Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vai fetelor daca ati sti cate am mancat din lista aia.......nu cred ca e chiar asa....ok am inteles cu icrele dar restul????nu cred. Eu stiu sigur ca am discutat cu medicul despre interdictii si mi-a zis doar de zahar daca se poate sa il evit si sa pap zahar brun sau miere, sa nu mananc carne in sange, sa mananc peste de apa dulce, sa mananc sau sa beau lactate de care vreau nu mi-a zis sa nu fie de casa, etc....Doamne doamne e sus si are grija de noi

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

asa zic si eu!
aryia,hmmm,eu una nu stiu ,dar ma uit azi si iti trimit PM.

30S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cat costa transportul pana in Romania din America de pe siteul asta pentru bebei? Si cat dureaza? Voi ati mai comandate? Sunt de calitate?

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Buna fetele,

De-abia am apucat sa citesc ce ati scris, am avut o zi plina la scarbici.

Nici eu nu am dormit bine azi-noapte, m-am trezit de o gramada de ori sa ma duc la baie, ma dor toate cele cand ma intorc.... Se pare ca a fost ceva in aer ca prea am suferit toate. Poate la noapte avem norok .

Eu nu mai stiu ce sa fac . Doctorita mea care era la Giulesti a plecat la Euroclinic si ne gandeam sa o urmam desi efortul financiar e destul de mare. Azi am vorbit cu cineva si mi-a zis sa nu merg la Euroclinic pentru ca nu au tot timpul medici specializati in spital: adica daca se intampla ceva cu bebelushul nu exista medici. Asa sa fie oare? Stie cineva?

Scuze pt mesajul lung dar incep sa intru in panica.

Mersi frumos pentru ajutor,

la toate fetele

Crisspy 26 sapt Razvan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aryia cred ca Gap livreaza si in Ro, parca Roxana cumparase ceva de la ei.

http://www.gap.com/browse/division.do?cid=6170

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Saru-manutza,Miericico...Lisa ,astept si multumesc anticipat...
stiu ca stellutza a comandat de la baby... s-o intrebam pe ea:STELLUTZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NE SPUI SI NOUA CAT COSTA TRANSPORTUL LA COMENZILE PE BABYMALLONLINE,TE RUGAM?MAI ALES CA EU VREAU SA COMAND AZI,MAINE ASA IL IMBRAC PE BEBE,DACA NU ...RAMANE IN PIELEA GOALA!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 27+Mihai Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

fiecare doctor vede lucrurile in felul lui - al meu nu mi-ar interzice absolut nimic de mancare de exemplu. da io am facut cum am citit - nu chiar ca la carte, ca fara guma de mestecat si apa minerala nu pot. e important numai mare grija sa avem - sa fie proaspat si din surse controlate toate.

la noapte numai icre visez - nu puteti vorbi de peste mai bine va rog? ca ala nu-l sufar

la babymall a costat 100 usd curierul - e mai usor sa le trimita cuiva din state si el sa ti le trimita cu posta.

32+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si lucrurile de la babymall sunt de calitate - da inca nu le-am spalat ca sa stiu cum se comporta la apa

32+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Carmen_marieta si Lavini si eu am nascut anul trecut la Giulesti si acum tot acolo voi naste. Nu am avut ce sa reprosez, m-am asigurat ca o sa-mi fie bine inainte si a fost peste asteptari.
Sunt medici f.f. buni si moase super!

Ref. la babyexpo nu pot sa spun decat: 'la pomul laudat sa nu te duci cu sacul!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

aryia,asa fac si eu cu fratele meu,el si le alege,eu le cumpar si i le trimit ,iese mult mai ieftin decat sa le trimita firma direct.

30S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 10 sapt

Mergi la inceput