Colectia de toamna-iarna 2005 (219)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI RACHELINA! Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de iubire si noroc!
Ina si George, sa va traiasca minunatiile de copii si sa va aduca numai bucurii!!

Lavi, ce frumos tre sa fi fost sa bucataresti impreuna cu fetele tale! Ai fete mare deja, ce mai ...
(daca ai la indemana reteta de la Alinush, te rog, sa imi dai si mie link-ul)

Ripley, voi ce mai faceti??? Sper ca floricelele sunt bine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Rachel!
Lavi, da. Cel mai drag mi-e cand ma ajuta la ales orez sau cand fac ceva cu faina de grau
Coralia, sanatate la intreg familionul.
madau, wow, dintr-o extrema in alta. Sa va fie de bine iesirea fara Miru!

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Rachel scumpa, sa ai parte de multa fericire si iubire, sa te bucuri de o zi speciala; iti dorim Multi Ani fericiti alaturi de familia ta draga!!
Ina & George, sa va traiasca pufoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Rachel, la implinirea a trei anisori iti dorim din suflet numai bucurii si o viata fericita si implinita. Sa cresti mare si sa iti bucuri parintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani pentru domnisorica Rachel, sa creasca frumoasa ca o printesa si sa aiba parte de noroc! Iar mami sa se bucure de multe clipe fericite alaturi de cele doua minuni din viata ei!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Domnul Titi
Iulia
Rachel
Sa fiti fericiti, iubiti, multumiti alaturi de parintii vostri care va iubesc mult.

Ne-am alaturat si noi de o saptamina racitilor. Tusim ca doi magari. De fapt avem o tuse seaca. Pe mine una ma seaca rau. Speram sa nu se pricopseasca si capu' familiei.

Mandy, imi pare rau pentru pierderile din jurul tau. E foarte nasol, dar lucrurile astea ar trebui sa ne faca si pe noi, cei care inca sintem pe-aici, sa ne traim viata mai frumos.

Ninsoare... ce frumos. Asa mult mi-as dori si eu sa vada Smaranda zapada si sa simta aceeasi bucurie pe care o simteam eu cind eram mica si incepea sa ninga. Cred ca zilele in care ningea au ramas drept cele mai fericite zile din viata mea. (noi ieri am avut o alta zi minunata de plaja ).

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

A nascut Mimi, a nascut Mimi...tra-la-la-la-la-la....

Avem bebelina nou-nouta in colectie, puiuta scumpa numita Erica s-a nascut in jur de 10.oo dimineata la un tonaj de 4 kile si un lung-metraj de 53 cm. Yuuuuupiiiii!!!! Abia astept s-o pingalesc!!!

Mimi si Vali, sa va traisca minunea mica, iar tu, Dariuca, sa ai grija mare de ea, dar sa mi-o mai dai si mie din cand in cand.

Amu ma duc sa lansez bufnita laapa, adica sa ne imbaiem. Apoi ma duc sa beau un vin fiert in cinstea noii galusti!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Rachelina cea cocheta si gingasa, sa ai parte de tot binele din lume, de o viata plina de impliniri si bucurii, alaturi de familia ta draga!
Inutza scumpa, sa-ti traiasca minunea cea mare!!!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Iupii, bravo, Mimi!!!!!
Bine ai venit Erica alaturi de noi! sa fii sanatoasa, papacioasa, iubitoare de parinti si sora!

Roxi, ce se intampla cu voi, sunteti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bine-ai venit Erica! [flo[flo

Si uitasem: Maria pentru primul an de viata!

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput