Pepenasi de iulie-august 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
ileanna spune:
Aha si sa nu uit
Kimmy ce mai faci pui??? E mai ok la tine acolo?
Pica si Didi la multi ani fete minunate ce sunteti!!!
the_andreea te admir pentru "bebeul de student", cred ca a fost o perioada extrem de grea dar de care va amintiti cu placere ... ceva f f f special. Sa stii sa si eu pot gasi o lista enorma de chestii pt care ma pot numi "mama denaturata". Si sigur ca am multe pe care sa mi le reprosez, multe mult mai grave decat tine sau altcineva. Nu mi-e frica sa le zic si nu mi-e frica ca voi primi critici. Dupa cum am spus ... numa io sunt in papucii mei. De criticat e usor, oricine poa' s-o faca. In acelasi timp, nu sunt aici ca sa fie lumea de acord cu mine. Desi imi place cand e
.
ariadno hauleoooooo
Moama sa vezi ce dansu' indienilor iese aici.
Uoffff
Hai mah sa ne dam voie sa ne exprimam liber ... verde ...
vicky 
![]()
Adormit bebelu' seara - ca tot a adus vb Anna. Voi cum faceti??? Al meu nu adoarme singur. Dupa ultimul bibe imi ia in medie 45 de min sa il adorm: in bratze, leganat pe perna, uscator de par etc etc. Bine, acuma cred ca si el ma simte ca ma apuca nerabdarea si vreau musai sa doarma pt ca stiu ca mi se apropie adevaratul time off (k frec menta pana pe la 1 noaptea). Nu cred ca procedez bine si prea il presez sa se culce ....
VOI CUM FACETI????
Va dau voie si va invit sa o facetzi pe desteptele ... sa ma punetzi la coltz si etc ...
![]()
oanasm spune:
mno...salutare natziune!
bravos pt bebeii ce se intorc si cei cu dintzisori! 
si la multi ani sarbatoritilor de azi...mamici si pepenasi! 
xeno tu dai in depresie..sau ce!? aa...bravo fata pt premiu! n-am vazut emisunea aia la euforia...da' nishte poze nu ne pui!?aa..a nesct alexa!! sau stii deja!?
ariadna hehe..asa cuscra rea de gura mi-am gasit!?
apoi te tzuc ....ca si io-s mai spurcata uneori (numa' inca nu m-am aratat
)
...mai vroiam ceva...aaa....bubitele ne-au cam trecut...am trecut pe mustela stelatopia si situatia se amelioreaza vizibil...nu i-am dat pan' la urma cu crema aia cu cortizon...didi, sun voi cum stati cu pielicica!?
gasca "certareata"
aa..anka
..na apoi baga leg magic sa revina visu' in varianta sotzu se da la tine care ai 60de kile
mno..ne pregatim de iesire..
edit: ile
Oana
de
Raul
iul-aug2008 spune:
multzumim mult de urari,azi cica stam acasa,sper sa fie asha
am sa-i fac filmuletz Mariei,sa vad dc imi iese
estrella80 spune:
Buna!
Mai fetelor, din pacate, eu nu am mai citi din urma de foarte mult timp desi mi-as fi dorit. Maya mea e din nou capricioasa la mancare, nu depaseste 550-600 ml de laptic, mananca dupa o ora de rugaminti, de luat in greuatate daca va lua 600gr in luna asta... Imi este frica sa nu ii revenit infectia urinara cu klebsiella.
Am si eu o mare rugaminte la cele dintre voi care ati fost, cunoasteti si imi puteti recomanda urmatoarele:
[/green 1. Am fost la dr. Stanciu de la Budimex cu ea si mi-a dat de facut un sumar de urina, urocultura si o ecografie renala la medicover sau Medlife? Voi pe care o recomandati, de care ati auzit mai de bine?
2. Ecografia renala, ati auzit de vreun doctor bun pe asa ceva?
Sau de un pediatru bun? As mai vrea dupa ce fac aceste analize sa o mai vada si alt medic.
[green]]
Va rog mult de tot, daca aveti ceva informatii sa imi spuneti si mie, de citit pe net am mai citit, dar nu am timp suficient sa stau sa caut sa vad, timpul ma preseaza, intrucat trebiie sa i le fac cat mai repede si in plus, m-as simti mai bine si as avea mai multa incredere daca vreuna din voi mi-ar recomanda!!!
Va multumesc anticipat!
a.cicel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna Adormit bebelu' seara - ca tot a adus vb Anna. Voi cum faceti??? Al meu nu adoarme singur. Dupa ultimul bibe imi ia in medie 45 de min sa il adorm: in bratze, leganat pe perna, uscator de par etc etc. Bine, acuma cred ca si el ma simte ca ma apuca nerabdarea si vreau musai sa doarma pt ca stiu ca mi se apropie adevaratul time off (k frec menta pana pe la 1 noaptea). Nu cred ca procedez bine si prea il presez sa se culce .... VOI CUM FACETI???? Va dau voie si va invit sa o facetzi pe desteptele ... sa ma punetzi la coltz si etc ... |
Hai ca o fac eu pe "desteapta"
N-a ca am facut pe "desteapta".
M&M spune:
..si eu in zona...
intru repede ca sutn prinsa intr-o mie de chestii deodata( tipic mie
)
Mona,
...pentru mine esti o mama eroina!!!...Eu cred ca fiecare mama are acel instinct necesar pentru a-si creste copilasii asa cum trebuie..
Anka, eu NU ma duc la vot!!! M-am saturat de promisiuni...
Oricum, tot pentru ei isi fac legi ..
Iza, felicitari pentru primul dintisor al Timeei!!!
Narci,
ce scumpa si ce muuult seamana cu tine Anais!!!
Am fugit...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
AnnaBaby spune:
Ile vad ca si tu folosesti des uscatorul pe post de "calmant" pt bebe, ma bucur sa vad ca nu sunt singura
Mie mi se pare foarte stresant zgomotul dar se pare ca ei ii place, cel putin seara la culcare, cat e in perioada de somn iepuresc, musai sa bazaie langa ea, ca altfel se smiorcaie...dupa ce adoarme bustean pot sa-l opresc. Si ma tot gandesc ca nu-i bine, sa-i tot bazaie chestia aia langa ea, si il asez mai la distanta, dar daca indraznesc sa-l opresc inainte ca ea sa doarma profund, big mistake! asta este...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
Violeta_m_tm spune:
Nu stiu ce s-a intamplat cu fetele dragute care eram la odisee, care ne spuneam parerea intr-un fel in care sa nu jignim pe nimeni. Eu sunt de acord sa spunem ce gandim dar sa o facem in asa fel incat sa nu fim rautacioase, sa nu creem polemici, nu stiu, dar noi intram aici sa cerem sfaturi sa invatam de la voi cele care aveti mai multa experienta, nu sa fim criticate. Iar situatia lui Mona si al lui Cris este mai delicata, toate stim prin cate a trebuit sa treaca Mona, cat de mult a suferit Cris din cauza absentei mamei lui din timpul sarcinii, si apoi din cauza ca a fost bolnava si nu a putut sa se ocupe de el. Este normal sa aibe probleme de comportament, si DA Mona cauta in noi un sprijin, sa ii dam un sfat, sa o ajutam sa treaca peste aceste mom dificile, nu sa o criticam si sa ii spunem ca ea este de vina pt comportamentul lui Cris, ea stie asta.
gallyb spune:
ESTRELLA eu i-am facut urocultura la Medicover acu o sapt. am luat pungute speciale din farmacie si i-am recoltat eu singura acasa. Important este sa speli bine inainte si sa dezinfevtezi. Eu am spalat bine, dupa care am dat cu betadina, am sters-o cu comprese sterile, am lasat un pic sa se usuce si i-am aplicat punguta. La noi a iesit negativ. I-am facut deoarece ea mananca foarte putin.
Xenia (9.07.2008)
Didi81 spune:
La multe lunite pentru sarbatoritele zilei: Maria, Filip, Nicholas, Mara si Gabriel Ionut! 
Anka, nici eu nu cred ca ma voi duce la vot, pe acelasi rationament - oricum asi vota tot nasol va fi, asa ca nu vreau sa ii fac o favoare niciunui candidat
. Si de obicei eram foarte pro-vot!
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg