Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Salutare la toate burticile.
Vad ca mai toate suferiti de insomnii, eu ma laud pe partea cealalta as dormi non stop .Toata lumea imi zice sa dorm acuma ca dupa aceea nu o sa mai am timp.
Noi suntem bine, am fost luni la eco, bebelina luase 375 de grame in 2 saptamani, deci acuma are 1675g.M-am speriat foarte tare acu 2 saptmanai cand am vazut ca nu ia in greutate, insa acuma m-am lamurit cum e cu cresterea lor, ca au perioade si perioade si ca nu toti bebelusii cresc la fel.Tot cu capul in jos era, foarte jos si i-am vazut fatuca la 3d, facea tot felul de gesturi:casca, radea se juca cu cordonul ombilical si la un moment dat a deschis si ochisorii.A ramas sa ma duc peste 2 saptmani sa repet eco. Pe mine de vreo 2-3 zile ma mananca pielea de pe burta, voi patiti asa ceva???
Icre am mancat 2 felii in toata sarcina, cred ca eram prin trimestru 2 si erau la borcan gata facute si sigilate.Nici eu nu sunt de acord cu acelea varsate.

Lisa bafta mamei tale la interviu, sa fie cu noroc.Cred ca abia astepti sa ajunga la tine.
Ariya nu stiu nici un site cu hainute pentru copii care sa livreze si in Romania.

Ma duc sa mai citesc odata ca am uitat ce vroiam sa mai zic.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
31+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Buna fetele,

Eu nu mai stiu ce sa fac . Doctorita mea care era la Giulesti a plecat la Euroclinic si ne gandeam sa o urmam desi efortul financiar e destul de mare. Azi am vorbit cu cineva si mi-a zis sa nu merg la Euroclinic pentru ca nu au tot timpul medici specializati in spital: adica daca se intampla ceva cu bebelushul nu exista medici. Asa sa fie oare? Stie cineva?

Scuze pt mesajul lung dar incep sa intru in panica.

Mersi frumos pentru ajutor,

la toate fetele

Crisspy 26 sapt Razvan Andrei

Eu stiu clar ca daca nasti prematur,adik inainte de 37 de sapt nu te primeste nimeni la Euroclinic,iar daca copilul are probleme,te trimite la un spital normal.Nu au conditii/aparatura pt prematuri si pt cazuri cu probleme.Sa speram ca nu va fi cazul.Cel putin asa am citit pe forum.

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Am citit si eu lista cu cele necesare pentru mami si bb. Foarte utila.
As mai adauga:

-scutece de unica folosinta, macar 2 pachete. Bb face pipi cand il schibati, la baietei s-ar putea sa va ude si pe fata. E bine pentru protectia saltelei. Eu am luat de la Seni, din Cora.
-solutia cu iod pentru dezinfectarea ranii la mama se cheama Betadine. se poate pune si pe tampon.
- pentru 1-3 zile dupa nastere cand se elimina lohiile: datorita cantitatii abundente si faptului ca tampoanele normale nu pot face fata si nu sunt din bumbac poate este util sa aveti ceva suplimentar. Eu am facut din 2 pachete de vata tampoane foarte groase invelite in fasa sterila. Ideea asta am luat-o de la fetele care au mai nascut si am observat ca dupa dezinfectarea ranii ne puneau si asistentele in maternitate. Dar erau insuficiente cele primite de acolo. Chiar si asa, pe chilot se poate adauga si tampon normal cu adeziv. Majoritatea femeilor elimina cantitati mari de secretii. Ma refer la fetele care nasc vaginal, nu stiu daca e valabil si la cezariana.
A, acum mi-am amintit, in maternitate le spuneau aleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

rein ai mare dreptate cu ce zici .. de ce nu iti activezi si tu PM-ul ...??? as vrea sa te intreb cate ceva ca si eu tot la giulesti as vrea sa nasc....

27+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

http://radio.itbox.ro/detalii/Internet/radio-Craciun-Christmas-live.html
E un link gasit pe forum(pus de 2mamy parca).Sper sa va placa.

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragele mele,

Avand in vedere ca nu mai este mult si probabil multe dintre noi incepem sa ne pregatim bagajelul de spital cu cele necesare...

iata, ma gandesc ca o sa va prinda bine din experientele mele si ale prietenelor mele de odisee de pe vremea primulul meu nazdravan:
(noi am facut atunci un fel de selectie a celor mai importante aspecte legate de nastere):

despre nastere

si de asemenea, pentru ca probabil dupa ce veti naste nu veti mai avea timp de lecturi atente.... cred ca nu ar fi rau sa va familiarizati putin si cu probleme d'ale bebelushilor

despre bebelushi

lectura placuta si sper sa va fie de folos

PS: daca veti considera interesante materialele le puteti pune pe pagina de garda, sa aiba acces la ele toate fetele

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976
Legat de laptele praf, Andre_ea, cred ca nu m-am facut bine inteleasa. Ma refeream ca daca copilul papa mixt atunci dupa ultimul supt daca nu s-a saturat sa i se dea si lapte praf ca sa fie satul cand se culca si cu supliment de lapte praf care se digera mai greu si o sa doarma mai mult.

Alina, sa nu crezi ca am vrut sa te atac, doar sa discutam pe marginea problemei.
Intr-adevar eu intelesesem ca recomanzi lapte praf IN LOC de masa de seara la san. De aceea am reactionat. Pentru ca, asa cum spunea cineva mai inainte(sorry nu mai stiu cine), in functie de cat lapte scoti (bb sau tu cu pompa), asa produce si organismul. Ori daca nu pui copilul la san deloc la o masa, scade clar productia de lapte, si asta nu e bine.

Din experienta proprie, cand alaptezi mixt ii dai lapte praf la fiecare masa la care ti se pare tie ca nu s-a saturat copilul. Sau eram eu paranoica .

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 32+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Stai linistita, e OK. Eu la ANA faceam asa: ii dadeam toata ziua lapte de la san si manca din 2 in 2 ore sau chiar mai rar..la 3 ore. Seara ii dadeam lapte de la san si dupa imediat un bibe de lapte praf pe care il lua si pe ala. Si se mai trezea la ora 4.00 si apoi dimineata la ora 8.00. La ora 4.00 ii dadeam doar san. Deci practic doar o masa pe zi in completare ii dadeam lapte praf. Si ai dreptate, daca nu pui mereu la san se diminueaza cantitatea si nu e bine, de aia intotdeauna mai intai se pune copilul la san si DUPA daca mai e cazul lapte praf.

33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alinuk, excelente sfaturile, ar trebui sa puna cineva un link pe prima pagina.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Bebelusi eu nu am terminat de citit si nu stiu daca ti-au raspuns fetele, daca da, repet, si pe mine m-au durut sfarcurile si aureolele si m-am dat cu GARMASTAN.Mi-a trecut, dar ma ung in fiecare seara.
Cris30 pt mancarimea pielii eu ma ung cu ulei de masline. Eu mai transpir si sub sani aveam niste brobonele de la transpiratie, si ungandu-ma cu ulei de masline au disparut.
Rein si eu vreau se te bombardez cu intrebari despre Giulesti.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

26+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

si pt ca am inceput sa scotocesc printre amintirile de acum doi ani..
am deschis o cutie a Pandorei!

o sa impartasesc si cu voi bucuria noastra de atunci, de acum..si dintotdeauna

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21f8c4c6e446bdb008f62a&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa incepe o mare iubire
(e necesara o conexiune buna la net, sunt mai multe img in filmuletz si nu se incarca asa de usor)

ce emotii, ce miracol...

PS: eu sunt cu bluzitza care are inscriptia 'baby' pe burtik iar Teo este cel din finalul clipului ... bb la laptop

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput