Colectia de toamna-iarna 2005 (219)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Felicitari Mimi si bine ai venit bb Erica!!!!!

Sanatate multa bolnaviorilor!

Feli n-am mai ajuns la BE ca ne-au sunat niste prieteni de dimineata si ne-au invitat la ei la un gratar. Ce scaunel vrei pt Ili, din ala de masa? Noi am renuntat de mult la el, Miru papa stand pe scaun normal, cu o pernuta sub fund

Cata tinem pumnii pt dupa amiaza, s-o gasesti zambind pe Bia

Eu vreau sa fug o tura pana la REAL, m-a sunat mama sa-mi zica ca au niste super jucarii, ma duc sa-mi bag nasul pe acolo si va dau de stire

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

helou.

sunt in urma cu uraturi-muraturi, asa ca cu astea incep:

LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE, SI TOT CE-TI DORESTI MARIA SA CRESTI MAAARE SI FRUMOASA!!!

LA MULTI ANI SANATOSI SI VOIOSI, SA FITI IUBITI SI FERICITI SI TOT CE VA DORITI IULIA-ANDREEEA ALEX-MIHAI si RACHEL-GEORGIA !!!

Doamne fetelor, mi-am bagat nasul prin dc-ul asta unde nu mi-a trebuit. am gasit niste poze cu copii in iraq....raniti, morti....ciungi, plangand, tinand arma la capul altor copii...infiorator. M-a dat pe spate si cand am mai vazut si atatea trupusoare sfartecate, mutilate...atatia copii morti...unde o sa ajungem?

Am o intrebare si daca se pricepe cineva, sau ati mai auzit asa ceva....seara, cand ma bag in pat si ma ia somnul, mi se face frig de dardai. Imi clantane dintii in gura. In conditiile in care in camera sunt cam 24 grade, eu adorm cu tricou, bluza cu maneca lunga, pantaloni lungi, sosete si invelita cu plapuma. Alex doarme langa mine in body, pijama normala, adica nu-i vatuita, sosetele si il invelesc cu o paturica. Si nu se plange. In schimb eu...pana ma incalzesc....pana adorm, clantan.
De ce oare? Cateodata dau drumu si la AC, de fac 30 grade in dormitor si abia ma incalzesc....

Melku cu multa placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau nu, scaunul de masa l-am si dat, ca oricum nu prea l-am folosit. Ziceam de scaun de masina ptr categoria 3-12 ani. Am pus ochii pe acesta:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4045
Are multe referinte bune, iar pretul e ok.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Mimmi, felicitari pentru bebe Erica ! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de noroc si fericire! Tie iti doresc refacere rapida si mult laptic pentru bebelina!

Am vizualizat si eu pozele de la petrecerea dn-lui Tzitzi - ce sa mai ! Foarte frumoase toate mamicile, zambitoare, degajate iar de pitici nici nu mai vorbesc, foarte reusiti!
Mimmi, chiar am admirat burtik ta!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi cred ca n-am amestecat timp de 5 min, de aia nu s-a intarit crema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Iuhuuuuuuuuuuu... ce mai faceti?
Veniti si voi cu vesti bune !

Vin si eu cu un poll (cred ca s-a mai discutat) - ce cadouri le luati piticilor de Mos si ziua lor?
De Mos Nicolae o sa-i iau , cu singuranta, bombonele si vreo jucarica mititica, insa pentru restul sunt intr-o criza de idei !
Cu papusile nu prea se joaca, decat foarte rar, ii place Lego duplo, dar are unul de anul trecut (o ferma destul de mare) nu stiu daca e cazul sa-i mai iau unul... sunt total neinspirata!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Cami cred ca o sa-i iau un metrou/tren. cand vin de la servici ma steapta fimiu sa mergem cu autobuzul si cu metroul. schimbam minim 4.de multe ori stau/stam in picioare ca e f aglomerat.acum sunt cazuta la datorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Camelia ii dau cadourile care au ramas de la ziua ei Ca am decis sa-i dam numai carutul cu marsupiu si papusa. Apoi a primit tona de jucarii, asa ca jocul logic si cartea cu povesti de la tati au ramas in dulap.
Si ilinca are Lego Duplo (un orasel), dar mai vreau sa-i mai iau accesorii, cum ar fi:
http://www.dinoland.ro/p-250-animale.aspx
http://www.dinoland.ro/p-181-tractor-cu-remorca.aspx
http://www.dinoland.ro/p-252-grajd-pentru-cai.aspx
http://www.dinoland.ro/p-323-lego-zoo.aspx
http://www.dinoland.ro/p-241-picnic-printesa-cal.aspx
http://www.dinoland.ro/p-240-printesa-cal.aspx

Ca sa faca ditamai metropola.

De Mos Nicolae va primi Pitic fluierator, puzzle cu Fifi si ceva dulciuri (Kinder de preferinta).

Catutza sa ne zici cum s-a comportat Bia la gradi.

Eu tocmai am terminat de spalat faianta din bucatarie. Of, daca nu erau soacra-mea si, apoi, Ili bolnave, cate faceam pana acum

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cami m-ai lovit in durere ca sa zic asa. Am fost azi la Real, au tone de jucarii pe acolo, habar nu am insa ce sa aleg. Cu Lego nu se joaca, papusi are cu kilogramele, cred ca o sa-i iau un laptop ( nu stiu insa de care ca am vazut vreo 6 variante), probabil o casuta piticilor cu Alba ca zapada cu tot (e ditamai harabaia, sa si-o puna la ea in camera) si ceva carti, puzzle, habar nu am. Ea isi doreste o masuta din aia de la Bosch..cu surubelnite, chei franceze, patent si alte nebunii..i-am zis azi lu' tasu ca a gresit-o..trebuia s-o faca baiat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

repede ca vreau sa culc fata dar am intrat putin si la voi
Bia a fost asa si asa la gradi, adica a plans dar a fost si vesela...sa jucat...a mancat...si a dormit dar cu greu.Per ansamblu a fost binisor azi la gradi, sa dea Dumezeu ca maine sa fie si mai bine !
Mi-a spus educatoarea ca a plans, ca avea momente cand spunea ca nu vrea nu stiu ce pentru ca ii da mama ei...ca nu vrea agrafa in par decat cand vine mama...sa vedem maine

Va promit ca intru maine, si recuperez si cu cititul pana atunci!

Noapte buna colectie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput