Pepenasi de iulie-august 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
kamelya spune:
estrella pot sa-ti zic de Medicover ca lucreaza cu laboratoarele Synevo... dar nu stiu ce preturi au ; iti pot spune de Medlife
la Medilfe analizele sunt gata in 3 zile lucratoare: sumar urina - 11 ron; urocultura - 20 ron daca iese vro infectie la urocultura se face antibiograma si atunci rezultatul iese in 5 zile lucratoare;vezi ca tre sa cumperi punguta urinara de la farmacie
Medic ecografist ptr copii este Dr STAMATE MIRCEA care mai lucreaza si la Budimex ; daca te duci la Medlife tre sa faci programare cu 2-3 saptamani inainte si ecografia renala costa 80 ron
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
M&M spune:
Anka,,,,
ce vis " misto "!!!! Amandaine?
?? Acu trebuie sa ma duc neaparat sa imi cumpar..deci, nu stiu ce e cu mine si, sincer e mai rau decat in sarcina...

Asa si ca tot suntem in pline discutii si contradictii, propun si eu o noua tema:
Cat de multe jucarii ati cumpara copiilor?? Ati cumpara chiar daca nu are nevoie chiar de atat de multe jucarii ???!!!
Sa va spun de unde mi-a venit ideea cu aceasta tema: acum 3 zile eram cu Mihaita in sufragerie , tocmai ii cumparasem sotului o camasa si o despachetam...Ei bine, Mihaiata foarte atent ...s-a uitat tare insistent la punga si pana nu i-am dat-o sa se joace cu ea nu m-a lasat in pace,,,tot scancea...a fost extrem de fericit cand a tinut-o in manute, a inceput s-ao smotoceasca , sa o intoarca pe toate partile, cred ca s-a jucat vreo 20 de min, ceea ce nu face cu jucariile pe care i le-am cumaprat...
Na , acum stiu suntem proaspete mamici( mai ales cele care suntem la primul bebe ) si avem tendinta ( cul putin la mine asa e, uneori) de a pune copilul mai presus de orice si am tendinta de a da banii pe multe lucrusoare care sincer nu ii trebuiesc sau cum i-am cumaparat hainutel pe care nu le-a purtat niciodata sau doar o data...
NU stiu cat de explicita am fost..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Mitzi76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kamelya Neata Mitzi te-au sunat ei sa te duci sa iei banii pe trusou? eu tot in sectorul 4 stau si inca nu m-au sunat sa ma duc sa ridic banii,cand am fost in septembrie de am depus CIC am intrebat si de trusou si mi-au spus ca pe iulie s-au dat banii si ca am lasat nr de tel gresit si am facut o alta programare si nici pana acum nu m-au sunat ma duc sa citesc din urma buburuza mea de Daria 14.07.2008 |
Da, am fost sunata saptamana trecuta, caci asa mi-au zis, sa astept telefon.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
bufi spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
fetelor trb sa facem vaccinuri de 4 luni, care sunt astea?
la 2 luni am facut infarix hexa si prevenar
merci
bufi
Alina Maria spune:
Scriu repede ca trebuie sa ma pregatesc sa plec.
Eu sunt extrem de exagerata la jucarii am fost la primul copil si sunt la al doilea , de exemplu desi au f.f.f. multe de am dus si in pod am cumparat pt. mos nicolae de peste 150 euro cadouri jocuri si jucarii .
O sa mai duc si in Romania din ele ca sunt toate f. frumos pastrate de zici ca-s noi , si da Mandy se juca mai mult cu pungi una alta decat cu jucarele , dar imi fac eu damblaua ca eu nu am avut .
Mie imi place sa ma joc cu jucarii cu fata si atunci se joaca si ea singura mai greut . Sa nu radeti mie chiar imi place sa ma joc de adevaratelea .
Marina_1609 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui estrella80 Buna! Mai fetelor, din pacate, eu nu am mai citi din urma de foarte mult timp desi mi-as fi dorit. Maya mea e din nou capricioasa la mancare, nu depaseste 550-600 ml de laptic, mananca dupa o ora de rugaminti, de luat in greuatate daca va lua 600gr in luna asta... Imi este frica sa nu ii revenit infectia urinara cu klebsiella. Am si eu o mare rugaminte la cele dintre voi care ati fost, cunoasteti si imi puteti recomanda urmatoarele: [/green 1. Am fost la dr. Stanciu de la Budimex cu ea si mi-a dat de facut un sumar de urina, urocultura si o ecografie renala la medicover sau Medlife? Voi pe care o recomandati, de care ati auzit mai de bine? 2. Ecografia renala, ati auzit de vreun doctor bun pe asa ceva? Sau de un pediatru bun? As mai vrea dupa ce fac aceste analize sa o mai vada si alt medic. [green]] Va rog mult de tot, daca aveti ceva informatii sa imi spuneti si mie, de citit pe net am mai citit, dar nu am timp suficient sa stau sa caut sa vad, timpul ma preseaza, intrucat trebiie sa i le fac cat mai repede si in plus, m-as simti mai bine si as avea mai multa incredere daca vreuna din voi mi-ar recomanda!!! Va multumesc anticipat! Estrella mamica de Maya-Elena(27.07.2008) |
am vrut sa-ti spun ce si cum dar vad ca deja ti-a raspuns kamelya
deci, eu consider ca e mai bine la medlife, la medicover de multe ori s-a dat gres cu analizele, deci acolo nu m-as duce. un alt avantaj este ca poti vedea rezultatele online. iti vor da un cod si dupa cateva zile accesezi pagina lor, bagi cnp, cod si vezi rezultatele analizelor. tot la Medlife este ecografist de copii, dr. Stamate care noua ne-a facut o impresie foarte buna
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08POZE
Copil crescut din suc de morcovi
Violeta_m_tm spune:
Narcisa ce faina-i poza in care Anais este costumata in ingeras, super.
ingerasul mic
Tecky ce paltonas frumos are Ana Raluca.
M-am uital la pozele pepenasilor si sunt superbi toti, fiecare are ceva special, eu sunt intrabostita de toti bebelusii.
Mitzi76 spune:
La mine s-a umplut casa de jucarii fara sa bag de seama. Am strans nu stiu cate cosuri de plastic si cand le varsa pe toateeeeee.... Am dat deja cateva sute la ghena, stricate sau nu.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
the_andreea spune:
Mda,revin si eu,nu stiu ce am 
Drept pedeapsa ca mi-am permis puiul de depresie m-am apucat de am facut ordine in dulap,lucru pe care de altfel il urasc.
Maria, Filip, Nicholas, Mara si Gabriel Ionut!
Ile,
.
Legat de adormitul bb-ului seara nu avem nicio pr,baie,masaj,papat si somn,nici nu scoate aerul
.In schimb,ziua imi vine sa-l duc la gunoi.Maraie,urla mai bine zis, cate 45 min numai ca sa doarma 20-30 min.Si eu,ca mama de naturata ce sunt,nu il legan,incerc sa-l mai mangai,ii dau suzeta de 20 de ori,ma enervez si ii pun manusi (ca isi scoate suzeta si o arunca printre gratii intre paturi
).Printre piticii mei cu" asa nu" se numara si leganatul.Si mai avem un big problem:seara dupa 7 nu ne mai intelegem in nici un fel cu el,e supar,ultra marait,vrea numai in brate si nici asa,asta pana cand il bag in apa,ca apoi trec toate ca prin minune.
Si sa va spun ce a facut "studenta" mea in devenire :s-a apucat sa-i scrie mosului o scrisoare cu ce cadouri vrea;si a prins catalogul de la Carrefour si s-a apucat sa copieze numele tutror dihaniilor de plus de acolo(nu va spun ce dimensiuni si ce preturi au
).Si cum nu stie bine sa citeasca,incurca "l" mic cu "I" mare si "a" mic cu "d".Deci la animalutele alea "Fur Real" i-a iesit "Fur REDI" :))
E o dulce
dar o sa fie cam dezamagita ca nimic de pe lista aia nu-i convine lui mami ![]()
la toata lumea
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
M&M spune:
Ile, la noi e simplu cu adormitu...dupa baita, vrea sa pape si, uneori e asa obosit incat adoarme cu biberonul in gura, daca nu adoarme in timp ce mamanca il pun la el in patut , ii dau drumul la carusel si cred ca in 5-10 min adoarme, dupa ce " se cearta " cu caruselul...
AlinaM, multumesc de rapuns...
Estrella, si eu tot Medlife-ul ti l-as recomanda. Dr Stamate este un adevarat profesionist...
Violeta(Tm), 
ma duc sa imi rezolv treburile..desi , am o logoree azi...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Maya-Elena(27.07.2008)