Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Kristin am uitat sa-ti spun,sper sa gasiti acolo ceea ce iti doresti si daca te pot ajuta cu ceva sa-mi spui!
Edit: am vazut pozele tale din Republica Dominicanawow,superb ,ce chef de vacanta mi-ai facutsi afara sta sa ninga

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Seara buna,

Sunt bagata in ceatza cu vaccinurile astea.Cine imi trimite si mie lista cu ele?Si cateva sfaturi legate de ele...ca sa le comentez maine cu pediatra?
pup

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Gata l-am culcat .. din nou Eva ti-l trimit, ia sa vezi daca ajunge, spre sa nu inghete pe drum. Pe bune acum, copii din astia sa tot faci.
Azi eu am studiat problema cu intrarea in CIC, ca mie imi expira conc de maternitate pe 25 nov si vreau sa stiu cum fac si ce fac mai incolo. Mi-as lua niste medical si pe urma de pe la sf lui decembrie sa intru in CIC, dar nu stiu daca se poate .. daca mai beneficiez de aia 85% .. sunt in ceata. La capitolul legislative nu m-am lamurit. Stie vreuna dintre voi ? Partea proasta e ca inca n-au scos astia normele de aplicare a legii si cine stie cat mai dureaza..

Pupici, ma duc la culcare .. de fapt sa ma mulg yackkk nu-mi place deloc partea asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

boo, eu mi-am depus deja actele pt CIC. pe 23 termin si eu concediul de sarcina si lauzie
treaba sta asha: iei banii pe CIC pana la 1 ianuarie, dupa legea veche. apoi, daca iti convine, dupa 1 ianuarie depui actele din nou, pt a primi 85%.
acum nu este f clar din ce anume 85%, adica din salariile pe ce luni, ca noi am fost si in concediul de sarcina si lauzie. ce e clar e ca luna asta pe care tu primesti 600 RON, nu intra la socoteala, pt ca nu sunt bani impozabili.
ar mai ramane doua posibilitati: 85% din veniturile (nete) pe ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului (in lege se zice ceva de 12 luni inaintea nasterii copilului, adica sa fi lucrat), sau ultimele 12 luni inaintea intrarii in CIC.
daca tu te duci la serv si-ti iei medical, in medical nu esti platita 100%, desi exista si aceasta posibilitate si poate sa-ti cauzeze. nu este recomanta concediul fara plata!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumesc pt aprecierile la adresa flacaului meu!
si eu ma delectez cu pozicile voastre:)

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Claudina ce grasunic scumpic ai !!!!

Pretty parca tu ziceai aseara de pui transpirat cand papa..Eu ii pun un prosopel sub ceafa cat mananca. Si el transpira ca are mai mult perisor acolo si nu vreau sa ramana ud. Dupa baita il sterg in urechi cu betisoare si uneori il usuc cu feonul, dar nu mereu. De cele mai multe ori este suficient sa il sterg cu prosopul bine de tot. Cand o sa aiba parul mai des o sa folosim mereu uscatorul de par, dar acum nu e nevoie. Inca e cheliuta

Boo ce de somn baga piciul tau Suuuuuuper !

Ma bag si eu la nani. Poooop toate mamicile Sa aveti o noapte linistita

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Fetelor,
bebei vostri fac kk verde?

Bianca Florentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Aseara, dupa ce am terminat cu dusul prelungit, cu uscatul pe par si cu mulsul, am constatat ca nu prea mai am loc in pat.

Si tot Ania, adoptata de Croco, inceput de zimbet si cu tata, pe saltelutza primita de la prietenele ei

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Hi, fetele! Remember me?

Intru mult mai rar pe forum in ultima vreme, dar tot va urmaresc si va admir puisorii. Toti sint niste minuni, iar voi, niste scumpe!

Ellen creste si ea, e f. cuminte, nu a avut colici, zimbeste si gangureste atit de frumooooos! Uitati-va si la noi daca aveti timp.

http://picasaweb.google.com/iv1922/EllenMonth3?authkey=hKHpjY-erIY#

Am tinut neaparat sa scriu de data asta pt ca am vazut ca discutati despre Rotarix/Rotateq. Eu am hotarit sa i-l fac (asa cum ziceati si voi, in State tu alegi ce vaccine vrei sa faci). Daca as fi pusa din nou in fata deciziei, probabil ca as lua aceeasi hotarire. DAR: noi am avut o reactie adversa destul de nasoala, si s-ar putea sa ne batem cu consecintele pe termen mai lung.

La o zi dupa vaccin am observat citeva punctisoare de singe in caca. Long story short, o varianta mai veche a Rotateq-ului a fost retras de pe piata americana acum citiva ani din cauza ca a fost asociat cu aparitia unei conditii f. nasoale, intussusception. Ei, noi nu avem asta, Doamne ajuta (desi spaima pe care am tras-o este de nedescris), dar puiuta mea a facut alergie la proteina de lapte. I-a dat peste cap digestia. De la un scaun pe zi a ajuns la 4-5, de fiecare data in timp ce maninca, si i-au mai aparut de doua ori firisoare de singe in caca de atunci. Cu toate ca dr. cu care am vorbit au zis toti ca Rotatequl nu are nimic de-a face cu problema asta, eu nu prea cred in coincidente asa de izbitoare! Ellen nu a avut de la nastere nici o problema cu burtica sau cu mincatul; cum ziceam, nici colici nu a avut niciodata! Eu sint la regim acum, nu maninc nici un fel de lactate, nu maninc oua, peste si chestii din gama nuts. Daca isi revine, o sa incep sa reintroduc treptat alimentele respectve. Sper sa fie o chestie temporara, pt ca altfel s-a zis cu alaptatul. Pe termen scurt pot sa tin regimul asta, dar, la cele 49 de kg ale mele, nu imi permit sa il tin mai mult de o luna.

Eu nu va sfatuiesc nici sa-l faceti, nici sa nu-l faceti. Voiam doar sa-mi spun si eu baiul si sa va rog sa urmariti cu atentie scaunul copiilor dupa vaccin.

Hugs

37+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nausica adorabila Ania.

Raluca se mai intampla, stiu ca s-a discutat odata mai demult si concluzia a fost ca atunci cand papa prea mult sau prea putin bebeii pot sa faca kaki verde.

Cred ca mi-a schimbat cineva copilul cu o fetita care doarme incontinuu.
Ieri nu am dormit aproape deloc, dimineata ne-am trezit pe la 6 sa papam, eu am incercat sa o adorm vre-o ora dupa aceea, a preluat stafeta sotul ca oricum trebuia sa se trezeasca sa mearga la lucru si nah, trebuia sa faca inviorarea. el cica a lasat-o dormind la 8, jumatate de ora mai tarziu era iar party la noi in casa.
Am continuat petrecerea pana la 10, am facut kaki, am adormit si de atunci cred ca am stat vre-o 2-3 ore treze si in rest somnnnn

Cred ca ma apuc iar sa notez pe ore ce program are piti ca deja ma dispera.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput