Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
dyanira spune:
Anca imi spui si mie te rog unde gasesc graficele cu puseele de crestere?La noi ceaiul de musetel nu are nici un efect, de lass baby am auzit si eu e printre putinele pe care nu le-am incercat.
CD o sa incerc si cu apa sa vad nu cred ca o bea ca nu e dulce, azi ii iau glucoza de la farmacie sa ii indulcesc putin.Eu stiu ca e mai ok decat sa pui zahar sau alti indulcitori.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
tzitziri spune:
Andrei,Lucia si Eric,sa fiti sanatosi si muuuulte lunite frumoase de acum inainte!
Ce cresc boboceii
Mamica implinita de David (17.09.2008)
preety spune:
In primul rand la multi ani sarbatoritilor zilei de astazi!!!
Noi raportam o noapte grea si agitata. Culcat la ora 10.30 cu treziri din juma in juma de ora pana la ora 1.20 din cauza de dureri de burtica. Am masat fata si pe spate si pe burta aproape incontinuu... se linistea putin, atipea si o lua de la capat.
La 1.30 tipat de foame, dat san juma de ora, dat biberon 80 ml completare (altfel tipa iar de foame)... regurgitat putin, masaj pe spate, linistit, culcat langa mami la 3.30
Trezit la 6.30 din cauza de foame, dat san juma de ora plus biberon de completare 70 ml... masaj iarasi, culcat langa mami la 8.15.
Trezit iarasi la ora 10.45 tot de foame (Cred), dar cu febra 37 cu 9!!! Impacientat mami foarte rau, plimbat bebelina putin, dat de mancare, luat iar temperatura la juma de ora ... 37 cu 6. Sunat pediatra care mi-a spus sa luam temperatura la 2 ore toata ziua si daca mai urca la peste 37 cu 8, juma de supozitor de paracetamol de 125! Anyway sunt cam , dar sper sa fie fata bine si sa nu mai faca febra.
Maine ne ducem oricum la pediatru pentru control la 4 saptamani.
Sper sa fie ok.
Mamica fericita de Sorina Gabriela
CD27 spune:
Anca, ce frumos sta Carla acolo in spuma, ce produs foolosesti, ca noi avem Mustela si nu face spumita, e greu de limpezit toata spuma aia? Mi-ar placea sa-l bag pe baietel in spuma asa
Voi va plangeti ca isi baga manutele in gurite, al meu sta numai cu manusi, din motive de autoviolenta si roade manusile la greu, acum i le-am dat jos, isi baga manutele goale in gurita si nu-i place, nu intelege ce se intampla
Nici Mikul nu e obisnuit pe burta pe pat, asa ca sta un pic cu capul sus apoi se apuca sa linga asternutul, daca il pun cu burta pe burta mea e ok, se ridica se uita la mine, inceraca sa se catere
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
EvaF spune:
Vazut Carla scumpa care se alinta la baitza!
Imi place tare poza aceasta
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
aly_c20 spune:
Anca, ce folosesti la baita si face spuma? U lasi sa-i intre apa si in ureche?Ca eu am un stres cu urechile de cand a facut otita
:(
Si mie imi place mult poza in care o tii pe Carla ca pe sac ce mamica frumoasa esti!
Am pus si eu niste poze noi cu grasul acestei odisei.Diseara mergem la dr, sa mai auzim o parere .
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
Sonia are nevoie de ajutorul nostru!
sanziana27 spune:
Sa nu ma dati disprauta mai scriu si eu cate un mesaj!
Fiind la al 2 lea copil, complet diferit de primul, mi se pare ca e copilul ideal, bebelusul perfect= a supt de la prima intalnire, nu are colici, e linistit, doarme cate 2-3 ore, cand e treaz nu e marait sau sa planga, ii place sa stea pe burta si isi schimba singur pozitia capului de pe o parte pe alta, ia bine in greutate.
Dar tineti cont ca tot ce face David, Dragos nu reusea. Stiti exista legea compensatiei.
Cu Dragos am inceput diversificarea la 5 luni el fiind alimentat cu formula, dar nu am inceput dupa schema clasica sucuri, ci dupa indicatiile pediatrei:supa de zarzavat, aia chiaora si scarboasa, pe care a refuzat-o si atunci mi-a zis sa-i introduc piureurile de legume.
revin
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
_giulianna_ spune:
Salutare si de la noi!
Am fost la aer, acum ne-am intors. Bebe Edi e cuminte, aseara nici n-am mai apucat sa-i facem baie, a cazut lat de la 22 pana la 4. S-a trezit, a mancat apoi iar somn pana la 8. Asa da!
Cu mainile in gura e si el non-stop, de fapt...cu mana. Maica-mea zice ca i se pare ca o sa fie stangaci, ce-i drept numai pe stanga o baga in gura...doarme pe stanga...capul il duce mai mult spre stanga...
Anca tu ce folosesti la baie de-i atata spuma in cadita? Eu il spal pe Edi cu Sanosan dar nu face atata spuma nici daca pun toata sticla :)
La multe lunite sarbatoritilor de azi:
Andrei
Lucia
Eric
Intrebare off-topic: spala cineva cu Perwol lichid? Sau orice alt detergent lichid? Cat se pune la o spalare? M-am uitat eu acolo pe spate dar nu ma descurc. E adus din afara , nu scrie in romaneste iar graficul nu reusesc sa-l descifrez. Exact acolo a avut ceva lipit :(
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
andy.p spune:
Asa cum i-am spus Ancai si noi bem ceai de musetel si ne ajuta ff mult,Alexia il bea si neindulcit..la inceput a fost mai greu,dar acum s-a obisnuit si chiar ii place.
Alexia iubeste pozitia pe burta,numa asa ar sta,de dormit doarme numai pe burta rar o intorc pe o parte si-si ridica asa frumos capsorul si se uita printre gratiile patutzului
CD visele se mai si implinesc
Dya graficul il gasesti pe mail-ul comun
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
Xor spune:
si de la noi!
am citit cu mare placere si constiinciozitate tot ce s-a scris in ultima vreme si am stat si am cugetat...daca bebele meu cantareste acum 7,300kg (poate concura si el pentru titlul de "umflatel in scutecel") hranit exclusiv cu tzitzi (in continuare nu doreste nici ceai, nici apa nici... nimic)inseamna ca e bine, nu? Deci...daca voi observa ca nu va mai lua atat de bine in greutate va insemna ca laptele meu nu mai este atat de hranitor pentru el si vom trece la diversificare...pana atunci...go for it:D
Nici MArk nu sta pe burta decat pe burta mea...pe pat linge paturica si se impinge cu picoarele...in schimb ii place sa se prinda cu manutele de degetele mele si sa se ridice in fundulet...rade si gangureste de mama focului
Cu kk...aceeasi problema...se screme cate 2 zile sa faca ceva....si nu e tare....de multe ori stimulam cu un sfert de spozitor cu glicerina...
In ceea ce priveste vaccinul...noi incepem sa tremuram deja pentru cel de 4 luni....la 2 lunia fost mult prea perfect (ca sa fac un pleonasm) ca sa se poata repeta....Am mers la policlinica cu un sacosoi cu schimburi, in ideea ca va voma de atata plans, cu o multime de jucarii, ca sa il impac, cu sufletul plin de emotie si ochii plini de lacrimi...am lasat puiul pe mana dr si mi-am bagat degetele in urechi asteptand sa-si termine dr treaba si sa ma reped la bebe cu tot arsenalul....In cateva sec m-a batut dr pe umar si mi-a spus...e gata....si bebele meu era la fel de fericit de parca nimic nu s-ar fi intamplat...L-am pupacit si masat bine bine iar peste noapte i-am pus un spozitor de eferalgan si feliute de cartof crud la bubuta....
Imi doresc din tot sufletul sa se repete minunea....
In ceea ce priveste programul...noi adormim la ora 22 si ne trezim la papa la 3 si apoi la 6....ziua mancam cam la 2ore si jum...
Pupam toti bebelusii si mamicile si le dorim la cat mai multe lunite sanatoase si fericite