Colectia de toamna-iarna 2005 (219)
Raspunsuri - Pagina 15
catutza spune:
Camy , de Mos Nicolae ii vom lua dulciuri, fructe, creioane colorate ca ii plac mult ...si i-am luat deja o papusa de la "Ardeleanca"....am pus eu link pe forum acum cateva zile.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
camelia_daniela spune:
Mulumesc mult pentru raspunsuri...
Cata, da am salvat si link-ul de la Aradeanca, ne gandim poate la un cadou de ziua ei, desi nu e innebunita dupa papusi, am impresia ca-i plac mai degraba masinile
!
Ma gandesc si eu la vreun lego, sau puzzle, creioane colorate, plastilina ... ma mai gandesc!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
lavi02 spune:
joy daca nu te paste vreo raceala, s-ar putea sa-ti fie frig din cauza oboselii. Zic si eu.
catutza bafta in continuare cu acomodarea la gradi! Ii e greu acum Biencutei, obisnuita de 3 ani numai cu mami a ei.
Si bafta la servici, sa-ti fie bine!
corapina beton Ana ta! Sanatate multa, sa nu aiba si ea otita! E posibil daca l-a auzit pe frate-sau sa-si zica: ia sa incerc si eu poanta cu urechea.
melku am dus-o ieri ca era binisor duminica seara dar am luat-o cam maraita asa ca am chemat bona pt azi si maine. Cand colo, aseara, Nati in forma, foarte putini muci si a tusit f putin, mai mult in pat, dupa culcare. Maximul de muceala cred ca a fost sambata.
Asa ca azi a ramas acasa si pe maine mai vedem.
mara sarcina usoara in continuare! Mai e Coralia, proaspata graviduta. 
Cadou de Mos Nicolae dulciuri nu le iau din principiu, si-asa vor primi de la gradi/scoala de M.N. plus de la toata lumea de sarbatori. Fructe am non-stop in frigider.
Pentru M.N. pana acum le-am luat un DVD cu Cartile Junglei tradus in romana si am sa le mai iau ceva carticele, jucarioare. Inspiratie la fata locului, in magazin.
joy04 spune:
neata.
Lavi chestia tine de o luna. deci nu-i de raceala.
Sunt suparata, la Cristi se fac disponibilizari...in prima faza 20% din angajati pana la 01.12.2008
Unii au fost deja anuntati.
ori intra in somaj, ori isi dau demisia si le da 3 salarii ...
Stiti cat se ia somajul acum? Sa stim ce varianata sa alegem ca si cele 3 salarii ar fi ok, macar am acoperi descoperirea de card.
soanso spune:
Ina,sper sa primesti cu intarziere dar din suflet urari de LA MULTI ANI,multa sanatate ,bucurii si o copilarie fericita printesei tale .sunteti o familie reusita cu doi copii minunati.
camynoi vom cumpara anul acesta un laptop de jucarie,am vazut ceva dragut in Real cu printese ,isi mai doreste un plus mareee cu anumalutele din Winnie the pooch ,se face mare mare tam-tam la tv ca vor fi cele mai ieftine jucarii de pe piata la Carefour.
eu sunt racita raaaauu,stranut intruna imi curge nasul ,deja nici nu ma mai pot sterge cas iritata toata!sunt la servici am de lucru 

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
crissy77 spune:
Bine ai venit pe lume, Erica!
Soso, sanatate!
Lavi, te rog, cand ai timp, scrie reteta de ciuperci pe care ai facut-o cand ai avut musafiri prieteni din strainataturi
. Tin minte ca nu erau cu maioneza, sambata sfintim casa si tb sa fac ceva de post.
joy, nu stiu cat e somajul
, desi si pe noi ne paste etapa asta
. Am dat cautare pe net si cica www.iasiplus.ro/news/3/7407/Directorul AJOFM castiga lunar cat doi someri intr-un an.html" target="_blank">75% din s.de baza minim, adica 405 lei. Am citit printre randuri, probabil ma insel.
Cristina & Elise-Stefania
lavi02 spune:
Joy sa dea Domnul sa nu fie cazul! 
cristina pfuuuu... zau daca mai stiu!
Nu le facusem drob, asa-i? Oricum, ala e cu oua.
Nu-mi amintesc deloc din pacate.
ioana_77 spune:
Va puteti uita pe carrefour.ro sa vedeti ce jucarii au in oferta.
pumba, parca tu ma intrebai, scuze, da, pt diferitii moshi vroiam sa fac cumparaturi
corap spune:
he, he, ce MN, ca mai e si mos andrei pana atunci...
a, era clipul ala cu votez la tv si andrei zice : "si io votez"
ta-su: pe cine votezi?
andrei: pe anaisa ![]()
ma rog, ai mei o sa primeasca de MN carti (le-am cumparat deja), si de MC -ceea ce si-au dorit si au scris in scrisoarea catre MC - adica trotineta (fiecare trotineta lui
- asta a fost o dorinta indusa de ma-sa, care deja le cumparase) si andrei - o masinuta, anais - o papusica.
de sf andrei nu stiu... probabil tot carti (am luat o data carti pt copii de 600 de lei - am deja stoc
)
am si eu in sfarsit un copil fericit. e in al 100-lea cer ca nu mai doarme la gradinita, se trezeste fericit, se duce fericit, vine acasa fericit, imi povesteste cum a fost... imi pare rau ca nu mi-a zis de la inceput ca asta-i buba si de-aia plange la gradi si-i nemultumit. tre sa mai lucrez la "ïncrederea in mami &tati"
joy, cristinan 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri