Colectia de toamna-iarna 2005 (219)
Raspunsuri - Pagina 12
catutza spune:
Mimi , sa va traiasca mica Erica ! 
Noki , de Mimi nu ne spui nimic? cum se simte? Bun vinul fiert!
la ce stres am acum as bea si eu o cana ![]()
Va
, intru maine seara sa va spun cum a fost prima zi de gradi si prima zi de munca
sa ne tineti pumnii!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
proadelina spune:
La multi ani! pentru Rachel 

.
Mimi: Sa va traiasca minunea mica, sa creasca mare, sa va bucurati de ea si de surioara ei mai mare, Daria. 
Lavi: multumesc de urari. Sa-ti traiasca fetitele harnicute si sa le tina DD naravul.

Adelina si
Albert
bb_alinus spune:
Buna colectie de iarna!
Aici a venit zapada, si pot sa va zic ca tare imi mai era dor! Ca si lui Bic! Cred ca din 2001 nu m-am mai bulgarit iar om de zapada cred ca sunt ani buni de cand nu am mai facut!Si tare imi mai doream o zapada care sa tina mai mult de jumate de ora, si am avut o dupa amiaza intreaga!!! Si l-am bulgarit pe Phil spre disperarea missei care striga aproape plangand sa nu il mai bat pe ta-su! Zicea: nu-i frumos, te rog sa mi-l lasi in pace! Noi ii strigam hai ia si tu zapada iar ea de colo: nu pot ca imi murdaresc manusile!!! Fata de oras, ce mai! Apoi am intrat in casa si tati ne-a facut o ciocolata calda, si cu ceasca aburinda in fatza ....m-am simtit minunat!
La Multi Ani Iulia Andreea!
La Multi Ani Alex!
La Multi Ani Rachelita de Ina!
Catutza haioase perlele Biencutei! Si Serban de Bianca mo haios rau cu cartile lui grele!
Catutza, bafta la gradi si la servici!
Noki ce mai face ochisorul lui Sarah?
Xandra, sanatate lui Vladutz!
Feli, iaurtul bulgar e acel iaurt pe care mi-l cumpara mama pe vremuri din piata de la tarani, e un iaurt tare, onctuos si....tare bun! Poate il gasesti sub numele de iaurt grec. Altfel iti aduc eu cand oi veni:)) Sanatate Ilincutzei!
Meems gata ai rezervat locul pt petrecere? Putem veni?
Mandy imi pare sincer rau de pierderile din ultima vreme.... Condoleante pt nash!
Sanatate lui Kriszti
Lavi, sa va fie de bine gogoselele! Si noua ne place sa bucatarim! Unde pot sa vad si eu maimutzica?
Ina ce bine ca ai mai intrat! Sanatate multa!
Roxiutz ce mai ziceti voi? Cum se mai simte Alexia?
Mimi felicitari pt grasunica Erica! Ce nume frumos ai ales!
miri__b spune:
Cami reteta de la Alinush e in scutecul precedent, pe la pag.20 cred.
Cu scuzele de rigoare urez LA MULTI ANI !lui Vladutz de Xandra, si celorlalti sarbatoriti.
Mihaela si George sa traiasca multi ani fericiti rodul dragostei voastre.
Azi am testat si eu reteta lui Alinush,ca de obicei la mine e cu peripetii.ba am facut 7 drumuri(4 de fapt).cand pregateam crema eram cu ochii pe aragaz sa nu dea laptele in foc(de daca n-am fata sa ma ajute).crema nu s-a intarit, iar drum la magazin sa iau praf de budinca, l-am amestecat cu crema, s-au facut cocoloase.pe urma la umplut s-a rupt plasticul de la seringa (care era noua)si le-am taiat pana la urma pe jumate si am pus cu lingurita.bune oricum.
meems spune:
Alinush, da, am facut rezervarile, va asteptam!! ![]()
Ina, si tu cu probleme la dinti?? Mai, cred ca mai mult de jumatate din mamici am vizitat stomatologul acum in plin sezon aniversar.
Lavi, ce frumos povestesti tu acolo de fetele tale 
Ina869 spune:
Fetelor, multumim mult de tot pentru urari, va pup si va imbratisez pe toate!
Lavi, am pus poze, mie (inca) mi se pare ca Rachie este finuta - cind vrea ea- iar Pufoselul este tot pufos , mancacios, a inceput sa se intoarca pe burtica de la 4 luni, mai nou isi roade manutele fiindca ii ies doi dintisori sus si doi jos, insa rezista eroic ca un adevarat barbatel.
Si, surpriza - surprizelor ( pentru mine) inca mai alaptez fara probleme, nu as fi crezut vreodata ca am sa sa pot atitea luni, de multe ori m-am gandit la experientele tale cu fetele ( cind spuneai ca pe Silvi nu ai alaptat-o mult dar te-ai ambitionat cu Nati si ai reusit cu succes) si mi-am spus ca se poate, trebuie sa se poata.
Wow, Coralia draga, felicitari pentru burtica, sa ai o perioada de gravidie usoara si frumoasa!
Mimi!!!
sa va traiasca Erica, astazi dimineata ma uitam pe listuta sa vad care ti-e dpn-ul tie si Marei si uite surpriza cea mare!
sa fiti fericiti alaturi de comorile voastre dragi!
cum a fost nasterea, cum a reactionat Dariuca la vestea ca este surioara mare?
Noki, multumim pentru vestea cea mare!
Ah, ce-mi place cind aud de bebelusi si gravidute! nu cred ca exista un miracol mai mare pe pamint decit acela al sarcinii si al nasterii. sa porti un sufletel in pantece si sa-i dai viata, este o experienta unica. duc dorul gravidiei...
Imi plac mult "coincidentele" ; cind Ioana a nascut am aflat ca sint gravi, acum, cind este ziua lui Rachie ,Mimi a nascut si ea, parca s-au legat toate intre ele si in sfarsit a iesit soarele si pe strada noastra.
Roxi, cum te descurci cu puiutii, ai ajutor ?
eu am avut citeva zile cind mi-a venit sa plang de greu ce mi-a fost, Rachie era acasa bolnava, cerea atentie in permenenta, nu puteam sa-l alaptez pe pufosel la san cit ar fi vrut fiindca ea plangea si avea nevoie de mine, treburile casei mi-au ramas in urma..greu.
Mandy, nu am reusit sa citesc din urma dar din randurile fetelor imi dau seama ca ai avut niste necazuri. Iti doresc sa vina o perioada linistita si senina pentru tine.
Bicule scump, du-te la pozele mele si uita-te ce infofoliti sintem. Daca asta iti doresti, fac schimb cu tine intr-o secunda, vreau soare si plaja!
La noi nici toamna nu a trecut bine si ne-am saturat deja de zapada.
Cum ii place lui Sma la balet?
Cata, curaj mult si tin pumnii sa se adapteze la gradi! succes cu noul job!
Mima, da, probleme nasoale de tot, dar sper sa fie ultimele.
Apropo de perle:
vocea inocentei:
Incerc s-o conving pe Rachie sa mergem pe-afara
haide, mami, ca este frumos, ne dam pe derdelus, facem om de zapada...
nu, nu, ca mi-e frig!
haide, mai, mami, ca uite vecinii cum dau cu lopata, ne batem cu bulgari de zapada...
nu vleau, mi-e frig si stau in casa
Rachie, daca nu mergi, o sa faci fundul foarte mare ( gandindu-ma la canadiencele - si nu numai - de pe aici - )
asa, ca tine , mami? ?
of, Rachie, iar o superi pe mami, o sa ma bagi in pamint!
si o sa fii vecina cu ramele, mami?!?
R: mami, cind o sa aiba tati bebelusul ?
Eu: tati o are pe Rachie si pe Bobitza, nu mai are alt bebelus
R: ba da, ba da, uite ce burtica mare are, acolo este bebelusul lui tati!
Eu: mami se duce astazi la stomatolog sa o ajute cu dantura ca-i cad dintii si o dor
R: mami, tu esti baba?
Vroiam sa le intreb pe mamicile de baietei si fetize ( Ioana, Roxi, Taniuk, Corapino, etc.) ; care vi se pare mai usor de crescut, fetitele sau baieteii?
fiindca mie mi se pare o diferenta colosala de la copil la copil, ori fiindca la cel de-al doilea nu mai sari asa rapid cind scanceste, nu stiu, dar baiatul meu este de-o cumintenie rarisima . Tineti minte ca stateam cu Rachie dupa mine si pe buda si un dus de 3 minute era luxul de pe lume? ei bine, cu Bobitza pot sa stau in baie de dimineata pina seara ca nu zice nimic, dragul de el, se agita putin cind ii este foame sau are pampersul murdarel si atita tot.
Le convoc si pe mamicile cu doi copii sa-si dea cu parerea, vedeti vreo diferenta majora? sau este doar cazul meu?
Am trimis poze in ct. comun, la petrecere a fost cam invalmasala pentru gustul meu, dar copiii s-au distrat pe cinste si asta conteaza.
fug ca s-a trezit pufu'
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
lavi02 spune:
Mimi felicitari! 
Deci mult-asteptata si incredibila minune s-a produs in sfarsit! sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Asteptam poze!
Cum a fost nasterea? Ai reusit sa nasti normal gogoloiul de fetita?
Alinus poze cu Nati maimutica incep de aici: http://picasaweb.google.co.uk/mitzi.toader/PartyAlex#5270998920627628434
Te previn: arata "cam groaznic" vorba Silviei.
Mitza daca nu esti de acord sa pun link aici, spune-mi. Pozele sunt publice, de-aia mi-am permis.
Beeeton atat Amalia careia ii e mila de tati, sa nu fie batut de mami
cat si Racheluta - perluta!
Cami reteta o gasesti in felul urmator: te duci la scutecul precedent, dai "versiune pentru imprimanta" apoi Ctrl+F si cauti in pagina: "bb_alinus". Te vei plimba printre toate postarile ei (cu Next) pana ajungi la reteta.
Ina ce ma bucur ca inca il mai alaptezi de Bobita.
Raspuns la sondajul tau: si la mine a fost mult mai usor cu Nati bb + Silvia marisoara decat cu Silvia bb. Si temperamentul Nataliei e mult mai calm, si eu eram mai calma si stapana pe situatie. Stapaneam eu situatia, nu situatia pe mine.
miri ce de peripetii bucataresti! Daca ai respectat cantitatile n-avea cum sa nu se intareasca. Poate nu era laptele destul de fierbinte. Oricum, am amestecat si eu ceva la crema. Faina se intareste mai greu, daca vrei mai rapid foloseste amidon.
lavi02 spune:
Ina m-am uitat la poze, in special prima, in care dorm amndoi unul langa altul, e superba. Ce mare si activ a devenit Pufosel! Rachel chiar ca e o finuta si o domnisorica.
catutza bafta!
Asteptam impresii si-si!
Mihaelutat spune:
Fetele va multumim de urari, am lipsit tot week-endul am fost la ai mei si ieri i-am taiat motul finutului nostru, asa ca abia nr-am domiciliat.
Ina sa iti traiasca fata, sa fie sanatoasa si baftoasa.
Acum sunt la birou si astept sa vad ce surprize mai am si azi, ca vineri a fost una din cele mai proaste zile ale mele in campul muncii....Nu e vorba de concedieri sau din astea ci proiecte ratate pe ultima suta, proiecte frumoase si cu potential, stricate de oameni fara viziune. Am muncit 10 oameni aprope 2 ani pentru ele si s-au dus pe apa sambetetei in 5 minute. asta efectiv ma umple de revolta dar nu am ca sa fac....De obicei nu ma enerveaza ce sa intampla la munca, am invatat ca nu e sanatos sa transfer problemele acasa, insa de data asta mi-am iesit din fire peste masura pentru ca nedreptatea ma irita la maxim....Dar sanatosi le-om duce toate.
Gata ma duc sa beau o cafea.
Mita