Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 24
Anuc spune:
Bebelusi, nici mie nu-mi vine sa cred...astia au fost draguti, au zis ca se rezolva, dar va dati seama ca pe mine m-a apucat tremuratul si mi s-au inmuiat genunchii...sper sa fac un drum vineri, sa le dau actele, o declaratie si asta sa fie tot. Adica sa nu trebuiasca sa mai fac drumuri sau alte alea...Doamne ajuta!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)
crisspoliss spune:
Vai Anuc, ce nasoala situatie! Sper sa se rezolve rapid si cu bine si fara multa alergatura si nervi din partea ta.
Lili, imi pare rau de problemele tale. Stai linistita pana una-alta, sa stii ca la testul ala al 2-lea doar un mic procent iese prost( ca sa zic asa). Oricum, cu dieta si monitorizare atenta nu o sa ai probleme.
Cris, chiar asa,ce bine ca poti dormi. Si eu pot dormi enorm de mult, dar din cauza vecinilor stau treaza si nervoasa foc. Ca la noi peretii sunt asa de subtiri, aud tot, si aseara pe la 11 vorbeau tare de tot in dormitor, chiar sub capul meu, si de nervi nu am putut dormi pana pe la miezul noptii, si dimineata au plecat devreme si au inchis cainele in dormitor care a inceput sa latre si sa planga
uffff, asa m-am saturat de ei!!!!!!!!!! ca degeaba vorbesti sau ii ameninti, sunt niste nesimtiti( cam la 60 de ani).
Lisa, si eu am cumparat icre gercesti la borcan din alea crude( adica nefacute pasta) si i-am facut sotului, am vrut si eu s agust dar nu m-a lasat el. Eu in sarcina nu am pus gura pe pate de ficat, icre, ficatei de pui, conserva de ton, desi tare pofta mi-a fost. Succes mamei tale la interviu, o sa vezi ca nu o s afie probleme, mamei mele i-au dat viza pe 10 ani din prima.
Ledi, felicitari pentru cununie, sa fie intr-un ceas bun!
Naty, acum tu stai in pat? mai mergi la serviciu? Si cum mai e cu gradinita?
Crisss
30+
bebelusi spune:
Anuc noi doua cam avem termen de nastere in acelasi tim. Eu dupa calendar ar trebui sa nasc in 11 februarie, iar dupa dimensiuni la inceputul lui februarie
.
29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
Anuc in ce domeniu lucrezi? Nasoala situatia cu Garda...sper sa se rezolve repede si sa scapi de stres...
Bebelusi, eu as da orice sa aflu vreun remediu la arsuri si regurcitatii ca simt ca mor cand vine noaptea si ma bag in pat, parca imi baga cineva niste cutite dinspre stomac inspre gat si simt gustul ala dulceag in gura...Bleah 

33+ cu
ADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
miereamara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuk si pt ca am inceput sa scotocesc printre amintirile de acum doi ani.. am deschis o cutie a Pandorei! o sa impartasesc si cu voi bucuria noastra de atunci, de acum..si dintotdeauna www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21f8c4c6e446bdb008f62a&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa incepe o mare iubire (e necesara o conexiune buna la net, sunt mai multe img in filmuletz si nu se incarca asa de usor) ce emotii, ce miracol... PS: eu sunt cu bluzitza care are inscriptia 'baby' pe burtik iar Teo este cel din finalul clipului ... bb la laptop Alinuk, Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo! www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez ................................................... Nimic nu-i intamplator! ................................................... |
Vai Alinuk, m-ai facut sa bocesc
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
miereamara spune:
Alina eu pt arsuri iau Pepcid AC (cu permisiunea medicului), contine substanta activa numita famotidine, poate gasesti si tu ceva asemanator. Sau Tums care de fapt sunt pastilute ce contine calciu, dar sunt mai slabute.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
crisspy spune:
| citat din mesajul lui Alina1976 Crisspy, Ledi, eu am nascut o data la Euroclinic si asa voi face si acum. Doctor obstetrician si neonatolog au in permanenta de garda, inclusiv noaptea! Intretimp s-au dotat si cu aparatura pt prematuri, acum nu stiu sigur daca pt cei foarte mici...dar sigur au ceva ca am intrebat eu si mi s-a spus ca au. Crisspy nu mai sta pe ganduri sa nasti sau nu la Euroclinic! Crede-ma ca vorbesc din propria experienta, este SUPER, EXCELENT din toate punctele de vedere. Alina, mersi mult de tot pt mesaj. M-ai mai linistit putin. Oricum intentia mea era sa ma duc la Euroclinic si sa incep sa-i bombardez cu tot felul de intrebari. Mi se parea ciudat ca o clinica atat de scumpa sa nu aiba medici de specialitate de garda in permanenta. Iar faza cu prematurii.... ar trebui sa-si doteze clinica cu tot ce trebuie. Daca intre timp mai aflu amanunte, va anunt. Pana atunci, nopate buna si un somn linistit la toata lumea. ![]() 33+ cu ADINA-IOANA![]() AMR 7 saptamani!![]() Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Crisspy
26 sapt
Razvan Andrei
Alina1976 spune:
| citat din mesajul lui miereamara Alina eu pt arsuri iau Pepcid AC (cu permisiunea medicului), contine substanta activa numita famotidine, poate gasesti si tu ceva asemanator. Sau Tums care de fapt sunt pastilute ce contine calciu, dar sunt mai slabute. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
Mire, saru'mana
. O sa vad ce gasesc in RO...daca nu sa o rog pe prietena mea din Seattle sa-mi aduca ca vine in Ro pe 14 decembrie....desi pana atunci s-ar putea sa-mi treaca..
33+ cu
ADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
bebelusi spune:
Alina, mie arsurile imi mai trec cu guri mici si dese de lapte, dar chestia aia dulce acrisoara care iti vine in gura seara.....nu are leac deocamdata
cel putin eu nu l-am gasit
29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
| citat din mesajul lui Alina1976 Crisspy, Ledi, eu am nascut o data la Euroclinic si asa voi face si acum. Doctor obstetrician si neonatolog au in permanenta de garda, inclusiv noaptea! Intretimp s-au dotat si cu aparatura pt prematuri, acum nu stiu sigur daca pt cei foarte mici...dar sigur au ceva ca am intrebat eu si mi s-a spus ca au. Crisspy nu mai sta pe ganduri sa nasti sau nu la Euroclinic! Crede-ma ca vorbesc din propria experienta, este SUPER, EXCELENT din toate punctele de vedere. Alina, mersi mult de tot pt mesaj. M-ai mai linistit putin. Oricum intentia mea era sa ma duc la Euroclinic si sa incep sa-i bombardez cu tot felul de intrebari. Mi se parea ciudat ca o clinica atat de scumpa sa nu aiba medici de specialitate de garda in permanenta. Iar faza cu prematurii.... ar trebui sa-si doteze clinica cu tot ce trebuie. Daca intre timp mai aflu amanunte, va anunt. Pana atunci, nopate buna si un somn linistit la toata lumea. ![]() 33+ cu ADINA-IOANA![]() AMR 7 saptamani!![]() Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Crisspy
26 sapt
Razvan Andrei