Pepenasi de iulie-august 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

NARCI - am avut DOO! Acuma mai am una, ca totusi de azi repun in functiune LegMagicul... Din mai multe considerente:
- Eliza e la gradi de azi, deci pot sa ma ocup
- am dat bani pe el si nu as vrea sa ii consider aruncati pe fereastra
- trebuie totusi sa dau niste kile jos, iar diete nu pot sa tin nene...

Nu stiu ce e cu poftele astea pe capul meu, ca de fel nu mananc dulciuri... Adica mananc asa, rezonabil, o felie de cozonac de Craciun, mai fac o prajitura daca avem musafiri, un tort de aniversari... Cam atata....

GINI - te intrebam de fier pentru ca si mie mi-a zis sa ii dau de la 5 luni, dar parca nu imi e la indemana sa ii dau daca nu reiese ca ar avea vreun lips cat de mic... Ce e drept, vad ca pe sticluta scrie ca se da si "profilactic", dar...
Eu am asa... un "dinte" impotriva siroapelor astora... Tzoc poc iti recomanda "preventiv" fel si fel de chestii...
Pai am ajuns sa am un ditamai ritualul... Imi rezerv 10 minute ca sa picur picaturi si sa bag cu seringa gradata siroape... De imunizare, de fixare, acuma fier... Nu i-am dat si Sanasolul ala... ca il mai adaugam si pe ala...

XENA - aveti mergator??? Ce fata mare ai!! Mereu uit
Noi am luat un "walker" de-ala multifunctional, cu masuta de activitati... sa vedem cum o va interesa... Dar parca vad ca mai mult o va interesa pe Eliza....

Ia uite-o dom'le pe ARIADNA Ia mai ziceti fetelor cate o acreala.. ca nu se stie cine mai apare din umbra Ca noi le dam disparute pe cate unele,.. si cand colo ele au nevoie doar de o provocare

SYBILLE - mult succes cu Vladi! Sunt sigura ca in cel mai scurt timp veti recupera!

CAPRI - ne alaturam cu aspiratorul, aspiratorului vostru... Pana acuma Eliza era aia mucioasa. Acuma este Erika...
Sa stii ca si maica-mea s-a pensionat la cerere, la ea era invers... Avea varsta dar nu avea vechimea completa. Ii lipsesc 8 luni... Intr-un timp ne gandeam sa ii faca un unchi contract pe firma lui, ca sa platim taxele si sa completeze vechimea, dar dupa un calcul simplu am vazut ca e mai pagubos sa procedezi asa... Si pana la urma, cel mai important era sa fie mama linistita... Atlfel nu stiu cat mai suporta presiunea de la serviciu...

KIMMY - dinti?

ANDREEA - da mai, ai tu un pui de depresie... Vezi ca era butoiul ocupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
alinamersi de cafea ... eu am 2 la activ de cand , observ ca aveti spor noapte la scris

nu prea intru seara sa scriu/ citesc mesaje deoarece vine sotul, trebuie sa papam, avem program de alintat baiatul, baitza, discutii despre ce am facut azi si apoi el adorme si eu mai raman cu Darius... are un servici fff stresant si de aceea nu prea se implica... numai in week-end sta cu noi de dimineata pina seara, dar in rest... cade la somn inaintea lui Darius.

azi avem programare la doctor , sa vedem ce ne spune,
mamici... cerealele de la 4 luni care se pun in laptic le dati cu biberonul sau cu lingurita?

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Moamaaaa, v-am ajuns din urma cu cititul, nu-mi vine sa cred ...

Bubu si ana_a dieta mea nu contine banane, cartofi si mazare. Am incercat ca toate sa fie din gama cat mai sarace caloric ... brabza slaba etc. Am tinut-o cam 1 luna juma cu 2 pauze de cate 1 saptamana in care am bagat mancare normala (una la botez si alta cand nu mai puteam de stres si nu am mai fost capabila sa mananc la program). Am dat jos cam 8 kg ca 2 s-au dus natural inainte de dieta.

Atmosfera de aici. Eu zic ca da ... este o atmosfera mai acida de multe ori ... sunt exprimari un picutz mai rautacioase uneori. Si in situatiile astea sufera fetele sensibiloase, cele care au frustrari, cele care isi doresc aprobarea tuturor si sa fie tinute de mana si compatimite in loc sa primeasca pareri (bune sau proaste), sfaturi (bune sau proaste). Io una zic SO WHAT??? Mie imi place atmosfera asta, consider ca nu trebe sa calcam pe oo si putem sa fim libere in natura (pana una alta nimeni nu a jignit pe nimeni si nu a dat in cap nimanui, hai sa fim serioase). Este o atmosfera din care uneori ies conflicte dar ... este o atmosfera autentica si conflictele pot fi bune si constructive, mai mult decat sa ne tzinem in brate ca disperatele. Stiu atmosfera de la mai iunie ... DA ... este cu totul altfel, fetele sunt mai suave si mai blande, mai grijulii. Ei na! Noi suntem mai demente, mai acide, mai rele de gura. Asa suntem noi si mie imi place cum suntem, ele au farmecul lor si noi pe al nostru. Exista pro shi cons si la ele si la noi. Totul e sa te axezi pe partea buna. Mie nu mi-e frica sa zic ceva shi pana la urma abia astept pareri contra. Daca toata lumea ar fi de acord cu mine, de ce naiba mai scriu??? Ca sa zica totzi in cor "daaaaaaaaaa, ce fomeie inteleapta"??? Pai inseamna ca ies la fel de tuta cum am intrat .

Xenutz miiiiiiiiiiii de felicitari pt premiu, il meriti. Fata mea tu esti o femeie senzationala. E adevarat ca esti intr-un carusel nebunesc si nu mi se pare anormal sa mai cedezi din cand in cand. Totusi ai grija sa nu-ti depasesti limitele pt ca esti tu un supraom da' ... tot om esti.
Shi nu-ti fa griji ca te judeca cineva pt ceva aici. Si daca te judeca SO WHAT??? Crezi ca e cineva in pielea ta sa poata sa judece? No way. Da' stai calm ca nu te judeca nimeni, eu una m-am obisnuit ca tu esti o tipa absolut speciala si ai FELUL TAU de a face lucrurile. Este un ... altfel de fel si pentru tine este pur si simplu potrivit.

Siby imi pare tare rau de probleme si tin pumnii ...

Pus pe olita si alte chestii. Nici eu nu vreau sa grabesc copilul shi nu vreau sa fiu nici comoda (deshi SUNT!!! ca persoana shi in general). O sa am de luptat cu soacra-mea care vrea sa il pun pe olita de la 7 luni. Activitati: mi se par ok atata timp cat copilul este implicat in ele si ii place iara nu ca sa aiba maman cupil destept sa aibe ce sa inshire la rubedenii. Altfel cred ca sunt ok aceste activitati ... decat sa stea copilul sa se uite la teveu sau calc sau similar.

Asha. O sa scriu mai rar cred pt ca saptamana asta e bunicutza mea la mine si tot de saptamana asta mi-am tras bona. Shi daca are cine ma schimba cu cupilu ev ident ca ma implic in diverse activitati si nu prea mai stau la calc. Cand eram cu un ochi la copil mereu, sigur ca nu ma apucam de mare lucru si eram si cu un ochi la calc.
Cu bona ... uffff ... imi vine sa-i zmulg copilul din brate in fiecare secunda, nu ca ar fi o pb cu ea da ... nimeni nu e suficient de bun sa puie mana pe copilul meu . Nimeni nu stie ce sa-i faca la fel de bine offffffffff ca nu-i bine nicicum (nici singura cu copilul 24 din 24 si nici sa puie cineva strain mana pe el).

Pup iu

Auzi madam Biri unde iashti??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Am uitat sa raspund unei fete care intreba ce fac cu Rayan , ei bine eu am inceput lucrul pe 8 septembrie , deci lucrez deja de 2 luni jumate iar Rayan are 5 luni implinite luni , la mine e bine ca lucrez doar 5 ore pe zi de la 12.30 pana la 17.30 , mandy si Rayan merg la camin impreuna el la grupa de bb. si mandy la grupa de maricei .
De cateva zile Ryan mananca cam putin , o fii de la raceala , sper sa isi revina , nu mananca nici 100 la masa si desigur ii e foame pest , 2, 3 ore . Oare cum sa fac sa pape iar bine ?
O intrebare importanta :
care v-ati pus sterilet sau care ati avut , cum e ?

Mergi la inceput

De fapt eu intrasem sa va zic cum e cu mopul... Ca daca tot am visat "frumos", dupa ce am baut cafeaua m-am apucat sa dau cu mopu'

Sa stiti ca mie imi place... Ieri am avut zi de curatenie, deci mochetele erau curate si fara scame/firimituri...
Candva, in vremurile bune pe cand aveam si timp liber.... mai periam mochetele. Imi placea sa le "improspatez" aspectul, le ciufuleam cu peria si mirosea frumos. Acum nu mai pot face asa ceva.
Buuuunnnn
Cred ca aburul ala fierbinte isi face treaba, ca mocheta arata mai "colorata", ciufulita asa cum va zic, si cred ca a mai scos si mirosul de praf din ea, ca se simtea in atmosfera, iar acuma am aerisit frumos si e ok
Mocheta nu s-a udat exagerat. Adica na, nu insisti cu disperare intr-un loc.
Cred ca in juma' de ora era perfect uscata.
Se manevreaza foarte usor chestia asta... surprinzator de usor...
Cu stupoare am observat ca acel cap rotativ nu e bullshit cum sunt de obicei gadgeturile astea la care se face reclama. Pe bune, chiar se roteste de-adevaratelea, asa ca am mers usor pe langa sifonier, pat, etc...
Am dat deocamdata la Eliza, unde mocheta este bej si era curata, in afara de doua dungi trasate cu carioca, una roz si una albastra Si uite ca laveta aia triunghiulara a iesit cam "ponosita"... Ma dadeam mare ca la Eliza e cea mai curata mocheta...
Desigur, carioca e tot acolo....
Pe hol, lasasem intentionat niste biscuite molfait de un nepotel, adica pustiului, balos peste masura, ii cazuse din gura picurand, asa, intelegeti ce zic eu aici? Am insistat ceva, ca biscuitul uscat era acolo din august, dar s-a curatat!
Laveta am spalat-o usor, cu mana, si am bagat-o la stros la masina.
Bine ca nu am cumparat si lavete in plus (mai costa 65-75 de lei, un set de 2), ca mi-am dat seama ca se pot cu usurinta confectiona dintr-un prosop GROS, da' gros.

Cam asta este experienta mea pentru moment. O sa perseverez... Cred ca daca fac operatiunea asta o data la doua saptamani este mai mult decat suficient. Si o sa vad pe talpile sosetelor copiilor la un moment dat...

Aaaa... si o chestie... normal ca nu face zgomot dracia asta. Adica na, face zgomot asa cum iese aburul, dar nu e ca aspiratorul... deci poti da la 12 noaptea si apoi sa te culci ca dimineata gasesti uscat
Ma duc sa dau si in restul casei.

Mergi la inceput

Alina, eu am avut sterilet intre Eliza si Erika. Ca sa zic... e o mare inventie! Eu cam uitam sa iau pilula... Cu steriletul nu te mai doare capul.
Nu e dragut momentul montarii dar nici nu mori de durere, e doar ca o intepatura, cam asa...
Nu e dragut nici momentul extragerii, dar e ceva mai dragut decat ala al montarii....
Firele alea nu deranjeaza. Ma rog, pe mine ma stresau asa, ca idee, ca le simteam daca ma apucam sa "cercetez" interiorul. Barbatu-miu habar n-ar fi avut ca sunt acolo daca nu il intrebam eu de ele. Mi s-a parut straniu sa nu le mai simt, dupa ce am renuntat la sterilet...
L-am avut 4 ani fix, iar dupa ce l-am scos, dr mi-a zis sa stau o luna si apoi sa ma apuc de bebedoi, ceea ce am si facut, iar dupa 9 luni aparea Erika...
Acuma... trebuie sa te decizi la model... Acuma sunt astea... "inerte", care cica sunt mai bengoase...
Inca nu am studiat oferta.
Un lucru e cert... imi trebuie o metoda comoda... dupa ce termin folia asta de pilule...
Urasc prezervativele, plasturi nu pun, injectii nu fac, pilula nu as mai prea vrea (nu neaparat din cauza hormonilor, cat pentru ca le uit...), asa ca s-ar putea sa raman la sterilet... Unul ne-hormonal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anka, Maya are un patutz un pic mai mare : 70/140, care o sa o tina mult si bine, ca se transforma in pat. HAbar nu am pana la cate kg e :)))), dar am bagat intai un picior sa vad daca tine, apoi pe celalalt, si a tinut .

Ile, imi era dor de tine .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Narci multumim de aprecieri! Nenea de la poza este domnul Sun, si poza e de la intalnirea noastra de cand au trecut ei prin Bacau.

Deci, experimentul meu de noaptea trecuta a reusit, adica am dormit si eu ceva mai bine, nu m-am mai trezit la fiecare foiala a Ioanei, doar cand a inceput sa se smiorcaie pt papa pe la 3, si apoi dimineata pe la 7 din nou, cand mi-a dat si trezirea... In concluzie vom repeta metoda pana cand voi hotari ca e ok sa-i mut patutul in sufragerie si voi putea si eu sa ma lafai in patul meu preferat...ca pe canapea nu prea imi place...chiar ma gandeam si radeam in sinea mea cum sta patul ala matrimonial gol in dormitor ca am dat noi bir cu fugitii de acolo

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

MARIA, FILIP, NICHOLAS, MARA, GABRIEL IONUT !!!

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Mda, another happy day for me!

Mona Eu una nu m-am bagat in discutia despre fiul tau, dar iti zic acum una. In majoritatea mesajelor tale despre Cris, sotul tau etc. tu NUMAI lucruri negative ai de spus! Apai, fata draga, daca iti doresti ca noi sa facem "awwww" "vai saraca de tine" de fiecare data, zii. Si cum stiu fetele cat is de dulci, probabil ca o vor face si pe asta! Dar asa cum scrii tu, da, reiese un comportament cu probleme la acest copil! Desi eu cred ca nu are nevoie de psiholog, ci de o mama care sa stie sa puna si sa impuna limite. Se pare ca intre voi doi, el e seful, nu tu! Si asta are consecintele pe care le observi. Copilul tau nu are activitati creative, doarme cu tine, e legat si dependent de atentia ta, e super sufocat de dragostea ta, s-a obisnuit asa, si acum cand trebuie sa imparti, pentru ca NU te respecta, face urat! Eu n-am sa fiu dulce si eleganta, zilele astea oricum am destule pe cap si energia mea pozitiva e in alt loc, si am sa-ti spun: TU esti singura vinovata pentru felul in care este Cris, TU vei creea un adult violent si neadaptat daca nu faci ceva acum sa indrepti situatia! Asa ca, injura-ma daca vrei, ignora-ma la fel cum faci si cu celelalte fete, care de altfel tin la tine si vor sa te ajute...chiar nu imi pasa, dar TREZESTE-TE!!!!

Maiytrei Iubita, eu nu am sa fiu ce nu sunt! Vehementa, rea, dura daca asta simt ca trebuie, dulce, saritoare si plina de sfaturi daca e nevoie. Sunt genul de om care merge pe ideea "what you see is what you get" Nu-ti place de mine, fair enough, iti place...ei, atunci castigi un prieten adevarat. Asta e...Nu am sa ma schimb, pentru ca nu vreau. Si iar repet ceea ce am zis mai sus...imi rezerv dreptul de a fi asa cum vrea muschiul meu...ok?

Asa, ma duc inapoi la caii mei...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput