: "eu te ajut, mami! Fetita ta te ajuta!"
Cum sa nu lasi fata sa te ajute, cand te auta cu atata entuziasm?!
negaracristia cam asa si Elise, nu? 
ioana_77 spune:
La Multi ANi, d-lui Tzitzi!
La Multi Ani Iulia!
La Multi Ani, Rachel!
Sa fiti sanatosi cu toti, sa luminati ziele parintilor vostri si sa aveti parte numai de ani fericiti alaturi de ei!
Hehe, bravos, Feli, deja in spiritul sarbatorilor.
EU am fost ieri in Carrefour, sa iau jucariile de ti le-am arata deunazi. eram asa de incantata! Cand am ajuns acolo nu aveau nimic din oferta de pe net
Cica intarzie furnizorii sa le aduca marfa. Am plecat atat de pleostita de acolo. daca si la un magazin de asemenea renume se intampla asa ceva
Lavi, ai fete mari de-acum, ce-ti pasa! SI Maria mea e amatoare de dat ajutor, saptamana trecuta a tinut mortis sa dea cu mopul. Bineinteles ca a abandonat ideea dupa ce m-a vazut pe mine instalata la tv
(ca am lasat-o sa-si faca numarul)
Madau, sa va fie de bine escapada!![]()
fee spune:
Hello
La Multi Ani, d-lui Tzitzi,Iulia,Rachel!Sa va fie viata plina de bucurii, sanatate si fericire !
La noi ploua , Daniel face pictura ( jumatate pe foaie si vad ca acum se picteaza pe maini ).
Feli , tasu e mare fan de baterie si i-a luat si copilului si cum eu sunt non stop cu el profit din plin de talentele muzicale .
Iesirea de vineri a fost anulata din cauza timpului ( erau 100km/h de vant) .
Lavi, ce reteta folosesti pt coca la pizza?Te ajuta si la strans ?Lui Daniel ii place cand facem tarte de pomme ( tarta cu mere ) , dar nu prea coopereaza la strans ...
Madau , sa va fie de bine iesirea !
Ioana ai inceput deja sa cumperi cadourile de craciun?
Duminica placuta tuturor!
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
Ina869 spune:
Va pup fetelor! su multumesc pentru urari!
nu-mi vine sa cred ca acum 3 ani pe vremea asta nasteam ![]()
noi am avut o perioda dificila, rachie a fost bolnavioara , toate bolile care bantuie gradi le-a adus acasa, din fericire pufosel a scapat cu bine, eu am avut probleme cu dantura si vineri m-a operat, infectii , rezectii, implanti, of. nu se mai termina.
pufoselul a ramas acelasi copilas cuminte, zilnic ma minunez de el, rachelina -pufulina are perioade; ba este cuminte si mamoasa, ba este rebela si tavnoasa, ea este sefa casei,da tonul zilei la noi in casa ![]()
astazi mergem la restaurant sa o serbam, ne vom intilni cu prietenii ei + parintii, de abia asteptam.
de dimineata am serbat-o in familie, cu urari , cadouri si baloane, a foat tare incantata, acum vrem sa plecam prin mall sa-l vedem pe Mos Craciun si poate mai tarziu si o tura cu sania la derdelus ca-i place mult.
Cam acestea sint noutatile noastre, scuze ca nu am mai intrat, au fost problemele de sanatate la mijloc si pe deaspura am stat singura cu ei in fiecare we fiindca barbatul a lucrat non-stop.
Lavi drag si scump, ma intrebai cum ma simt dupa operatie, sint bine, mi-a confirmat si d-rita la control.
sper sa-mi revin si cu problemele cu dantura, deocamdata sint umflata ca o gogoasa, si s-a nimerit tocmai de ziua fetei, din pacate.
Ma alatur si eu cu urarea pentru sarbatoritii colectiei LA MULTI ANI, sa fiti sanatosi si fericiti!
va pup, cu mult drag, 

Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI, RACHEL!

Sa ai o viata implinita si plina de iubire, sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa!
sper ca toata lumea e bine!sanatate multa tuturor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
catutza spune:
La multi ani, Rachel!!!! 

, sa cresti mare fetita frumoasa, sa fii sanatoasa si sa ai o copilatie ca in povesti 
Ina si George , sa va traiasca mica minune 
Ina, ma bucur ca ai scris si ca acum sunteti bine toti! Distractie placuta si poate ne mai arati ceva poze cu voi ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
roxisialexia spune:
La multi ani, printesa Rachel!!!
Frumoasa mica iti doresc tot binele din lume, sa fii sanatoasa, sa ai noroc si fericire.Copilarie frumoasa alaturi de fratiorul tau drag, va pupic, sa aveti petrecere frumoasa cu multe cadouri 
Ina
sa iti aduca numai bucurii cei doi scumipci
.
sanatate multa si refacere rapida.
coralia76 spune:
Iar am ramas in urma cu cititul,cu scrisul ce sa mai zic...nicicum nu apuc sa ma organizez,ajung tot tarziu acasa si pana adoarme Andreea ma "acapareaza" total..Cum ajung acasa numai cu mine vrea sa stea si uite asa trece timpul ..iar seara sunt obosita..
In primul ramd La multi ani sarbatoritilor:Iulia,Rachelina,Alex(dl Titi),sa cresteti mari,sanatosi si norocosi!
Saptamana asta am fost la control sa-o(l) vad pe bb mic
,mi-a zis ca e un grasun
..si ca e totul bine...Burtica mea e tot mai vizibila desi am doar 13 sapt.Mi-a recoltat pentru Pap si secretie si sapt viitoare ma duc dupa rezultate.
Andreea de vieri dupaamiaza a "avansat" cu raceala in sensul ca a facut si ceva febra..bine ca nu a tinut-o mult decat pana ieri seara..azi vad ca nu a mai facut febra deloc...dar are o tuse urata,expectoranta si daca o prinde dupa mancare varsa tot..i s-a intamplat de 2 ori pana acum weekendul asta...sper sa scapam doar asa si sa nu faca febra mare ca alte dati.
Catutza sanatate Biencutzei,pt tuse eu ii dau acum Andreei sirop plantusin de 2 zile..si parca azi a lasat-o mai moale cu tusea.Azi la amiazi mi-a fost si frica sa o culc de amiazi ca de fiecare data cand a varsat..a facut-o in timp ce dormea si o apuca cate o repriza de tuse in somn...
Lavi de acum ai ajutor in bucatarie..cine e ca tine cu 2 fetite mari si harnice
Weekendul asta am stat tot in casa ,mi-a fost frica sa o scont pe Andreea afara si va puteti da seama ce dezastru a fost prin casa...daca nu era racita era mult mai simplu ca ieseam la plimbare cate 2-3 ore ..dar asa...Si eu tusesc suntem cam toti virusati...habar n-am care de la cine a luat...dar e urata rau viroza asta.
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia
; si Andreea(14.11.2005)