Cat costa serbarea de Craciun la gradi particulara

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001
Dar politica acestei gradinite este de a nu face sedinte cu toti parintii, ci numai discutii individuale. Si iarasi ma intreb de ce?

Mie mi se pare ciudat!

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am vazut aripioare de ingeras la bamboo... merge sa imbracat cupilu' in alb... si puse aripioarele...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nona_denis

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001
Dar politica acestei gradinite este de a nu face sedinte cu toti parintii, ci numai discutii individuale. Si iarasi ma intreb de ce?

Mie mi se pare ciudat!

Mami de Denisache

Unele gradinite pe model englezesc procedeaza asa (sedinte individuale cu parintii, de 15-20min)

Referitor la taxa ceruta - mi se pare normal sa ceri lamuriri, daca nu ai incredere. Este foarte posibil ca ea sa fie absolut justificata si asa sa-ti clarifici situatia, decat sa tot stai cu gandul ca fac ei profituri uriase (ceea ce n-ar fi exclus, si nici de cundamnat, din moment ce sunt o afacere privata)

Eu inca n-am aflat ce si cat costa. Pana acum orice serbare costa 1 mil - taxa de sala (probabil ca depinde si cati copii participa in total, una e sa fie 75 copii si alta doar 20).

Anul trecut de serbare ne-a intrebat pe noi, parintii, cat sa fie suma din care sa cumpere cadou la copii. Nu mai sti daca a fost 50 RON sau 100 RON.
Daca mai adauga costume (ceea ce nu a fost cazul la noi, ni se spunea direct ce sa pregatim)...cam pe-acolo iese calculul.

Probabil ca daca ai sa intrebi ce reprezinta taxa de serbare, vei primi lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-cris spune:

La noi s-a intrunit ieri comitetul de parinti(adica 4 parinti).Astazi era afisate 2 variante si fiecare parinte avea optiune: fie sa aduca fiecare cadoul de acs. si sa se plateasca doar Mosul(aprox.5 ron), fie sa se cumpere acelasi tip de cadou pt.toti copiii si pt.asta sa se stranga bani(35 ron in care intra si "pretul" mosului).Costumul e separat si il cumpara fiecare parinte.Sigur ca toata lumea era trecuta pe lista cu 35 ron, mi se pare si normal, decat sa vii de acs. fiecare cu ce vrea pt.copilul lui.Doar ca la cadou nu scrie nimic de jucarioara sau ceva, doar un ou Kinder, dulciuri,etc.Deci cred ca daca le da doar dulciuri (avand in vedere ca se face in clasa serbarea) zic ca 35 ron e destul-pt.niste bombonele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Cris cris asa mi se parea si mie normal sa se ceara parerea parintilor, ca doar ei sunt cei care platesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Anul trecut ,la gradi 62 ,de stat am dat aprox 100 de ron.Le-au luat cadouri identice , a fost ok.
Anul asta inca nu stiu (suntem la alta gradi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am 2 baieti la gradi. Unul la grupa mare si unul la grupa mica. Ieri am fost la sedinta cu parintii si au hotarat urmatoarele:

1. La grupa mica: costume- baieteii cu camasa alba si papion, fetele cu rochita alba si coronita gemn fulgi de nea. Pentru cadoul copiilor, se cumpara pungi identice si fiecare mamica pune in punga ce doreste. Serbarea e dupamiaza si copiii pleaca apoi acasa, deci nu apar discutii referitoare la cadou. Am strans 500.000 pt cadou doamne + ceva pt. nenea portarul care o va face pe Mos Craciun.

2. La grupa mare: costume - fiecare ce vrea, dar sa fie mai elegante. Pentru cadoul copiilor am dat 600.000 din care se va lua cadoul + tort/sampanie la pranz - serbarea e dimineata deci isi vor vedea unul altuia cadourile si vor trebui sa fie aprox la fel. Pentru doamne inca nu am dat, astept sa ma sune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

La gradinita particulara Prichindel din sectorul 4, taxa pentru serbarea de Craciun este de 150 lei si include: plata lui Mos Craciun, chiria salii (serbarea are loc la Palatul Copiilor) costumatia, decorurilor si cadourile.
Mi se pare OK, mai ales ca vorbim de o gradi privata.

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna,
Noua nu ne_a cerut nimic doar sa avem un costumas pt serbare atata.

Gwendoline poze noi

Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarcinata 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu am ramas cu gura cascata citind subiectul asta! Mie nu mi-a cerut nimeni niciodata nimic pt serbarea de Craciun. Si fata mea cea mare e deja la grupa pregatitoare! Sigur ca le-am cumparat/inchiriat/improvizat eu costumele, dar atat! Si ele au fost la Smart kids iar acum sunt la Olga Gudynn.

Mergi la inceput