Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

[quote]citat din mesajul lui axis

Salutare fetelor! Va citesc de cateva capitole, si acum vreau sa ma alatur voua, ma trece careva si pe mine in lista ?

DN 17.02.69, voi avea o fetita, DPN 07.02.09

Dana

Bine ai venit, Axis! Fetelor, care se pricepe sa o treaca si pe Dana pe listuta? A, incearca sa mai scrii inca 9 mesaje de orice fel... sa scapi de moderare si sa-ti apara mesajele in timp real...altfel, ele risca sa "ramana in urma"

Dark Bendis

33+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 7 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mie mi-a recomandat doctorita mea pt arsuri dicarbocalm.

Din fericire pe mine m-au tinut cam 2 seri, de atunci foarte rar cand mai am. Sper sa nu inceapa din nou

Crisspy 26 sapt Razvan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Seara buna!

Alina, din pacate eu la ora 15 nu o sa mai fiu la Babyexpo, pentru ca ma duc pe la ora 11 si pana la 15, cumpar tot.

Abia astept sa vad ce-i pe-acolo si sa-i cumpar bebelinei una-alta.Chiar in seara asta ii explicam pustoaicei ca ne-a dat tati bani sa mergem la primul nostru "shopping" impreuna.

Eu arsurile le sting tot cu lapte.Prietenei mele (gravi in 26 sapt) doctoritza i-a dat voie sa ia Reni.

29+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Miericica eu de cate ori ma uit la filmuletzul ala jelesc de mi se rupe camesha de pe mine...

evident e si subiectivismul ...in grupul acela de mamici ne-am cunoscut mai bine, ne-am vazut in timpul sarcinii, la cursuri de parinti in Filantropia, in parcuri, la locurile de joaca mai apoi...S-au creat niste legaturi..si apoi e o perioada extrem de faina de care-ti aduci aminte cu mare placere.

noapte buna dragelor

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Pentru arsuri eu iau Gaviscon... pana acum am avut nevoie doar de vreo 2 ori si a functionat bine. Recomandat de medic.

Tot medicul de familie mi-a spus acum cateva luni sa las icrele in pace (asta dupa ce mancasem vreo cateva felii ca deh, intai mi-am facut pofta si dupa aceea am intrebat). Eu le luasem marinate si preparate in stil grecesc, adica Tarama salata... buuuuune dar omul a zis ca nu sunt produse "gatite", parerile in privinta lor sunt impartite, deci ar fi mai bine sa nu risc (si nu am mai riscat da' deja am anuntat sotul sa aiba grija ca atunci cand vin acasa cu bebe sa ma astepte o cutie de tarama salata in frigider ) Medicul m-a incurajat sa mananc peste ca e taaare bun si pentru mine si pentru bebe - e de evitat pestele mare oceanic gen rechin, peste spada... conserve de ton am voie max. 3 pe saptamana (eu mananc maxim una). In rest, eu pana acum am fost relativ cuminte... adica nu am mancat nici ficatei (ia ghiciti ce o sa-mi gateasca mama in ianuarie ) nici branzeturi moi/din lapte nepasteurizat, nici fructe de mare negatite (bine preparate sunt OK)... mai bag cate o cola ... dar fara ea nu rezist la servici ca eu cafea nu beau deloc, iar ceaiul ... well, locuiesc in Uk deci... enough said!

Anuc, bafta mare sa se rezolve problema cu Garda... ufff... xact de ceea ce nu ai tu nevoie zilele astea.

Ei, am ajuns azi la Boots cica sa cumpar cateva din obiectele de pe listuta ... mi-am luat budigai de unica folosinta (un pachet de 5...ca vreau sa ii incerc sa vad daca imi sunt buni si doar apoi sa mai iau cativa; pe cutie scrie marimea 10-12 care teoretic ar trebui asa-mi fie buni... da' cine mai stie?) Si am luat si o cutie de "bed mats" niste chestii care se pun sub cearceaf in ultimele saptamani sa nu cumva sa se rupa apa si sa patez bunatate de saltea... sau in masina sa nu cumva sa botez tapiteria cu lichid amniotic . You get the idea Poate si chestiile astea ar trebui mentionate pe listuta de pe pagina 1?

Off... iar m-am intins... mai bine imi beau ceaiul... he-he da' de unde...io-s gravida din casa da' cea care e una dintre pisici... se pare ca s-a lacomit la potol si acum imi da de lucru. Ofofofof ma antrenez si eu... pentru mai incolo

Dark Bendis

AMR 7 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Super Alinuk - m-am emotionat
Axis - bine ai venit , sarcina usoara si bb sanatos;

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Cami, ai PM.

Programul targului:JOI, VINERI, SAMBATA: 10-18 si DUMINICA: 10-16

Ciufik, .

Naty, ai un PM

29+cu CLARA

Ce e asta...?????...adik ce e cu atatea PM-uri???? vreau si io Se organizeaza ceva? o revolta? sau poate o petrecere?

sper sa nu va suparati...sufar de nebagare in seama - cum spunea odata Bebelusi

Despre listuta de pe prima pagina....hmmm..pai eu am facut si fac cumparaturi dupa ea si dupa ce mai aflu intre timp de la mamicile experimentate....deci...va rog...da va rog chiar, comentati sau adaugati orice credeti ca e necesar. Pe mine ma ajuta enorm, pt ca eu nu am inca pe cine sa intreb si cu cine sa ma sfatui, deci toate fetele (chiar daca nu ma baga in seama)

Icre din magazin gata preparate am mancat si eu, ca imi era pofta, doar nu exagerati.
Cu arsurile...doar cand stau pe stanga - nu mai stiu cine spunea ca le are pe dreapta...fiecare cu ale lui ;
Nici eu nu am putut dormi azi-noapte, o fi acelasi aer???chiar am deschis geamul la un mom dat ca simteam ca nu pot respira...a fost nasol;
Lisa tin pumnii sa fie bine pt mamica ta ;
Cris30 - ai vazuttt....ca s-a rezolvat...ma bucur ca totul e ok acum.

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dark Bendis si noua ne-au spus sa punem ceva sub cearceaf in cazul in care se rupe apa sa nu patam salteaua. Eu am cumparat niste scutece patrate de unica folosinta care se folosesc aici pt changing pad la bebe. Sunt impermeabile si pot fi folosite in mai multe scopuri. Chiloti de unica folosinta nu am vazut, o sa iau unii mai nasoi de la walmart, oricum am inteles ca ne dau la spital tot ce ne trebuie.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mei cand va aud cu discutii de-astea realizez ca in cateva saptamani o sa incepem sa facem galerie pt bbei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

... mi-am luat budigai de unica folosinta (un pachet de 5...ca vreau sa ii incerc sa vad daca imi sunt buni si doar apoi sa mai iau cativa; pe cutie scrie marimea 10-12 care teoretic ar trebui asa-mi fie buni... da' cine mai stie?) Si am luat si o cutie de "bed mats" niste chestii care se pun sub cearceaf in ultimele saptamani sa nu cumva sa se rupa apa si sa patez bunatate de saltea... sau in masina sa nu cumva sa botez tapiteria cu lichid amniotic . You get the idea Poate si chestiile astea ar trebui mentionate pe listuta de pe pagina 1?

Off... iar m-am intins... mai bine imi beau ceaiul... he-he da' de unde...io-s gravida din casa da' cea care e una dintre pisici... se pare ca s-a lacomit la potol si acum imi da de lucru. Ofofofof ma antrenez si eu... pentru mai incolo

Dark Bendis

AMR 7 SAPTAMANI!!!!!

Hmm...la asta chiar ca nu ma gandeam....eu stiu ca exista pampersi pentru adulti si sunt in functie de kg,or fi buni???? sau ce sa caut?

Sanatate pisicutei...
Apropo - misto body-ul ala de la amici e coool

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Veronica, nuuuuu, nu este vb de scutece pt adulti, sunt chiloti normali dar de unica folosinta, se dau pe aici cand esti internata in spital, si vad ca se gasesc si prin magazine, eu nu am stiut unde sa caut.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput