Pepenasi de iulie-august 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

narcisa, ce mult imi plac pozele cu ingerasa ta!

de azi fac si eu filmulete
saptamana trecuta am cumparat camera video dar nu aveam card. in 10min imi aduce si cardul

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Cristina,stai linistita ca e abia inceputul.Si noi am bagat mici averi in jucarii cu fiecare ocazie pt Theo,mai ales de ziua ei si de Craciun.Are la jucarii de nu mai stiu unde sa le pun si tot zic ca le dau dar nu stiu cui.Si inca ii mai iau,pt ca asa sunt eu.Si ea cu ce crezi ca se juca? cu capace de la sticlele de plastic,cu lingurite de la inghetata,cu ambalaje de la diverse,su tot felul de porcarii nicidecum cu jucariile scumpe,care zac pe rafturi sau prin cutii.E greu sa ma abtin sa nu-i mai iauAcum mi-e groaza si cu Casian,ca e baiat deci trecem de la bucatarii si bebelusi la masinute,trenulete,machete,telecomenzi,etc.
Estrella, Maya sa se faca bine.

A,si stiu ce am de am trimis deja 3 mesaje intr-o sg zi.Luci a decis sa se lase de fumat.drept urmare,seara cand vine acasa,nu mai sta cu mine in bucatarie sa "punem tara la cale",ci isi face de lucru prin casa.Si eu nu am cu cine vb in timpul zilei;acum nu mai am nici seara

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mitzi, Moni modificat.
Legat de disuctii si de atm sunt de acord cu multe dintre fete ca e mai sanatoasa atm asta decat aia numai miere si lapte si vai ce scumpa esti vai ce dragutza zaharisisme din astea de ti se apleaca pai sa dezbatem subiecte sa discutam ca de aia suntem aici nu?
Acuma fara suparare ca nu ma refer la cineva anume da ma dispera efectiv stilul vine o fata si pune o inrebare deci cere o parere lumea ii raspunde si ea se supara si nici macar multumesc nu zici ca lumea s-a deranjat sa ii raspunda ca fara suparare again da ne luam si noi din timp sa raspundem la lume nu? Ca pot la fel de bine sa ignor si sa imi vad de ale mele. Na acuma nu incepeti toate cu tone de multumescuri da macar cat de cat sa se aprecieze ca lumea s-a deranjat sa iti dea un sfat o parere ca iti place sau nu asta e partea a doua da oricum mi se pare urat sa ignori cand lumea s-a deranjat sa iti raspunda. Na ca mi-am zis si eu oful repet nu ma refer la cineva anume dar de multe ori am vazut chestia asta chiar daca nu iti convine raspunsul zici ms x y si z ca miati raspuns nu? Ca asa e normal si civilizat. Mona subliniez nu m-am referit la tine ca pe urma ai sa zici ca asta la tine se referea, clar nu are nimic de a face cu tine. E ceva ce am observat eu chiar daca ma deranjeaza ca mi-a zis x ceva sau m-a contrazis nu m-am botosit sau enervat si am ignorat am zis ms dar fara suparare eu nus de acord cu tine ca asa e normal nu? Nu putem toate fi de acord cu toata lumea e logic. Gata am incheiat subiectul asta.
Asa legat de jucarii si eu sunt ca Alina cumpar tone si ma joc si eu cu ele. Is mai rau ca Ar cateodata, cumpar pt ca vreau sa aiba cu toate ca ne dau jucariile afara din casa si am cutii intregi si toata noi si bune, nu ma laud cu cate imi permit eu sau ceva, da daca pot prefer sa le iau chiar daca unele au mai putin succes ca altele.
Anka deci zici ca e bun mopul ala? Aici e 80 de lire mie mi s-a parut cam scump totusi 80 de lire si poate ma gandesc la covoare merge da la carpete nu prea cred ca are tot asa succes. Ca noi la etaj avem carpete in dormioare eu ma gandeam cu toate ca e scump da macar spala si curata tot sa luam un din www.vax.co.uk/shop/carpet-washers/Vax-V-125_All-Terrain" target="_blank">asta, e care spala carpete si hard floors cu apa calda si le si usuca pot sa spal si canapelele are accesorii speciale pt asta deci ma gandesc eu ca e bun. Mi-a placut ca are si recipiente separate de apa curata/murdara si chiar vezi cat de murdare erau carpetele podelele etc. Asta cu abur e f bun la curatat diverse dar eu am ala de la tapet care il pot folosi peste tot prin casa sa curat cu abur cu el am curata cuptorul, aragazul, faianta din bucatarie si daca am nevoie pe ala il folosesc.
Cristina eu si acuma fac asa la al doilea am haine de la Ari mai mult decat de ajuns da tot nu ma pot abtine sa ii mai cumpar la bebe cate ceva daca vad ceva fain care imi place mult.
Aaa si mi-am adus aminte cu arcuitul si a mea face asa de zici ca se rupe in doua de rostogolit inca nu se rostogoleste da se suceste de numa si isi da capul pe spate tare. Se tot intoarce pe o parte cand pe una cand pe alta mai mult pe dr da de rostogolit nu se rostogoleste inca.
In rest tin sa zic ca functioneaza metoda zisa de tantea health visitor referitor la papa lui Ari papa nu mult dar papa macar incearca oricum pt ea sunt chestii noi a papat f bine tocanitza cu legume si carnitza, cartofi pai la cuptor si carnitza de pui cu porumb si mazare in forma de stea si luna, aseara a papat orez cu legume si trei sferturi dintr-o chiftelutza deci ma declar multumita mai greu la pranz ca nu prea se omoara cu supa/ciorba si nici sandvisurile da o sa se invete ea si cu ele. Dim papa f bine cereale de tot felul am renuntat la laptele de pranz deci all in all merge bine.
Pt mine e o mare reusita trei zile a cam plans si a cam facut greva foamei da dupa a inceput sa isi dea drumul la papa. Deci Biri ca ma intreabi cum va fi sa stii ca la noi merge, Andreea asa e e buna metoda ca ziceai ca si tu ai aplicat-o.
Flo interesante inf alea de ieri am sa le caut sa le pun pe prijma pagina la linkuri.
Tre sa mai vad si eu poze ca is in urma rau de tot cu noutatile de la poze.
Camy tu esti ok? Cum e jobul ca nu ai mai zis nimica. Ms de complimente am uitat sa iti multumesc.
Cam atata mi-am adus aminte din ce am citit, revin mai pe dupa amiaza ca acusi tre sa ii dau papa lui Ari si sa le pun la somn.
Aaa legat de somn a mea de unde nu se trezea noaptea deloc acuma vad ca se trezeste si a inceput sa goleasca din ce in ce mai mult biberonul asa ca se pare tre sa trecem la 7 masuri cu toate ca nu tot timpul il scurge dar trei sferturi din timp ramane gol si ea inca trage.
Legat de branzica eu nu am facut niciodata ca nu stiu sa fac.
Legat de laptele nr 2 noi deja suntem la el ca la noi nr 2 e pt bebeii mai flamnzi pana la 6 luni dupa aia de la 6 luni in sus laptele are alta formula ca sa fie de completare pe langa papa solida si la noi ala e nr 3 si e bun pana la 12 luni dupa trecem la nr 4. Acuma ma tenteaza laptele ala de noapte nu stiu daca o fi numai o inventie de a lor sau daca chiar e cum zic ei as lua o cutie macar sa incerc sa vad ce si cum da si ala e de la 6 luni in sus deci mai asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Vorbeati de mersul la vot. eu nu ma duc, nu pt ca nu asa avea pe cine sa votez, ci pt ca votul meu oricum nu conteaza. In colegiile de care apartin (senat si camera) avem la fiecare 5 candidati. Cate 1 de la UDMR, si in rest celelalte partide. Pai daca si asa suntem putini pe aici si nu se inteleg sa aleaga un singur candidat sa avem si noi reprezentare in parlament..la ce sa merg la vot? Ca 10...impartim votul la 4 oameni, iar 100 dau la 1 singur. N-am nimic cu nimeni, sa nu intelegeti gresit, doar ca...asta se intampla aici. Asa a fost si la locale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Despre jucarii : si eu cred ca cele mai multe jucarii le cumparam sa ne facem noua placere. Eu nu prea i-am luat multe jucarii, dar asta nu inseamna ca nu are plin. Au avut grija bunicii si prietenii. De craciun insa sunt sigura ca nu o sa-i cumpar de UNA. Si nu din zgarcenie, dar va mai primi vre-o 5-6 de la apropiati, ceea e ce e deja prea mult.

Eu insa am alt pitic : cartile. Maya are deja vre-o 15. Carti normale, de povesti sau cu foi groase, pentru bebe, in care ne uitam amandoua si le adora. Azi o sa mergem sa luam una cu Mos Craciun :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Va multumesc mult fetelor!
Am mai citit pe net si intr-adevar dr. Stamate e recomndat ca fiind un bun ecografist. Am sa fac si restul analizelor tot acolo. Voi cum stiti, imi dau ei recipiente sterile sau le pot cumpara eu din farmacii?Ca stiu ca sunt unii care vor sa le folosesti pe ale lor ca sa fie siguri ca sunt sterile. Eu cand i-am mai facut Mayei mi s-a spus sa o spal bine cu apa si sapun, sa nu o sterg, sa nu ii recoltez in punguta ca nu ar fi sigur suta la suta ca e sterila recoltarea si al doilea jet e cel bun.
Un pediatru bun tot de acolo, imi puteti recomanda?

Inca ceva, voi le dati cereale in lapte celor mici? Daca da, atunci spuneti-mi si mie daca folositi tetine speciale, cate mese le dati si cand, su daca le puneti cereale din acelea cu lapte in continut in formula de lapte praf, sau doar cereale fara lapte?Noua ni le-a recomandat inca de pe-acum, chiar daca nu are 4 luni inca, din cauza ca a luat putin in greutate si ca nu prea vrea sa manance.

Va multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

fiecare mamica isi creste copilul asa cum stie ... nimeni nu poate sa faca totul ca la carte ... fiecare mamica are alte instincte care se mostenesc din generatii pt cresterea si educarea unui copil ... ca mai intervin pareri si mai citim carti asta nu cred ca modifica prea mult modul de educare ...
ma dau drept exemplu ... nasa lui Darius mi-a spus sa nu il invat leganat sa adoarma ca imi va fi ff greu cand creste mai mare ... dar de incepatoarea de mine nu am ascultat si ... seara la crizele de colici nu mai putea si imi leganam strunful....o zi seara, dupa care am inceput si dim = toata ziua ... acum ma chinui sa adoarma sincurel ... e mai greu dar poate o sa reusesc ...

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

andreea tu zici ca sotul tau se lasa de fumat dar eu chiar ACUM cobor pana jos sa-mi iau un pachet de tigari ca de vro saptamana nici nu pot dormi de pofta. nu stiu ce m-a apucat iar.... numai cu gandu la luleaua in bot sunt

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cu dormitul : nu adoarme singura. Adoarme sau la san, sau sugandu-mi degetul , ca suzeta nu vrea. Asta e, e drept ca nu m-am dat peste cap sa adoarma singura.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Hellou!!! Multumim tuturor de urari! La fel le dorim si noi Mariei, lui Filip, Marei si lui Gabriel! Si tuturor pepenasilor!
Am fost la vaccin ieri, a plans putin la intepatura, dar dupa ce l-a luat tati in brate s-a linistit. Febra nu a facut deloc. Raportam 5,900 kg si 61 cm, suntem mai finut asa, de felul nostru. Dar dr. a zis ca suntem bine, putem incepe deja diversificarea cu supica de legume.
Narcisaaa, ce printesa mumoasa ai tu acoloooo! Si tu ai o fatzuca de fetiscana in clasa a doispea!

Moaaama ce as zice cateva cuiva dar... ma abtin!!! Deocamdata...

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput