Colectia de toamna-iarna 2005 (219)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Lavi e ok cu pozele.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Am o perioada de-aia...Sarah tuseste din cand in cand si-i mai dau Sinupret, dar cred ca e o greseala sa-i dau seara, ca ieri vreau sa va zic ca a tusit aproape non-stop, sec, neproductiv si chinuit timp de aproape 2 ore jumate...bineinteles, cu vomitatul de rigoare in patul nostru & co. Apoi, in jur de 1 noaptea a adormit si a dormit super ok toata noaptea, iar dimineata era ok. Ochisorii au trecut de tot, dar acum ne luptam cu porcaria asta de tuse si stiu ca asta e cu bataie pe termen luuung.

Si ca sa fie treaba treaba, cand spalam pijamalele si cearsafurile murdarite s-a infundat chiuveta sau dracu stie ce pe acolo, incat mi-a refulat toata apa de sub cada, asa ca acum o baie e inutilizabila si trebuie sa chem instalatorul.

In rest, toate bune.

Mimi a nascut natural, cu epidurala, repede si fara chinuri. De nota 10, deci. Poze nu am nici eu, ca banditul de Vali nu le-a descarcat aseara de pe aparatul foto.

Catutza- stangem pumnii cat casa!

Ina- buna de guritza Rachelina cea figura! Presimt o adolescenta

Alinush- si mie-mi place zaada...la munte. In concediu si de Craciun. Atat. Si daca se poate FARA FRIG.
Numele bebelusei Erica a plecat de la Eric, daca era baiat, nume pe care io i l-am sugerat, pentru ca e numele meu preferat de baietel si din dragostea mea pentru Mimi, i l-am cedat ei.Iar Erica parca e si mai frumos ca Eric, asa ca chiar mai bine ca e fetita.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mimi super!
Noki sanatate multa Sarei! Naspa cu cada! Si Nati muceste si tuseste, febra n-a facut decat un 38.1 acu vreo 2 seri si un 37.6 mai apoi. Nu e de rau, dar e neplacut.

Apropo de zapada: mie imi place sa fie multa, alba si curata. De obicei, in Bucuresti, starea asta tine pt cateva ore cu conditia sa fie sambata sau duminica dimineata.
In caz contrar - yuck! se umple de rahati de caine, incepe sa se topeasca si totul se transforma intr-o balta si-un noroi...

Altfel, per ansamblu privind lucrurile, imi place ca traiesc intr-o zona de clima temperata, si iarna si vara, si rochite cu bretele si cizme imblanite. Pentru variatie.

Desi trebuie sa recunosc ca mi-ar surade si zona de tip mediteranean, cu veri fierbinti si ierni molatice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, mda..eterna stare de raceala-viroza tipica iernii si gradinitelii.
Io vreau ultima varianta: cald vara si cald si iarna si toamna si primavara. Cald mereu.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
wow, ce veste, Mimi, sa-ti traiasca fetita! Ce frumos, a nascut duminica, si la putin timp dupa ziua Dariucii.

Noi suntem bine, mai avem putin muci, ca am schimbat Vibrocilul (care a avut efect de frectie la picior de lemn) cu Olynthul. Dar ca niste parinti panicosi ce suntem o mai tinem in casa si azi, si de maine gata

BB-Alinus la noi nu se mai zice nici iaurt bulgar, nici grec, se gasesc n iaurturi de firma care de care mai chimicoase. Mai sunt cateva bune, facute la Cluj, parca.
IUpii, si v-ati bulgarit? Si mie mi-e dor de zapada, dar cand ma gandesc, cat de greu o curata romanul de pe trotuar imi trece cheful

Madau ati mai ajuns pe la Babyexpo? noi nu, voiam sa vad scaunul Jane ptr Ilinca, ca trebuie sa trecem la scaun mai mare.

Noki sanatate Sarahliciului!

Lavi insanatosire grabnica Nataliciului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hellou si de la noi
am fost bolnavi cu totii, joi am crezut ca mor , da'mi-a trecut. andrei a avut otita, tuse, muci. azi e prima zi la gradi dupa ziua lui. iar azi-noapte anais se plangea ca o doare urechea - adica s-a trezit urland si a urlat vreo ora. azi zicea ca nu o mai doare, asa ca mai vedem... dr a zis ca au o viroza pe care si-o paseaza de la unul la altul
la gradi am renuntat la programul cu somn acolo, ca asta nu-i place si traumatizam copilu' (si eu am urat sa dorm la gradinita , asa ca n-are rost sa mai insist), asa ca de azi dupa masa de pranz il iau acasa.
referitor la ce zicea ina, la inceput mi s-a parut mai usor cu anais, dar de pe la 8 luni, de cand s-a transformat in ana-nazdravana-care-se-da-cu-fundu-de-pamant si l-a atras si pe andrei de partea ei mi-am revizuit parerea. ieri in supermarket ghiciti cine sarise din carut pe tejgheaua de la casiera si se juca cu cititorul de cod de bare cat numara aia banii ??? s-a intins si dupa pos, da'n-a reusit sa-l traga de la locul lui
pupici

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Joy, daca esti pe faza, ti-am trimis un PM.

iti multumesc anticipat

Adina si Daria
Varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

la servici e super ok, i-mi place de mor , cu Bia a fost ok dimineata, a zis doar ca nu vrea acolo ca vrea cu mine acasa dar a ramas la copii.Acum sa vedem ce va fi maine sau azi cand mergem dupa ea la 16h.

va si revin de acasa.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Am reusit sa citesc din urma.

La multi, multi ani Iulia, dnul Tzizti si Rachelina frumoasa!!!
sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii in viata!

Bun venit pe lume, Erica!!!

Mimi, sa va traiasca mica minune!! felicitari pentru nastere naturala! E mare bebita, la fel a fost si Daria dar io nu am putut natural.

nici noi nu suntem bine, Daria a luat-o de la capat cu muci si tuse, in plus si raguseala, i-am facut aerosoli cu ser fiziologic tot uichendul si n-am vazut nici o ameliorare. n-a facut febra, nimic, da' nu-i mai trece o data cu aerosolii mei cu tot...macar ragusita sa nu mai fie...am dus-o azi la gradi, dar sunt cu inima stransa...daca mi-era mai simplu sa stau cu ea acasa, as fi stat mai bine, dar tare greu mai pot eu sa-mi iau liber de la serv.
om vedea.

Lavi, Noki, citesc ca si voi aveti probleme asemanatoare, voi ati dus mandrele la gradi? Multa sanatate lui Natalici si Sararici!

Joy, multam inca o data!

ma bag la vizionat de niste poze.

Adina si Daria
Varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

la multi ani aniversatilor din zilele acestea!

Erica, bine ai venit!

Ina, DPN-ul meu este 23 ian, dar va fi ceva mai deverme, deoarece voi avea cezariana. Chiar ma uitam in lista si eram doar cu mimi trecute burtica, in rest nimeni, spre deosebire de "transa" trecuta.

Mergi la inceput