Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 23
Alina1976 spune:
Crisspy, Ledi, eu am nascut o data la Euroclinic si asa voi face si acum. Doctor obstetrician si neonatolog au in permanenta de garda, inclusiv noaptea! Intretimp s-au dotat si cu aparatura pt prematuri, acum nu stiu sigur daca pt cei foarte mici...dar sigur au ceva ca am intrebat eu si mi s-a spus ca au. Crisspy nu mai sta pe ganduri sa nasti sau nu la Euroclinic! Crede-ma ca vorbesc din propria experienta, este SUPER, EXCELENT din toate punctele de vedere.
33+ cu
ADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
miereamara spune:
La odiseea de nov-dec este o fata care a nascut prematur la 35 de sapt un bebe de 1700 de grame la Euroclinic.Nu au trimis-o in alta parte.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Alina1976 spune:
Cris, ce fericita esti ca poti dormi!!! Eu sunt varza de oboseala ca nu dorm cum trebuie noaptea :-(
Ma bucur sa aud ca bebe e OK, ai vazut ca a recuperat din greutate! Bine ca te-ai mai linistit.
Si pe mine ma mananca pielea de pe burtica...si ma scarpin mereu ![]()
Billy, durerile alea menstruale nu prea suna bine...ti se intareste si burtica? Stai si tu mai linistita o perioada. Mai mergi la munca?
Raluca, am auzit ca v-a placut rama foto digitala ![]()
Cu alea ma ocup eu, adica conduc Divizia care vinde produse IT si multimedia (deci si rame foto digitale). Sa o stapanaiti sanatosi ca e super scula, ca sa zic asa ![]()
Bebelusi, si iei ceva contra sucului asta gastric care se incapataneaza sa iasa afara? :-) Iei vreun medicament? Faci ceva anume ca sa scapi de aceasta senzatie groaznica?
FETELOR, eu maine ma duc la BABY EXPO in jurul orei 15.00! Daca mai este cineva pe acolo la ora aia hai sa ne dam un punct de intalnire! Ce ziceti??
33+ cu
ADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
fil_lily spune:
Buna fetele!
Va citesc in fiecare zi, dar nu prea intervin ( prefer sa invat de la cele experimentate.)
Am vazut ca foarte multe dintre voi aveti probleme cu arsurile.Eu nu am arsuri in schimb am vechea problema cu durerile de ulcer si pot sa va zic ca ceaiul de salcam este f. bun pt. stomac.Eu beau 2 cesti pe zi, neindulcit, nu mai mananc nimic de la ora 6 seara si nu am probleme cu arsurile, chiar si durerile sunt mult diminuate fata de cand nu foloseam ceaiul.
In rest, se pare ca am pb. cu glicemia( cred ca bebitza vrea sa ma convinga sa nu ii mai fac vreun fratior sau surioara
numa probleme in sarcina asta), maine fac testul 2.
Restul problemelor sunt vechi si tot acolo sunt
.
Liliana
29+
bebelusi spune:
Alina si mie imi plac ramele foto digitale, sunt o super inventie. Referitor la problema noastra nu iau nimic, ma chinui cu ea, eu sincera sa fiu nu am luat nici un medicament in sarcina in afara de vitamine, am incercat pe cat posibil sa evit, ca nu se stie niciodata....eventual daca am putea afla despre un remediu naturist.
Eu mai am iar si problema cu infundatul nasului noaptea. Voi nu??? Eu la inceput am crezut ca este aerul uscat din camera dar de fapt am aflat ca e o problema a gravidelor... 
29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 Crisspy, Ledi, eu am nascut o data la Euroclinic si asa voi face si acum. Doctor obstetrician si neonatolog au in permanenta de garda, inclusiv noaptea! Intretimp s-au dotat si cu aparatura pt prematuri, acum nu stiu sigur daca pt cei foarte mici...dar sigur au ceva ca am intrebat eu si mi s-a spus ca au. Crisspy nu mai sta pe ganduri sa nasti sau nu la Euroclinic! Crede-ma ca vorbesc din propria experienta, este SUPER, EXCELENT din toate punctele de vedere. 33+ cu ADINA-IOANA![]() AMR 7 saptamani!![]() Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Eu am tot citit la sub "Nasterea la Euroclinic" si de acolo stiu.In plus erau fete la diverse odisee,care afirmau ca vor sa ajunga la 37 de sapt altfel incat sa nasca la Euroclinic si nu la spital.Tin minte,ca parca si la noi era cineva care a spus ca nu stie ce sa faca,daca sa mai mearga si la un alt dr de la spital sa aiba pe cineva si acolo in caz de nastere prematura.Imi cer scuze ca nu mai tin minte exact nick-urile,sa dau exemple concrete.In fine,eu asa stiam,daca nu e asa cu atat mai bine.

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.
Anuc spune:
Seara buna! Ce fac fetilii??
Ma apuc sa citesc si eu, dar intai sa dau raportul.
Azi am avut o zi super agitata. vestile bune sunt ca am fost la eco si bebe e ff bine, ca masuratori e mai mare cu o saptamana si-o zi, adica e dezvoltat si cica si mancacios ptr ca are stomacelul destul de maricel. Deci dupa UM ar tb sa nasc pe 11 feb, dar dupa eco, data nasterii ar fi in jur de 3 feb. Colul e bine si inchis ceea ce e super ptr ca la gineco am gasit liber abia pe 4 decembrie....
In alta odine de idei, dimneata, ca tot mi-am luat concediu medical sa stau linistita si fara stres, m-am trezit cu garda financiara pentru o firma pe care o degtin si pe care nu mai am activitate de vreun an. Problema e ca la vama din Bihor au arestat un tir cu 8000 procesoare si soferul a zis ca sunt ale firmei mele
. Aveau toate datele, mai putin adresa corespundea. Acu tre sa ma duc vineri dimineata cu actele dinanciar-contabile pe 2008 sa le demonstrez ca nu am comert cu asa ceva si ca tirul nu e al meu. sau cu alte cuvinte, ca nu fac contrabanda cu procesoare. ma asteptam ca dupa ce pleaca astia de la Garda, sa apara Jugaru sa-mi zica ca e o farsa
....Imi venea sa mor...asta-mi mai trebuia nenica....In fine, o sa trec spre repede peste rahatul asta, ca sa-mi vad de ce ma intereseaza pe mine in acest moment...
Ma apuc de citit sa vad ce zi ati avut si voi, sper ca buna!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)
bebelusi spune:
Aouleu Anuc ce ai patit, draga de tine. Am o prietena care are 2 copii mici si care tinea contabilitatea la firma ei. A avut control de la Garda financiara si prima data cand a fost internata in spital sa nasca si a doua oara, ca sa vezi ce "bafta". Si nesimtitii nu au vrut sa amane controlul si a treia zi cand a venit acasa cu copilul a trebuit sa ii suporte....super nasol
29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
rein spune:
Eu cum activez PM, mai trebuie sa fac si altceva decat sa bifez acolo la profil personal? ca acolo e bifat...