Pepenasi de iulie-august 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Intr-adevar nu era febra la fie-mea,sau poate un picut,pentru ca ieri i-a iesit primul dintisor
In plus de cand am fost la mama,se intoarce de pe spate pe burta,din ce in ce mai des,azi vad ca de cate ori o pun pe spate,ca pe burta se agita si plange,imediat o vad iar pe burta.
Imi pare tare rau ca nu am sa citesc din urma,pentru ca sunt in urma cu 2 capitole,voi scrieti foarte mult,eu citesc incet,rumeg tot,asa ca veci nu va ajung din urma sa fiu in rand cu voi la povesti.
Va pupicesc,si fug s-o intorc
Revin

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata

In urma cu vreo 3 ani intrasem intr-un magazin cu firma frumoasa (nu spui care, sa nu fie reclama), cu articole de copii. O pereche de ciorapei lungi era intre 10 si 15 euro si mi s-au parut extrem de scumpi asa ca am cumparat din alta parte la mai putin de jumatate de pret.
De atunci nu am mai fost in acel magazin, considerandu-l mult prea scump.
Ei bine, daca 10 sau 15 euro e mult, cum vi se pare pretul de... 36 de euro pentru un dres de fetite??? Evident, in Bucuresti, la un magazin similar!
Deci eu m-am convins definitiv si irevocabil... in tara asta, majoritatea NU SUNT SANATOSI la cap! Noroc ca ne-am adunat noi, exceptiile, pe DC

Asa ca intrebarea zilei - mai fetele, mergeti la vot??? Ca e pentru prima data in viata mea de om revoltat cand sunt CONVINSA ca ceea ce as alege nu ar conta, in ciuda reclamei de la TeVe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

LA MULTI ANI MARIA, NICHOLAS, FILIP, GABRIEL SI MARA! SA CRESTETI MARI, SANATOSI, VOIOSI

capri

ariadnabr io n-arunc cu rosii ca nu e genul meu...insa nu mai fiti fetili asa vehemente...exista mii de feluri de a imparti pareri si opinii...

anka io nu merg la vot. anu asta fac pauza

kimmy felicitari pt dintisor is asa de dulci cand rad asa stirb si cu un singur dintisor

io nu ma duc azi la examen. bona are program pana la 4 iar ma atre sa ajunga la sedinta cu parintii la sor-mea. asa ca voi merge alta data cu alta grupa/ serie.

o zi faina

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

VICKY - si eu citeam recent despre proteinele din laptele de vaca. Aici a inceput sa se recomande laptele de crestere tocmai pentru ca are jumatate din proteinele din laptele de vaca dar este imbogatit in vitamine, iod, fier, calciu si vitamina D...
Nene da' ce pat are Maya? Ca pe al nostru scrie ca tine fara probleme pana la 18 kile!

Sa va zic ce am patit... Pe la 4 dimineata a venit Eliza peste noi, probabil o fi visat ceva... iar eu care eram cam chiauna si nu o mai iau cu usurinta in brate, am lasat-o in pace si m-am dus eu la ea in pat, unde m-am instalat comod si am tras plapuma pana la nas, pregatindu-ma sa visez frumos
Cand colo, ce credeti ma ca am visat???
Am visat ca barbatu-miu ii facea curte lu' una care avea 63 de kile, si nu 72 ca mine, si mi-a mai si spus... "Pai ce... M-as duce o tura... ca e "caldut"... !!!" Moama am sarit din pat ca arsa!!! Noroc ca era deja 6 jumate, ce vis tampit!!!
Asa ca m-am ridicat din pat, am pus cafeaua, si m-am scuturat de cosmar, iar acum il astept sa ajunga la serviciu ca sa ii povestesc ce tampenie am putut visa, iar data viitoare il scol pe el sa o duca pe Eliza la ea in pat, ca eu nu mai plec sa dorm aiurea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Neata

Mitzi te-au sunat ei sa te duci sa iei banii pe trusou? eu tot in sectorul 4 stau si inca nu m-au sunat sa ma duc sa ridic banii,cand am fost in septembrie de am depus CIC am intrebat si de trusou si mi-au spus ca pe iulie s-au dat banii si ca am lasat nr de tel gresit si am facut o alta programare si nici pana acum nu m-au sunat

ma duc sa citesc din urma

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

kamelya nu sta dupa telefonul lor ca nu stiu zau daca te va suna careva...mergi acolo si intreaba direct.

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Si pentru ca am lipsit asa de mult vreau sa urez si eu La Multi Ani tuturor care au serbat zi de nastere sau implinirea unui numar de lunite!Sa fiti sanatosi,voiosi,sa aveti parte de tot ceea ce va doriti si in plus va doresc sa aveti armonie si intelegere in familie,ca am trecut peste zile de cosmar,si nu doresc nimanui!

Capri vad ca e loc de felicitari!Am inteles ca s-a intors Ilincuta?.La prima intoarcere a Timeei,am plans,la fel si la primul dintisor,asa ca prevad cam multe bocete pana se face mare fata lu mami .Tatalui tau ii doresc odihna placuta,din cate am inteles merita din plin,si nu te necaji,pana la urma stie el de ce iese la pensie,si eu cred ca a luat o decizie buna.

Anka,aiurea cosmar...Norocul meu e ca nu prea imi amintesc ce visez.

Mona sper sa nu te superi pe fete,ca aici nimeni nu vrea raul nimanui!

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Neatza si de la Sibiu.
Bubu,Capri cu intarziere multu' de urari pt ieri .Si felicitari pt intoarcerea Ilincutei.
Iza,bravo pt primul dintisor. Timi dulce.
Anaxena,super cu premergatorul.Si eu vreau sa-i iau peste 2 sapt(luna asta nu ne-au iesit banii cum trebuie )
Mda,acum stiu de ce nu sunt mai activa si eu,apropo de "judecare".Eu fac parte din categoria mamelor "ne-bune" (in special la Theo) care a chinuit copilul cu olita si premerg la 6 luni,cu muzica data destul de tare cand dormea ea,cu carat bb de la 4 luni la bairam la o cabana (unde a dormit in camera alaturata),culminand cu inconstienta de a o avea in timpul facutaltii si cu crescutul in camin de studenti (camera aia nenorocita la care ea ii spunea "acasa").Dar asta e,e a mea,o iubesc enorm,nu as schimba nimic si imi place tare mult cum a ajuns:independenta,nemofturoasa,super sociabila si adaptabila,sg pb fiind mancarea.Si sper sa reusesc si la Casian,desi s-au mai schimbat conditiile si el e si mai sensibil decat Theo.
PS:Poate am si eu un pui de depresie.

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , cine bea cu mine o cafea ? hai ca fac eu cinste cu cateva , seviti doamnelor !
Felicitari pt. intoarcerea bebicilor si pt. dintisori !
De asemeni felicitari celor care toata noaptea .
Fetelor super cand avem despre ce discuta , iar atmosfera e o.k. asa mai e putina viata pe aici de de fete zambitoare si politicoase m-am saturat , spune-ti ce aveti de spus ca asa e de bine
Ma duc sa-l culc pe Rayan in patut ca a adormit in brate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neatza,

La multe lunitze pepenasilor sarbatoritzi azi:
Maria de Anaxena,
Filip de Bujo,
Nicholas de Atb,
Mara de Turturica
Gabriel Ionut de NinaG!

Kimmy, si felicitari pentru primul dintzisor!

Maitreyi, si io fetele frumoase.

Anka, .

Io azi noapte la 4 jumate am reusit sa ma bag in pat dar nu si sa dorm, ca sforaia soatza rauuuuuu . Acu is zombie...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput