Colectia de toamna-iarna 2005 (219)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Seara buna!

Cam pe diagonala am citit, caci doar ce-am ajuns de la mama. Tudor e bine acum,i-a trecut raceala de tot si azi am inceput si tratamentul pt nekk. De maine am sa-l duc iar la colectivizare ca sa mai culeaga oarece virusi. Eu sunt cobza in schimb.Sper sa nu-l reimbolnavesc.

Noki am inteles ca ai bufnitza cu ochi rosii. Daca inca nu e bine, o sa fie, ca asa vreau eu
Soso si tu cobza si eu cobza...hai c-o dau io pe tzambal, poate se sperie.
Cami la noi nu functioneaza nimic altceva decat trenurile. Deci de mos,de ziua-i,de craciun, de paste,de 1 iunie,de orice, trenuri. Are tot felul de trenuri si sine Thomas,dar cum aia au inventat sute de chestii,niciodata nu se termina oferta.
Cata imi zicea o mamica despre faptul ca, in popor se zice ca, acei copii care -s cuminti in primele zile la gradi, dupa cateva zile in care se dezmeticesc, plang 2 saptamani.Cei ce plang la inceput, se obosnuiesc mai rpd.Bia sper sa nu intre in vreuna din cele 2 categorii.
Mandy vesti proaste peste vesti proaste la tine.Imi pare rau.
Joy ma gandesc ca angajatorii lui Cristi ar putea tine cont de situatia familiala (mamica full time, 2 copii) si drept urmare nu vor face asa gafa. Tu faci si febra cand ingheti in pat?

Intrebare: Cu cat timp inaine sa implineasca 2/3 ani copilul, trebuie sa actionez pt reangajare. Si in fapt ce tb sa fac? Cerere catre fostul loc de munca si atat?

Mergi la inceput

Iulia,Rachel,Alex va doresc tot binele din lume si inca o bucatzica in plus, fericiri nenumarate cu bucurii asezonate, sanatate de fier si parinti multumiti. La multi ani!

Erica bun venit la intalnirea cu mama ta! Bun venit in lumea asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

sunt suparata rau fetelor Bia mea de cand a ajuns acasa a inceput sa planga ca ea nu mai vrea la gradi niciodata si asa a tinut-o pana a adormit.
Daca ieri i-am spus ca merg la servici ca sa ii cumpar rochitze si bomboane si jucarii...ca sa avem bani, azi mi-a spus ca nu mai vrea la gradi dar nu mai vrea nici cioco, rochitze si jucarii ...ca ea vrea sa stau eu cu ea asta ma spart, adica renunta la orice ii place numai sa stea cu mine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Leea daca ai sondat terenul si stiu ca te intorci nu e o data fixa, nu stiu dc scrie inlege. in mod sigur tre sa faci cerere cu subsemnata, doresc incetarea suspendarii contractului de munca incepand cu ziua urmatoare zilei de nastere a copilului.sunt obligati prin lege sa te tina 6 luni dupa ce vii din cic.

Joy n-am avut timp sa studiez legea, cred ca e 65% sin sal. brut,daca nu ? din minimul pe economie, caut acum pe un forum de legrislatie. in caz ca nu gasesc sigur itizic miine. ideea e ca nu primesti somaj dc iti dai tu demisia, trebuie sa fie suspendarea postului.

Mergi la inceput

Catutza nici ca tine, nici ca mine. fi-miu tot zice ca nu vrea cu mami, nu-mi spune ca ma iubeste, nu ma mingaie cand ii spun eu, si ii spun din toata inima.sa nu crezi ca sunt zgriptzu., nu-l lovesc.

Mergi la inceput

Joy ai PM.

Mergi la inceput

Miri multzam. Bine ca tre sa ma tina 6 luni, ca io ma asteptam ca dupa o saptamana sa-mi dea papucii. In fond ma gandesc ca ar putea face ceva de genul: te detasam la Bistrita, io nu vreau, iar ei ma zboara. Merge asa??!!
Io eram convinsa ca fii-tu s-a dat pe brazda, de-aia nici n-am mai intrebat de atitudinea lui fata de tine. Cred ca totusi e felul lui de a te pedepsi pt ca-i lipsesti din preajma.
Cata nu renunta. F f f multi copii plang. La T la cresa e un baietel venit din decembrie si si-acum plange.Dar daca acum faci ca ea, va sti sa exploateze asta.Si oricum ca-i acu, ca-i peste 1 an sau 7, tot va trebui sa o "colectivizezi" si implicit sa va "despartiti".Te imbratisez,poate,poate te mai linistesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Catutza draga, din pacate nu stiu ce sfat sa spun referitor la integrarea Biancai la gradi! Tare mi-e ca si noi ne vom confrunta cu aceleasi probleme!
Poate si ea se confrunta cu aceeasi problema ca si Andrei al Corapinei... zic si eu, adica poate nu-i place sa doarma acolo si e scimbarea prea mare pentru ea!
Am citit pe alte topicuri idei ale mamicilor, care spre exemplu una ii lasa copilului o poza cu ea sa o tina in buzunar si sa o priveasca cand i se face dor, asigurand-o intotdeuna ca va veni sa o ia dupa amiaza, o alta mamica ii lasa o "stampilutza" cu ruj pe mana sa stie ca "mami e mereu langa ea" ... chestii d-astea! Incearca si tu ! Bafta multa!
Oricum tot va trebui sa o duci la gradi, si cu cat amani momentul cu atat va fi mai greu !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Ai mei sunt amandoi pe jos, tac-su e controlorul gras care vine cu elicopterul sa-l trimita pe Thomas sa care vagonul cu oua.am ras de ma dor falcile de cat de bine intrase Sorin in pielea personajului.

EDIT
Leea am citit legea sapt trecuta dar nu mi-o amintesc,esti bine protejata cand te intorci din cic, o am salvata, ti-o trimit miine.acum normal ca nu-mi amintesc ce am citit.FI-MIU NICIODATA NU A FOST DEPENDENT DE MINE, CAND ERA MIC IL MAI LASAM PRIN VECINI, MAI UN CURS, MAI O COSMETICA, MAI O PIATA, NU PLANGEA DUPA MINE.
nu mai scriu din nou.

in alta ordine de idei, zi merci ca nu aveti metrou, ca noi mergem mereu cu metroul, sta cu ochii pe geam, daca e celalat in statie fugim sa-l prindem sa mergem in sens invers. ma simt cam Patrick Swar...cum il cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ina, ce bine ca ai mai intrat aici sa ne spui despre voi. Felicitari pentru alaptat!

catutza o sa ii ia ceva timp, pentru ca ea a fost asa de legata de tine si practic nu a stat cu alticineva. Dar o sa treaca. Nu stiu exact cum va luati la revedere acolo, dar poate daca ai putea sa ajungi cu vreo 15 minute mai devreme sa stai un pic acolo sa te joci cu ea si apoi sa pleci, ar ajuta. Adica o ajuti sa treaca mai usor de la un mediu la altul.

cadouri... eu mai rau decit Felicia. Noi nu i-am mai luat pina la urma nimic de ziua ei. In dimineata zilei ei, mi-am adus aminte ca aveam in dulap o cutiuta muzicala si asta a fost.
De Mos inca nu m-am gindit, dar imi iau notite de la voi.
Cit despre celalat mos, "Mos Craciunu' o sa-mi aduca o palarie cu floare." Dar ma gindesc serios si la un set de treunrui, ca-i plac mult.
Dar intrebati-i pe ei ce vor. O sa aveti surpriza ca stiu foarte bine ce vor.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput