Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_c20

Anca, ce folosesti la baita si face spuma? U lasi sa-i intre apa si in ureche?Ca eu am un stres cu urechile de cand a facut otita
:(
Si mie imi place mult poza in care o tii pe Carla ca pe sac ce mamica frumoasa esti!

Am pus si eu niste poze noi cu grasul acestei odisei.Diseara mergem la dr, sa mai auzim o parere .

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

Sonia are nevoie de ajutorul nostru!

Aly, noi nu folosim cine stie ce spumante smechere, am Nivea 2 in 1, gel de dus si sampon, si face spuma multa, pun cateva picaturi si in apa; de fapt, noi folosim toata gama Nivea, imi place muuult si cum miroase, de la ei avem si sapunel si ulei vitaminizant.

Si eu ii las apa sa intre in urechi, il spal bine bine in urechiuse, apoi il uscam bine cu foehnul pe cap, urechi si corp si il sterg cu betisoarele de urechi cu opritori.

Vazut poze cu Sebi, cum prinde el degetzelul

Succes la doctor!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nOCOM, INTREBAI DE ACTE PT ciC
EU IERI LE-AM DUS LA SERV, LA RESURSE UMANE, SE OCUPA EI DE TOT.
trebuie adeverinta de la sot de la serv din care sa reiasa ca nu a solicitat si nu primeste indemnizatie, copii dupa buletinele voastre, dupa certificatul de naqstere al copilului si dupa certificatul de casatorie, daca e cazul. din cate mi-au zis trebuie facuta o cerere, dar eu n-am facut-o ca nu era ieri pers care se ocupa de asta si a ramas sa ma sune ei sa-mi zica daca mai trebuie ceva.
mi-au zis ca se ocupa ei de tot si actele trebuie depuse cu o sapt inainte de data solicitarii. eu termin concediul pe 23 nov.

Eva, tare as vrea sa intru mai des, dar acum ma lupt cu o lucrare pe care o am de sustinut joi si sunt ff stresata. noroc ca razvane cumintel si ma intelege (si tac'su la fel:))

Dya, cred ca mananca intre 700ml si 1 l. are zile si zile si nu prea calculez, sa nu dau in paranoia, insa suntr atenta de la o masa la alta, ca sa stiu cam la cate ore i se face din nou foame. adica distanta dintre mese depinde de acntitatea mancata la o masa.
de ex, la 1 noaptea a mancat 80 ml, la 4,150 ml, la 8, 180 ml, iar la 12, 250 ml...si mai avem cateva mese pe ziua de azi, probabil 2 sau 3...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Noi am pus supozitor cu paracetamol... am ajuns la febra 38
Acu ce fac, astept? Daca nu scade ... incotro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Noi am pus supozitor cu paracetamol... am ajuns la febra 38
Acu ce fac, astept? Daca nu scade ... incotro?

Prety, draga mea uite ce sfaturi am eu de la medicul meu:

-IN CAZ DE FEBRA PERSISTENTA PESTE 38 CELSIUS SE VA ADMINISTRA NOVOCALMIN SUPOZITOR SI SE VA FACE BAIE SCAZAND TREPTAT TEMPERATURA APEI IN DECURS DE 10 MINUTE sau SE APLICA CEARSAFURI UDE -APA!!!- NU OTET – SCHIMBAT LA 5 MINUTE- 5-6 CEARSAFURI PE RAND PANA LA TEMPERATURA CORPORALA A SUGARULUI LA 37 CELSIUS (ACOPERIT COMPLET COPILUL IN CEARSAF, NUMAI FATA AFARA)

Va fi bine!!!

Noi iesim la plimbare acum, intru mai pe seara sa vad vesti bune de la tine :)))

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Salutare si de la noi!

Am fost la aer, acum ne-am intors. Bebe Edi e cuminte, aseara nici n-am mai apucat sa-i facem baie, a cazut lat de la 22 pana la 4. S-a trezit, a mancat apoi iar somn pana la 8. Asa da!
Cu mainile in gura e si el non-stop, de fapt...cu mana. Maica-mea zice ca i se pare ca o sa fie stangaci, ce-i drept numai pe stanga o baga in gura...doarme pe stanga...capul il duce mai mult spre stanga...
Anca tu ce folosesti la baie de-i atata spuma in cadita? Eu il spal pe Edi cu Sanosan dar nu face atata spuma nici daca pun toata sticla :)

La multe lunite sarbatoritilor de azi:
Andrei
Lucia
Eric

Intrebare off-topic: spala cineva cu Perwol lichid? Sau orice alt detergent lichid? Cat se pune la o spalare? M-am uitat eu acolo pe spate dar nu ma descurc. E adus din afara , nu scrie in romaneste iar graficul nu reusesc sa-l descifrez. Exact acolo a avut ceva lipit :(

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Buna,
pe sticla scrie 60,90 sau 120 ml, in functie de cat de murdare sunt hainele. Eu pun 60 de ml la hainele fetei.

Bianca Florentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

CD, Claudinna, multumesc tare mult pt ajutor.

Va pup

mami de Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Referitor la constipatie: pe noi pediatra ne-a sfatuit sa ii dam 4-5 lingurite de ceai de musetel intre mese, iar la biberonul cu lapte de dupa baita in loc de apa sa punem tot ceai de musetel(de fapt o infuzie ca ne-a spus sa punem pliculetul de cai la 100ml de apa si sa nu-l lasam mai mult de 2-3 minute). Acum ce ne-a spus dr si ce-a iesit...biberonul nu-l mai accepta de nici o culoare chiar din ziua in care ni s-a spus ce sa facem, iar ceai de musetel nu bea pentru ca ii provoaca o greata teribila, cel putin asa are expresia fetei.

Sincera sa fiu Maria nu cred ca e constipata, pentru ca nu o vad ca ar avea de gand sa faca ceva, dar imi este teama sa o las mai mult de 4 zile asa fara sa o ajut. Stiu ca nu e bine cu supozitor, dar va spun ca ma apuca o panica de o agit si pe ea in asa hal ca nu se linisteste decat dupa ce rezolvam problema. Sunt tare contrariata pentru ca saptamana trecuta a facut kk normal doua zile consecutiv neajutata de nimic, dar apoi iar pauza...Oricum maine vine pediatra pe la noi si o sa vad ce ne mai sfatuieste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Intrebare off-topic: spala cineva cu Perwol lichid? Sau orice alt detergent lichid? Cat se pune la o spalare? M-am uitat eu acolo pe spate dar nu ma descurc. E adus din afara , nu scrie in romaneste iar graficul nu reusesc sa-l descifrez. Exact acolo a avut ceva lipit :(

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Eu spal cu detergent lichid pt bebei....si am avut ac.pb ca tine la inceput.Se punde juma de capac de la recipientul detergentului daca ai juma de cuva cu haine sau un capac full daca e plina cuva.Se pune lichidul in locul pt detergent...la mine nu sta si se scurge in masina inainte de a da drumul la propgram.Sper ca ti-am fost de folos.Pupi

www.helpsonia.com

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Pentru a preveni sa apara vreo intaritura la locul vaccinului ni s-a recomandat sa punem pe acel loc pe o compresa sterila o felie de lamaie din frigider, dar noua nu ne-a dat voue sa masam picioarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_c20

Neata!

La multe lunite sarbatoritilor!Lucia, Eric, Andrei!

Carla, mititica care se chinuie!

Bitza, si Sebi a cerut mult mai des tzitzi zilele astea.Chiar voiam sa intreb daca puseul de crestere de la 3 luni poate fi la 2 luni jumate.

Eva, merci de raspuns

mamici, intrati pe linkul cu Sonia, de la semnatura...poate gasiti ceva ce va place!

o zi frumoasa!

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

Sonia are nevoie de ajutorul nostru!

Aly daca ccc copilul e nascut la 38 sapt puseul e la 2 luni jumatate..cica asa se calculeaza. Al meu e nascut cu 2 zile inainte de 40 sapt, deci puseul ar trebui sa fie saptamana viitoare.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput